Jezero Kiri
+5
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
Nawaki
ANBU
9 posters
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: Jezero Kiri
Hm..to ani nestojí za reč....Pozrela som na mesiac.prečo mi nepovieš ty prečo si smutný?
Anonymní- Anonymní
"protože si se neptala" odpověděl jsem "důvod mého smutku je, že zemřela má nejlepší kamarádka a já tomu mohl jen přihlížet"
Anonymní- Anonymní
Objala som ho.Tak to mi je ľúto...ale verím že tvoja kamarátka tu je a dáva na teba pozor
Anonymní- Anonymní
Usmiala som sa.Aj ja by som chcela aby tu bola kamarátka ale bohužiaľ to nejde a nebude mať kľud dokiaľ jej smrť nepomstím a jej vrahyňu nezabijem... kúsla som sa do spodnej pery a z nej mi začala stekať krv.
Anonymní- Anonymní
áno....bola to dievčina z rodu Kuranovcov....ale možno už nieje živá..neznášam ten klan! zavrčala som
Anonymní- Anonymní
Já som z klanu...z toho istého klanu ako tá osoba... dala som hlavu na stranu a pozerala som do zeme.
Anonymní- Anonymní
"takže někdo z tvých příbuzných, tvůj život taky není nijak jednoduchý, už se nedivím, proč si říkala, že mě chápeš" objal jsem jí "bylo od tebe hezké, že dokážeš pomoct druhým ikdyž sama trpíš"
Anonymní- Anonymní
Tiež som ho objala a dokončila som čo som začala.Nie že by to bola nejaká moja rodina bola to moja...sestra... položila som si hlavu na jeho rameno.
Anonymní- Anonymní
"v dnešní době už nemá člověk důvěru ani ve vlastní rodinu, tenhle svět spěje do záhuby, lidé se akorát vraždí" vzdychl jsem si a pohladil jí po zádech
Anonymní- Anonymní
To máš pravdu.... usmiala som sa.Yuiki spala pod stromom.Já chcem sa ti ospravedlniť...
Anonymní- Anonymní
"nemáš se mi za co omlouvat, jsem rád, že jsi tu teď se mnou, už dlouho mi nebylo lépe" usmál jsem se
Anonymní- Anonymní
Ale áno musím za Yuiki je veľmi nevychovaná keď ma dlho nevidí.Potom skáče všade možne...
Anonymní- Anonymní
"jak říkám, nevadí mi to, ale měli by jsme jít jinam, začíná být zima, hlavně v tom mokrém oblečení"
Anonymní- Anonymní
Keď som spomenul kýchla som si.Máš pravdu...Yuiki poď... pejsek sa zobudil a išiel za nami.
Anonymní- Anonymní
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Povolení tohoto fóra: