Jezero Kiri
+5
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
Nawaki
ANBU
9 posters
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Jezero Kiri
Tak teď jsem byla stejně rudá jako Kushininy vlasy. Usmála jsem se na Sasukeho a vyčkávala, co odpoví na Tasuovu otázku.
,,Yuuki, počkej...Budeš nemocná!.." volala jsem na ni, ale byla pryč. ,,Baka..Připadám si jako její máma.." plácla jsem se do čela.
,,Yuuki, počkej...Budeš nemocná!.." volala jsem na ni, ale byla pryč. ,,Baka..Připadám si jako její máma.." plácla jsem se do čela.
Anonymní- Anonymní
"No...ale i ty potřebuješ ohřát modrovlásko" otočil jsem obličej na Tasu "Nevím....zradil bych někoho na kom mi záleží"
Anonymní- Anonymní
´Tak co tu děláš bezproblému by se někdo ukázal a mohl tě chtít zadržet radši běž jo´
Anonymní- Anonymní
"Modrovláska....? Aaaah! Som Yuuki!?" zakričala som mu rýchlo a prevrátila som sa na brucho, plávala som ďalej.
Anonymní- Anonymní
Posadil som sa na kraj jazera a poskladal pečate.
Z úst my vybehol malý plamienok ktorým som zahrieval vodu aspon na 30 40 stupnov.
"Aspon nemusím mínat peniaze za pramene"
Z úst my vybehol malý plamienok ktorým som zahrieval vodu aspon na 30 40 stupnov.
"Aspon nemusím mínat peniaze za pramene"
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Zrazu som pocítila trošičku teplejšiu vodu. Obzrela som sa a videla som, tuším Nawakiho ako ju pomocou niečoho zohrieva. "OOOOOOOOOI! Zohrej to aj tuuuuuuuuu!?" zakričala som a zamávala som mu.
Anonymní- Anonymní
Pomaly som doplával ku nej spravil som pečate a malým ohnikom som zahral vodu aj pri nej ako chcela.
"Je to dosť teplé?"
opýtal som sa
"Je to dosť teplé?"
opýtal som sa
Shinobi
Bolo to príjemne teplé. "Vďaka Nawaki-sama!?" zakričala som mu a začala som znova plávať.
Anonymní- Anonymní
,,Sasuke, Tasu...Nechci hádky.." poprosila jsem je a plášť jsem si přitáhla blíže k tělu. Byla jsem celkem nervozní.
Anonymní- Anonymní
´Skvěle radši pudu nechci aby to zas schytala moje sestra´vylezl sem z vody vzal si věci do ruky a šel směrem domů
Anonymní- Anonymní
"Neboj nic se mi nestane" křiknul jsem na tasu "Kdyžtak uteču" neveřím že jsem to řekl.....pomyslel jsem si
Anonymní- Anonymní
"He...? Nani-desu?" poviem do ticha keď sa obzriem na Tasua ako odchádza. Hitomi-chii a Sasuke-sama stoja pri sebe.
Anonymní- Anonymní
zastavil sem na chvíli´Já se nebojím jestli se ti něco stane ale prostě nevím si nukenin a mě s emoc nelíbí když je vedle mně zločinec´
Anonymní- Anonymní
Vrátil som sa na svoje miesto a relaxoval som.
Shinobi
´Nemusíš jestli nechceš a věř mi taky bych nechtěl zradit někoho na kom mi záleží ale nechod sem když si nukenin´
Anonymní- Anonymní
Vytiahla som sa na breh a stiahla si gumičky z vlasov mala som ich dlhé až po päty. "Bakaga..." zamumlala som a znova som sa zasmiala pre seba. Pečate nebolo až tak vidno a ja som bola rada. Hitomi-chii....a Sasuke, tuším len najlepší priatelia. Zasmiala som sa a otočila som sa k jazeru.
Anonymní- Anonymní
,,Tasu...trochu si protiřečíš.." namítla jsem slabě. Strašně jsem se bála cokoli říct. Nechtěla jsem, aby to dopadlo jako minule.
Anonymní- Anonymní
´Tvá holka že Sasuke neříkej mi že je v akatsuki´začal sem se tam smát
Anonymní- Anonymní
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Povolení tohoto fóra: