Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hotely a ubytovny

+3
Akihiro Kazuki
Nukenin
Nawaki
7 posters

Strana 8 z 17 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Next

Goto down

Hotely a ubytovny - Stránka 8 Empty Hotely a ubytovny

Příspěvek pro Anonymní Mon 28 Mar - 15:36

First topic message reminder :

Možnost ubytování pro ninji z jiných vesnic i Kirigakure^^

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Hotely a ubytovny - Stránka 8 Empty Re: Hotely a ubytovny

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Wed 24 Aug - 17:04

Len som kývla hlavou na nesúhlas.. samozrejme že sa na teba nehnevám.. hm? zaškerila som sa po čom som sa od neho už tak úplne odtiahla.. keď chceš.. môžeš tu ostať bývať. .so mnou.. alebo si nájsť niečo vlastné.. no.. ja sa idem osprchovať tak sa tu zatiaľ porozhliadni .. je tu v podstate "všetko".. Povedala som s miernym úsmevom po čom som len zmizla v blízkich dverách ktoré ústili do kúpeľne.. pomaly som zo seba dala dole veci a vošla som do sprchy.. pustila som na seba takú teplejšiu vodu..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Počet príspevkov : 1273

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Wed 24 Aug - 17:42

Přikývl jsem a sledoval jsem ji dokud nezašla do koupelny. Byl jsem z ní unešen. Byl tak úžasná, milá a všechno mi odpouštěla. Někoho jako ona jsem si vůbec nezasloužil a už jsem ji tolikrát zklamal a ona pořád zůstávala se mnou.
Chvíli jsem tam ještě stál, než jsem se rozhodl tady trochu porozhlédnout. Prošel jsem celý dům a zjistil, jak to tady vypadá. Nebylo to vůbec špatný a i se mi tu líbilo. Dorazil jsem až ke koupelně. Přes dveře jsem poslouchal šumění vody. Chtěl jsem jít za ní a všechno jí povědět a nějak se jí zavděčit a dokázat ji, jak ji miluji. Pořád jsem na to nemohl sebrat dost odvahy, až jsem se nakonec zhluboka nadechl a pomalu otevřel dveře. Vešel jsem dovnitř a byl jak myška. Pomalu jsem ze sebe sházel všechny věci a potichu vešel až k ní pod sprchu. Zezadu jsem ji opatrně objal a halvu si položil na její rameno."Omlouvám se...miluji tě..." Pošeptal jsem ji do ucha. Teplá voda stékala po našem těle a já si užíval ten nádherný okamžik s ní, který bych za nic nevyměnil.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Wed 24 Aug - 17:51

Chvíľu som sa sprchovala keď som za sebou pocítila nejakú osobu.. trocha som sa mikla keď ma objal páč bol studený oproti teplej vode.. len som sa však k nemu viac pritlačila.. aj keď som sa červenala tak som sa odhodlala na menší úsmev.. pootočila som sa k nemu po čom som sa mu pozrela do očí.. ja viem.. aj ja teba.. Povedala som a len som sa o neho ešte tak viac oprela...
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Wed 24 Aug - 17:59

Přitiskl jsem se k ní a nechal se unášet tím blaženým pocitem. Nevím, jak dlouho jsem tam takhle stály pod vodou a objímali se, ale určitě víc, než by si kdo myslel. Potom jsem ji jen vzal do náruče a vynesl ze sprchy. potom jsem nás jen tak letmo osušil a i sní v mým rukách jsem zamířil z koupelny přímo do ložnice. Tam jsem ji položil na postel a hned si lehl vedle ní. Přitulil jsem se a dal ji jemný polibek na rty.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Wed 24 Aug - 18:20

Uhm.. chýbalo mi to.. toto rozmaznávanie.. vyplazila som na neho jazyk keď ma položil na postel a bozk som mu opätovala pri čom som sa stále tak "usmievala".. bola som naozaj rada že ho mám konečne tu..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Wed 24 Aug - 18:23

Usmál jsem se."Mě chybělo to pečování o tebe. Mrzí mě všechno, co jsem udělal..." Pohladil jsem ji po vlasech a potom nás zakryl. Přitiskl jsem se k ní jak nejvíc to šlo a jemně ji přitom na střídavě líbal na krku a kousal do ušního lalůčku.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Wed 24 Aug - 18:33

Len som sa tak "slastne" usmiala.. jednou rukou som ho jemne chytila za hlavu kde som ho začala hladiť a tak trocha pevnejšie som ho na seba pritiskla.. ja si ťa ani nezaslúžim.. zaškerila som sa pri čom som sa trocha zachichotala.. toto jeho dráždenie ma vedelo vždy vyviesť z rovnováhy..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Wed 24 Aug - 18:38

Její ruka v moji vlasech mě přiváděla do nepopsatelného pocitu. Na chvíli jsem přestal a podíval se jí do očí."Já si tě spíš nezasloužím...potom vše, co jsem udělal a čím jsem byl a ty si pořád zůstala se mnou" Zase jsem ji dal dlouhý polibek a tentokrát zapojil i jazyk.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Wed 24 Aug - 18:50

Nehovorila som nič.. len som ho aj ja začala bozkávať pri čom som si to poriadne vychutnávala.. bol úplne na zožratie.. a ja som sa pri ňom nejak prestala ovládať.. druhú ruku som mu tiež omotala okolo hlavy a len som si ho k svojim perám rukami pevnejšie pritiskla..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Wed 24 Aug - 18:54

Takhle jsme zůstávali dokud nám nedošel dech. Až potom jsme se odtrhli. Hluboce jsem se jí zadíval do očí a jen tak letmo ji hladil po krku a vlasech. Dál jsem nechtěl zacházet, protože jsem nevěděl, jestli to vůbec Lizz chce. Neudělal bych nic proti její vůli. Nikdy bych jí nechtěl ničím ublížit, i když to už jsem víc, než jednou udělal a pořád toho litoval.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Wed 24 Aug - 19:51

Keď sme sa prestali bozkávať tak som sa musela poriadne nadýchnuť a vydýchnuť.. nádych výdych a tak.. páč mi pri tom bozku úplne došiel kyslík.. všimla som si že váha.. teda nie že váha ale necháva to na mne.. len som sa pousmiala a troška som mu dopomohla.. jednou rukou som zobrala tú jeho a priložila som si ju k tvári.. po tom som postupovala nižšie a nižšie až som mu ju pustila a oboma rukami som ho znova objala.. zahihňala som sa.. ako puberťáčka.. vlastne som ňou aj bola takže to asi bolo v poho..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Wed 24 Aug - 19:57

Moje tvář nabral trochu červeně, ale ta pak hned opadla. Nechal jsem se Lizz vést. Když mě dodala odvahy a dala mi jistotu, že to taky chce, už jsem se tomu nebránil Ruky začala dělat své a ta druhá pořád zůstávala v jejich vlasech. Líbal jsem ji na krku a pomalu směřoval dolů, až jsem se dostal k jejím ňadrům. Tam jsem je začal hýčkat a pečovat o ně, jak se patří. Jednou rukou jsem ji stále hladil ve vlasech a druhá se také činila.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Wed 24 Aug - 20:14

Len som sa oboma rukami mierne pridržala jeho hlavy ktorú mal teraz v oblasti mojej hrudi.. prišlo mi to hrozne.. príjemné.. skousla som si spodnú peru aby som nejak hlasnejšie nevzdychla no bolo to pre mňa viac menej úplne nové..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Wed 24 Aug - 20:33

Takhle jsem se o ni staral ještě dalších pár minut. Bylo mi to taky velmi příjemné a já se rozhodli pokročit dál. Pomalu jsem sjel rukou dolů a za chvíli pak i za hlavou. Po delším pečováním jsem se zase vrátil zpátky až k jejímu obličeje a tam ji dal dlouhý francouzský polibek.Ani nevíš, jak tě miluju..." Pošeptal jsem ji.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Wed 24 Aug - 20:51

Keď zašiel nižšie tak som len potichu a tak tlmene zavzdychala.. mierne som sebou mikla a začala som tak rýchlejšie dýchať.. o dosť rýchlejšie dýchať.. po tom som sa však mierne ukľudnila keď sa znova vrátil k mojej tvár a ten franzouzák som mu opätovala.. Pf.. určite nie viac ako ja teba.. povzdychla som si a znova som sa nalepila na jeho ústa..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Wed 24 Aug - 20:57

Dlouho jsem ji ještě líbal, než jsem se odtáhl a pěkně se na ni líbal. Potom jsem ji chytil a překulil na sebe. Teď jsem ležel na zádech a ona mi seděla na břichu. Ušklíbl jsem se a znovu si její hlavu přitáhl na dlouhý polibek.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Wed 24 Aug - 21:14

Zrazu som sa ocitla na ňom celkom ma to prekvapilo no len som sa usmievala a tak pohodlnejšie som sa zavrtela na jeho bruchu.. nechala som si hlavu pritiahnuť pri čom so sa zase nejak stratila v jeho perách..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Wed 24 Aug - 21:18

Chvíli jsme se ještě líbali, než jsme se zase odtáhli. Jak tak na mě seděla měl jsem možnost si ji celou pořádně prohlédnout. Přejel jsem pohledem od z hora až dolů a i naopak. Byla úžasná. Na tváři mě hrál takový šibalský úsměv.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Wed 24 Aug - 21:26

uhm.. vyzerám hrozne.. ja viem ja viem.. zasmiala som sa a trocha nervózne som si prehrabla pramienok blond vlasov ktoré mi padali do čela.. len som tam tak ostala sedieť.. pozerala som sa na jeho úsmev a sama som sa na neho pozerala až takým nevinným pohľadom..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Wed 24 Aug - 21:29

Pohladil jsem ji po vlasech."Právě, že vůbec ne...vypadáš úžasně..." Ještě jednou jsem ji políbil, než jsem ji zase přetočil zády na postel a dostal se na ni. Podíval jsem se ji do tváře."Můžu?" Opatrně jsem se zeptal.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Wed 24 Aug - 21:32

Nechala som zo sebou manipulovať.. nemala som moc náladu sa nejak brániť skôr naopak.. len som ho jemne objala okolo bokou no po jeho otázke som sa zatvárila mierne naštvane.. ešte raz sa spýtať takú somarinu tak ti jednu vlepím.. zaškerila som sa no pri týchto slovách som použila kg takže som ani neotvárala ústa..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Wed 24 Aug - 21:37

Byl jsem trochu překvapený, ale hned jsem se usmál."Promiň..." Políbil jsem ji a taky objal. Pomalu jsem spojil naše těla. Unikl mi slabý vzdych. Nepokračoval jsem a nějakou dobu tak zůstal. Nechtěl jsem ji ublížit. Teprve až po chvíli jsem se opatrně začal pohybovat.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Wed 24 Aug - 21:43

Bola som hodne nervózna.. nevedela som ako na to budem reagovať no vôbec som nečakala "taký" pocit..tak hlasnejšie som vzdychla pri čom som si len hlavu položila na postel, skousla som si spodnú peru a trocha som privrela oči.. keď sa začal pohybovať tak som sa proste vzdychom neubránila... niektorým hlasnejším páč som ich nijak nestihla sltmiť a niektorým takým tichším..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Wed 24 Aug - 21:49

Její vzdychy byli pro mě jako droga a já se jim také neubránil. Pořád jsem zrychloval. Po chvíli jsem si ji přetočil na záda a zvedl na všechny čtyři. Takto jsem pokračoval a úžíval se ten slastný pocit. Po dalších pár minutách jsem si lehl na záda a nechal Lizz dosednout. Chytil jsem ji za boky a co nejvíc ji pomáhal. Takhle jsme pokračovali další asi půl hodinku, než jsme oba za ráz, já v tureckém sedu a Lizz na mě, v ojetí vyvrcholily. Potom jsem se svalil zády na postel a Lizz nechal spadnout na mě. Přitiskl jsem si ji, co nejvíc k tělo a pomalu z ní vystoupil."By-byla jsi úžasná...to je to ne-nejlepší, co jsem za-zažil." Stěží jsem ze sebe vypravil. Už jsem dál nemohl a Lizz asi také ne, protože na mě ihned usnula z mého hrudníku si udělala polštář. Objal jsem ji a taky jsem se ponořil do říše snů, i když už jsem ten sen prožíval.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Wed 24 Aug - 22:21

Zobudila som sa ešte stále v noci.. poslednú dobu to však u mňa bolo clekom normálne.. mala som zrovna celkom pekný sen.. bol o mne a Akihirovi. .vlastne to bola skôr spomienka spred dvoch rokov na môj "prvý" krát.. v tom som si však spomenula aj na večer .. tento večer a musela som sa usmievať.. opatrne som sa posadila pri čom som vedľa seba zacítila Akihira.. ako spolednú dobu v podstate stále.. jemne som ho pohladila po vlasoch po čom som sa však len postavila. .hodila som na seba nejaké dlhé tričko ktoré mi bolo takmer po kolená, biele pantsu a vošla som do kuchyne.. trocha som si pošúchala zadok a stehno páč ma trocha boleli po "búrlivej" a úplne rozkošnej noci.. musela som sa stále usmievať páč sa zdalo že sa to stalo niečo ako na šou rutinou.. alebo skôr závislosťou.. postavila som vodu na kávu a len som si sadla na stoličku páč som už teraz nemienila ísť spať..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 17 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Next