Hotely a ubytovny
+3
Akihiro Kazuki
Nukenin
Nawaki
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 5 z 17
Strana 5 z 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
Hotely a ubytovny
First topic message reminder :
Možnost ubytování pro ninji z jiných vesnic i Kirigakure^^
Možnost ubytování pro ninji z jiných vesnic i Kirigakure^^
Anonymní- Anonymní
Re: Hotely a ubytovny
Chcela som mu len pomôcť a on takto zakričí a vyženie ma ....hlupák jeden
Pomyslela som si zlostne a vedela som že keď som nahnevaná tak nezaspím tak som sa šla prechádzať ale smerom preč od jeho domu
Pomyslela som si zlostne a vedela som že keď som nahnevaná tak nezaspím tak som sa šla prechádzať ale smerom preč od jeho domu
Anonymní- Anonymní
Ako som sa prechádzala nechcelo sa mi už ani to lebo to som robila skoro celí deň tak som vošla k sebe domou a šla som si sadnúť na balkón
Anonymní- Anonymní
Po tom čo som na lehátku zaspala som sa teraz prebudila dala som si sprchu a obliekla som sa do županu lebo som dnes neplánovala isť von no potom som si spravila ranajky a najedla som sa
Anonymní- Anonymní
Celú noc som sa túlala vonku a teraz som bola veľmi unavená tak som pomali šla k sebe domou
Anonymní- Anonymní
Otevřel jsem dveře svého pokoje,zapomněl zavřít,padnul na postel a ležel.
Anonymní- Anonymní
Vošla som do svojho domu šla som do kúpeľne tam som zo seba zhodila oblečenie a dala som si sprchu nech ma to prečerstvý aj keď to veľmi nepomohlo no potom som sa obliekla do županu a miesto toho aby som si šla ľahnúť spravila som si silnú kávu ktorú som vypila potom som čakala než uschnem aby som šla zasa von
Anonymní- Anonymní
Vysušila som si radšej vlasy fénom a v župane som šla do sklepu kde som začla niečo pripravovať
Anonymní- Anonymní
Niekto klope ?
pomyslela som si začudovane a vyšla som hore k vchodovým dverám potom som otvorila dvere keď som si všimla že je to Kenji pozrela som naňho ľahostajným pohľadom
"Čo potrebuješ?"
pomyslela som si začudovane a vyšla som hore k vchodovým dverám potom som otvorila dvere keď som si všimla že je to Kenji pozrela som naňho ľahostajným pohľadom
"Čo potrebuješ?"
Anonymní- Anonymní
Objal jsem ji.
"Vím,že to mé promiň nic nezmění,ale je mi to velmi líto,byla jsi můj první přítel,dříve jsem se o sebe staral pouze sám a nikomu na mě nezáleželo,
myslím,že na přátelství ještě nejsem připraven."
Pustil jsem ji a odcházel pryč.
"Vím,že to mé promiň nic nezmění,ale je mi to velmi líto,byla jsi můj první přítel,dříve jsem se o sebe staral pouze sám a nikomu na mě nezáleželo,
myslím,že na přátelství ještě nejsem připraven."
Pustil jsem ji a odcházel pryč.
Anonymní- Anonymní
Dosť ma to zaskočilo a nevedela som čo mu nato povedať aj keď odchádzal no ale akosi som sa dala do kopy a potom som naňho prehovorila
"Po ... poobede premňa príď ,už by som si rada vyšla vo dvoch teraz ešte mám niečo rozrobené."
"Po ... poobede premňa príď ,už by som si rada vyšla vo dvoch teraz ešte mám niečo rozrobené."
Anonymní- Anonymní
Ja som trochu zosmutnela keďže som mala v pláne niečo čo som mu povedať nechcela
"Tak maj sa ... "
v ruke som už zvierala malú apulku
"Tak maj sa ... "
v ruke som už zvierala malú apulku
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 5 z 17
Povolení tohoto fóra: