Hotely a ubytovny
+3
Akihiro Kazuki
Nukenin
Nawaki
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 6 z 17
Strana 6 z 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Hotely a ubytovny
First topic message reminder :
Možnost ubytování pro ninji z jiných vesnic i Kirigakure^^
Možnost ubytování pro ninji z jiných vesnic i Kirigakure^^
Anonymní- Anonymní
Re: Hotely a ubytovny
Zatvorila som dvere a potom som to vypila pustila som ampulku potom na zem a šla som k sebe do kúpeľne
Anonymní- Anonymní
Tam som si sadla na vaňu a šla som vyskúšať či to funguje vytiahla som si skunai a začla som si pomalími ťahmi rezať zápestie hneď ako som uvidela krv zčervenala som moje srdce sa silno rozbušilo cítila som veľké vrušenie pri pohľade na krv normálne by som nerezala seba lenže tu nikto nebol tak som v tom pokračovala kvôli tomu som mala ruku dosť dorezanú a už som cítila aj mdloby .Podlaha kúpeľne bola celá od krvy no ja som daľej pokračovala lebo som nemohla prestať robilo mi to veľmi dobre teda tak som sa cítila no ale nakoniec som stratila vedomie a odpadla som.
Anonymní- Anonymní
Zaklepal jsem na dveře,ale nikdo neotvíral,zaklepal jsem znova a znova,ale pořád nic.
Otevřel jsem dveře a na zemi uviděl ampulku,sehnul jsem se pro ni a chvilku ji zkoumal.Potom jsem uviděl z koupelny potůček krve.Přeběhl mi mráz po zádech a šel se tam podívat.Jakmile jsem Kumiko uviděl na zemi v kaluži krve zhrozil jsem se,přiběhl k ní,klekl si na zem,položil její hlavu na mě.
"Co jsi to udělala ?"
Viděl jsem,že krvácí z ruky,utrhl si rukáv,obvázal jí zápěstí,vzal do náruče a pospíchal do nemocnice.
(Přesun)
Otevřel jsem dveře a na zemi uviděl ampulku,sehnul jsem se pro ni a chvilku ji zkoumal.Potom jsem uviděl z koupelny potůček krve.Přeběhl mi mráz po zádech a šel se tam podívat.Jakmile jsem Kumiko uviděl na zemi v kaluži krve zhrozil jsem se,přiběhl k ní,klekl si na zem,položil její hlavu na mě.
"Co jsi to udělala ?"
Viděl jsem,že krvácí z ruky,utrhl si rukáv,obvázal jí zápěstí,vzal do náruče a pospíchal do nemocnice.
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Po chvíľi som došla k sebe domou pustila som sa hneď do upratovania kúpeľne no ako som skončila bolo mi hneď dosť zle tak som si šla ľahnúť do postele
Anonymní- Anonymní
Siel som za nou a uvidel som kam sla Hmm to si zapametam Usmejem sa a siel som domou
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Zobudila som sa a chvíľu som vylehovala v posteli no potom som si šla dať sprchu už som sa cítila lepšie tak po sprche som sa prezliekla.
Už ma nebaví sa pretvarovať že som nejaké milé dievčatko no ale ak ma to nahnevá ešte viac úkažem im moju pravú tvár.
Trochu šialeno som sa usmiala a vyšla som z domu ktorý som zamkla potom som odtiaľto šla preč.
Najlepšie by bolo keby som sa šla pozrieť do inej dediny.
(presun )
Už ma nebaví sa pretvarovať že som nejaké milé dievčatko no ale ak ma to nahnevá ešte viac úkažem im moju pravú tvár.
Trochu šialeno som sa usmiala a vyšla som z domu ktorý som zamkla potom som odtiaľto šla preč.
Najlepšie by bolo keby som sa šla pozrieť do inej dediny.
(presun )
Anonymní- Anonymní
Bože to je teda spachtoš.... prišla som k nemu a ľahla som si vedľa neho.Potom som aj já zaspala.
Anonymní- Anonymní
vzbudil jsem se a koukal se kolem, potom jsem si všiml, že vedle mě spí Yuuki, tak jsem se k ní přitulil a objal jí
zajímalo by mě co se stalo
zajímalo by mě co se stalo
Anonymní- Anonymní
Zavrtela som sa a pomaly som otvorila oči.Oha..... nestačila som dopovedať a kýchla som si.Ohayo...povedala som znova z úsmevom.
Anonymní- Anonymní
"ohayo, ikdyž je večer, ale nevadí .." usmál jsem se "vypadá to, že jsi nachlazená" zatvářil jsem se vážně
Anonymní- Anonymní
Iie...to nič nieje... povedala som a zakryla som nás až nad hlavu takže sme boli celý zahalený do tmy pod perinou.
Anonymní- Anonymní
"neměla by si choti v té večerní zimě do vody, akorát nachladneš a budeš muset ležet" objal jsem jí a pevně se k ní přitiskl "ale já tu budu vždy abych tě zahřál" usmál jsem se
Anonymní- Anonymní
Neboj nieje mi nič...znova som sa usmiala v tme a hlavou som mu dala ránu do tej jeho.
Anonymní- Anonymní
"to je dobře" ránu jsem ani moc nevnímal "co se vlastně stalo než jsem se ocitl tady ?"
Anonymní- Anonymní
No ...to...etto...já...urobila som pečate....aby si spal odtiahla somsa pretože som myslela že sa naštve a dala som sa do gulôčky
Anonymní- Anonymní
"no hlavně, že si zůstala se mnou" usmál jsem se a políbil jí na čelo
Anonymní- Anonymní
Iie...nebudem ta otravovať. usmiala som sa,pustila som ho a posadila som sa na kraj postele.
Anonymní- Anonymní
"ale ty mě neotravuješ. jsem rád, že jsi tu se mnou!" odkryl jsem se a usmál se
Anonymní- Anonymní
Pozrela som sa cez rameno.Možno... v očiach sa mi zračili pochybnosti.
Uvedomovala som si to a tak som sa rýchlo otočila.
Uvedomovala som si to a tak som sa rýchlo otočila.
Anonymní- Anonymní
sedl jsem si za ní a obejmul jí "nechci aby jsi byla sama, opuštění lidé se trápí, sám vím o čem mluvím, a iá nechci aby si se trápila, ikdyž mi to možná popřeš" usmál jsem se a pokračoval "v tvé blízkosti je život mnohem krásnější a lehčí, jsi jako anděl osvobozující peklo, jako světlo v temnotě, jako květina na poušti, nechci být ani vteřinu bez tebe"
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 6 z 17
Povolení tohoto fóra: