Hotely a ubytovny
+3
Akihiro Kazuki
Nukenin
Nawaki
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 3 z 17
Strana 3 z 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Hotely a ubytovny
First topic message reminder :
Možnost ubytování pro ninji z jiných vesnic i Kirigakure^^
Možnost ubytování pro ninji z jiných vesnic i Kirigakure^^
Anonymní- Anonymní
Re: Hotely a ubytovny
přinesl jsem košili "nic lepšího tu nejspíš nemám" zavřel jsem dveře a podal jí košili "obleč si jí a zales si do postele ať je ti tepleji"
Anonymní- Anonymní
a čo ty? usmiala som sa.Nenechám ta aby si sa o mňa postaral a ty by si mrzol...
Anonymní- Anonymní
"já se o sebe postarám" odešel jsem do šatny, kde jsem se převlékl do pižama, poté jsem se vrátil s dekou v ruce, sedl jsem si na křeslo, přikdyl se a podíval se na ní "dobrou noc" usmál jsem se
Anonymní- Anonymní
Usmiala som sa a prezliekla,čakala som kým zaspím,potom som prišla k oknu a pozerala som von.
Anonymní- Anonymní
Sedela som na posteli a pozerala som sa na mesiac.
Ráno som sa zobudila ako prvá.
Ráno som sa zobudila ako prvá.
Anonymní- Anonymní
Prekvapene som pozrela.čože?prečo by som bola? postavila som sa a zasmiala sa.Prišla som k nemu to skôr ty hlavne keď spíš ako šípková ruženka.
Anonymní- Anonymní
"protože prostě proto" zasmál jsem se, potom jsem se odkryl a došel do šatny, kde jsem se začal převlékat a přitom mluvil "jak se ti spalo ?"
Anonymní- Anonymní
Já.....dobre....a čo tebe??znova som sa postavila k oknu a pozerala som von.Nemusel si tam spať aj tak som skoro nespala... dala som ruku na okno a ďalej som pozerala.
Anonymní- Anonymní
převlečení jsem přišel do pokoje "spalo se mi docela dobře, křeslo je pohodlnější než jsem si myslel, copak budeš dnes dělat?" optal jsem se zvědavě
Anonymní- Anonymní
Neviem...nemám žiadny plán....a čo ty? otočila som sa na Kyoshiho
Anonymní- Anonymní
"no většinou se jen tak procházím po dědině, ale když jsi tu ty a nemáš žádné plány, tak by jsme mohli něco vymyslet společně"
Anonymní- Anonymní
Samozrejme ale asi by som sa mala v prvom rade obliecť,čo by si pomysleli keby že ma tu niekto takto nájde.Zasmiala som sa.
Anonymní- Anonymní
zasmál jsem se a podíval se stranou "to by asi nebylo nejlepší, co by si potom pomysleli..."
Anonymní- Anonymní
to máš asi pravdu... pozrela som sa do miestnosti.Ale kde mám svoje veci? v nikde som ich nevidela.
Anonymní- Anonymní
"nechal jsem je sušit v koupelně, můžeš se tam převléknout" ukázal jsem na dveře koupelny
Anonymní- Anonymní
Ďakujem išla som tam a za sebou som zatvorila dvere.za chvilku som bola hotová a vyšla som von.
Anonymní- Anonymní
"možná by jsme mohli zajít za mizukage do nemocnice, třeba potřebuje s něčím pomoc"
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 3 z 17
Povolení tohoto fóra: