+4
Kisuke Uchiha
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
8 posters
Strana 37 z 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re:
First topic message reminder :
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
Podívám se na ninju, který se mě zeptal. ,,Já jsem Seito Senju. Ty?" Stále si ho prohlížím.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Mé jméno je Uzumaki Allii, nedávno jsem se zapsal do služeb Listové." Mrkl jsem a pokračoval. "Včera jsme byli na takové 'misi', nějaký shinobi z Kumo unesl kunoichi ze sídla klanu Hyuuga. Možná kvůli pomstě, možná chtěl získat tajemství byakuganau, co já vím. Hlavně, že se nic nestalo" dodám, "možná ji znáš, jmenuje se Mikomi"
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re:
,,Hm Mikomi, jo ta mi něco říká. Tak hlavně že je v pořádku." Podívám se na něho. ,,Uzumaki jo? Jednoho Uzumakiho znám."
Anonymní- Anonymní
Re:
Pousměju se na Seitovu odpověď.
"To už slyším po třetí. Myslíš malého genina.. Hisagi, Hisoga... nebo nějak tak se jmenuje. Ještě jsem se s ním osobně nesetkal, ale slyšel jsem o něm. Můžeš mi o něm něco říct" ušklíbnu se.
*Je mi divné, že ho každý zná. Asi bych se s ním měl někdy setkat* Zahledím se do rohu místnosti, kde visí velká pavučina a čekám na reakci.
"To už slyším po třetí. Myslíš malého genina.. Hisagi, Hisoga... nebo nějak tak se jmenuje. Ještě jsem se s ním osobně nesetkal, ale slyšel jsem o něm. Můžeš mi o něm něco říct" ušklíbnu se.
*Je mi divné, že ho každý zná. Asi bych se s ním měl někdy setkat* Zahledím se do rohu místnosti, kde visí velká pavučina a čekám na reakci.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Re:
,,Jo myslím, že je to genin. Je jak urvaný ze řetězu no. Teďkom někdy jsem ho zahlídl jak přivolává žáby. Tak už něco umí. Ty vypadáš ale o dost klidnější." Nahodím úsměv a dívám se jeho směrem.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Částečně máš pravdu, jsem hodně náladový... Měl by si to tu Assasin trošku uklidit" usměju se. "Když jste oba ze stejného klanu, znáte se nějak lépe?" Více se položím do křesla a protáhnu se.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Re:
Usměju se. ,,No asi se známe hodně dobře, když je to můj starší bratr." Pořád se usmívám a rukou se škrábu na hlavě.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Zdravím. Naomi, copak potřebuješ? Seito? Jak jde mise?" objevím se v křesle a usměju.
Anonymní- Anonymní
Re:
zavřela jsem dveře "Chci aby to bylo jen mezi náma....a doufám že se to nerozkřikne....no chtěla jsem se rozloučit ........mám ještě jeden úkol....a možná se vidíme naposled"
Anonymní- Anonymní
Re:
Musel jsem odejít z místnosti a zůstat za dveřmi. Hm asi něco důležitého. Snad se na mě ještě dneska dostane řada.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Cože?" řeknu v klidu a neutrálně.
Co se to s ní děje? Co se stalo? O čem, to sakra mluví..
Co se to s ní děje? Co se stalo? O čem, to sakra mluví..
Anonymní- Anonymní
Re:
"to je všechno co jsem ti chtěla.....a...za ty problémy se omlouvám" otočila jsme se a pomalu šla z kanclu
Anonymní- Anonymní
Re:
"Počkej. Venku je náš bratr, vím, že ho nemusíš, ale myslím, že bys měla taky.." vstal jsem a přišel k ní blíž.
"Hodně štěstí Naomi." obejmul jsem ji.
"Hodně štěstí Naomi." obejmul jsem ji.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Obímání ??...to nééé to nemám ráda" ale nakonec jsem ho taky obejmula "Starej se mi o to.....jo...a na něco jsem připoměla...vím že chceš být silný tak tu mám tohle" vytáhla jsem starý zaprášený svitek "je v tom zapečetěna Kekkei Genkai klanu Akatsuchi"
Anonymní- Anonymní
Re:
"To..To nemohu vzít, to patří někomu jinému." zakroutil jsem hlavou a oči se mi leskly.
Anonymní- Anonymní
Re:
"nech si to....v tvých rukou to bude v bezpečí" všimla jsem si že se mu leskli oči "A nebul"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Děkuji.. Nebulím, Shinobi nesmí ukázat city v žádné situaci!" řeknu přísně.
Svitek pevně uchopím a uschovám.
Svitek pevně uchopím a uschovám.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jo to vím" přišla jsem k Seitovy a rozcuchala mu vlasy "Pohlídej mi tu bráchu ať se mu nic nestane" zasmála jsem se "A ty....během války jsem si všimla ...no té hnědovlasé dívky.....nevím nic mi do toho není ale skus se aspoň na týden vykašlat na práci a zajdi za ní" řekla jsem jako předposlední slova "mějte se tu"
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Jo pohlídám. A buď opatrná ať deš kam deš." Rukou jsem si začal uhlazovat vlasy.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Šťastnou cestu." usmál jsem se na ni.
"Tak Seito...aspoň vidím, že v ní nakonec něco Senju je."
"Tak Seito...aspoň vidím, že v ní nakonec něco Senju je."
Anonymní- Anonymní
Strana 37 z 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Povolení tohoto fóra: