Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jezero Kiri

+5
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
Nawaki
ANBU
9 posters

Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš

Strana 35 z 40 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next

Goto down

Jezero Kiri - Stránka 35 Empty Jezero Kiri

Příspěvek pro Anonymní Sat 26 Mar - 14:48

First topic message reminder :

Jezero Kiri - Stránka 35 Plitvicka-jezera-1

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Jezero Kiri - Stránka 35 Empty Re: Jezero Kiri

Příspěvek pro Anonymní Thu 2 Jun - 18:01

"Hmmm... zákazy... príkazy... povolenia... všetko sú to veci, ktoré udržujú poriadok, no zároveň aj spútavajú jedincov a robia z ľudí zver..." Chladno som sa usmial. O nebezpečné techniky nemám záujem...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 2 Jun - 18:03

"To máš pravdu, aj keď naučiť sa túto techniku...bola tá najľahšia aká mohla byť..." zasmiala som sa. "O chvíľu ti ten chladný úsmev zamrzne." poviem mu. "Žijem vďaka tomu jutsu, neznamená to ale že ho musím zrušiť aby som zomrela...môžem sa obnovovať koľko krát si zažiadam..." poviem mu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 2 Jun - 18:08

"Stále je to, ale nebezpečná technika... pre jej používateľa, však?" Výraz na tvári sa mi nezmenil. Vyzerá zaujímavo... Yuuki, zrejme bude schopný ninja, schopní ľudia sa vždy zídu...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 2 Jun - 18:12

"Ak ju použiješ...rozpadneš sa..." poviem. "Tvoje telo sa zhmotní ale na mieste kde si to mal rád, alebo pri človeku ktorého poznáš...tomu stačí povedať tvoje meno a ty si spomenieš čo všetko sa dialo. Ak sa objavíš inde, spomienky budeš nadobúdať dlhšie...nemá nejaké zápory, získaš väčšie množstvo chakry..." dodám. Všimnem si jeho pohľad. "Deje sa niečo?" spýtam sa.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 2 Jun - 18:16

"Zvláštna technika... ale nevidím v nej zápory..." Tentokrát som sa už usmial, nie chladno, ale usmial. Takým svojim na oko dokonalým úprimným úsmevom. Väčšie množstvo chakry... áno jedna z vecí, ktoré ešte potrebujem k tomu, aby som bol viac ako smrteľník... Futoshi už svoju chakru získal... ja nie...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 2 Jun - 18:22

"Zvláštna...áno to je to slovo..." poviem mu a usmejem sa. "Nechápem prečo...prečo nie sú v tak dobrej technike zápory...ale to asi nechám na iných..." zasmejem sa. Mráz mi prejde po chrbte, akoby niečo skrýval, ale čo?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 2 Jun - 18:29

"Aj ja mám pár... nazvime ich zaujímavé, techniky." Aj keď prezentovať ich nemám v úmysle. "Je s tebou niečo?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 2 Jun - 18:37

"Si Uchiha...sharingan je pre teba dôležitý či nie?" spýtam sa ho. "A..umm, nič nič mi nie je..." zasmejem sa nervózne.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 2 Jun - 18:48

"Hmmm... ako si zistila, že som Uchiha?" Nemám na sebe nič, čo by klan pripomína...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 2 Jun - 18:51

"Videla som veľmi veľa ľudí z Uchiha klanu...rovnaké oči a vlasy..." zasmejem sa.
Ryba prestaň
Hlavne že si sa mala o chvíľu vrátiť..
To neznamená že teraz kvôli tomu musím mať horúčku...
"Takého Neura Uchihu, Itachiho, Sasukeho...Kina...Kisukeho...jednoducho veľmi veľa." dodám. "Ty si od nich ale...trochu iný..." zasmejem sa.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 2 Jun - 18:54

Pozrel som sa na ňu.
Jezero Kiri - Stránka 35 100-37
"Áno? A čím?" Uchihov je... dosť...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 2 Jun - 18:57

Nervózne som pootočila hlavou. "Neviem...asi je to pocit ale myslím že niečo veľké dokážeš.." usmejem sa naňho, trošku z červenými lícami. "Niečo na čo nik nezabudne...to dokážeš..." dodám.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 2 Jun - 19:01

"Hmf... to sa... ešte nevie." Stále som sa na ňu pozeral rovnakým pohľadom. Najskôr potrebujem moc... nie, že by som jej už nemal dosť, ale to čo mám nestačí...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 2 Jun - 19:03

Pozrela som sa naňho. "Ale...myslím že sa ti podarí všetko čo budeš chcieť..." poviem mu z úsmevom. "Vyzeráš ako vážne silný ninja..." dodám.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 2 Jun - 19:05

"Každý Uchiha je niečo viac ako iní ninjovia... a každý je silnejší... vďaka tomuto." Na moment na Yuuki blikol sharingan.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 2 Jun - 19:08

"Počula som o sile Sharinganu...ako sa ním dajú ovládať mysle iných, či ako sa ním dá manipulovať z Genjutsu...aj keď som ho nikdy v akcii nevidela..." poviem po pravde. "Každý Uchiha...to máš teda pravdu...môj klan toho tak veľa nedokázal..aj keď som sa dostala do ANBU..." poviem mu a usmejem sa.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 2 Jun - 19:19

"Tvoj... klan?" Už sa s ňou rozprávam pridlho... ale je zaujímavá... tá schopnosť...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 2 Jun - 19:25

"Hai..som z vedľajšieho klanu Yamada, klanu Botan. Moja matka mala talent na jedy, lieky a taijutsu..môj otec zasa na ninjutsu a genjutsu..avšak keď som sa narodila...nevidela som ich. Dali ma do ANBU hneď keď som sa narodila..." poviem mu. "Mám brata ktorého som videla len raz...jednoducho sa vyparil...potom mám Mizukage, sesternicu...a jej brata...ale..jedine JU považujem za rodinu..." dodám. "Priatelia sú tiež moja rodina...a ako povedal môj majster...som všestranne nadaná zbraň...triumf..." poviem z horkosťou v hlase.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 2 Jun - 19:27

"Tak zbraň... a aspoň sa o tú svoju zbraň starajú? V tejto dedine?" Trošku som sa poobzeral po okolí. Pretože aj o zbraň je nutné sa starať...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 2 Jun - 19:29

"Ak za staranie sa..považujete opustenie v boji proti Akatsuki..tak áno..starajú sa..." poviem mu a pousmejem sa. "Ale...už to nezmením..." dodám.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 2 Jun - 19:34

"Nepekné." Povedal som bez výrazu na tvári. "Vážne nepekné..." Zdá, že Konoha má voči iným dedinám isté... prednosti...
"Myslím, ale, že by som sa mal pobrať... pomaly..." Nasadil som si masku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 2 Jun - 19:36

Prikývla som. "Ak by si niečo potreboval, stačí prísť...vieš kde som..." poviem mu a usmejem sa. "Futoshi má na mňa píšťalku, keby niečo." zasmejem sa a poodídem ďalej. "Tak...Sayonara Kayato-san.." a znova sa usmejem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 2 Jun - 19:42

"Hej... viem..." Pomaly som odišiel o istý kus ďalej, nikoho nikde nebolo, čo som využil na odchod.
> Jikuukan Idou
Jezero Kiri - Stránka 35 Madara-o
(Presun.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 3 Jun - 16:14

Otočím sa na podpätku a zmiznem do Konohy. (Presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 4 Jun - 17:06

Prídem k jazeru, vyzujem si čižmy a pomaly dokráčam až do stredu. "Suiton: Mizu ni Geto." poviem a okolo mňa sa vytvorí bariera z vody.
Začneme z tréningom.
Hai...
Sadla som si do tureckého sedu a nechala som vodu nech ma uspí. Guľa sa ponorila do jazera a ja s ňou.
(Tréning ovládania končí= 25.6.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 35 z 40 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next

- Similar topics

Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš

Povolení tohoto fóra: