+4
Kisuke Uchiha
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
8 posters
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re:
First topic message reminder :
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
"Ja sám toho veľa neviem. Bol som... no niekde som bol keď ma našiel jeden chuunin, ktorého hodnosť som poznal len podľa vesty. Ten mi povedal o Mikomi a o únose. Keď som vyhľadal Mikomi, tak som únoscu zabil. Ten však ešte pred smrťou označil tohto chlapca ako svojho komplica. On to však popiera, a viac neviem. Telo únoscu vzal Yuu." Stál som pri dverách.
Anonymní- Anonymní
Re:
''s únoscem shoda náhod, v konoze jsem pil drink a mluvil s Mikomi a proč mě sem přivedl Futoshi nemám zdání''
Anonymní- Anonymní
Re:
Koukám jak Hokage provádí výslech....a drbu se na hlavě...Jistě to bude zajímavé..mno uvidíme maličko se usměju a pozoruju tváře zúčastněných.
Napětí se dá krájet...I mou katanou
Napětí se dá krájet...I mou katanou
Anonymní- Anonymní
Re:
"Shoda náhod? Tomu nevěřím. Takže šli po Byakuganu. Kumo, si asi pokoj nedá. Tak to zkusíme po zlým, Použij tu techniku, a ověř jestli mluví pravdu." kývnu na ANBU.
"Opovaž se cokoliv provést." sladce se usměji.
"Děkuji Futoshi, pokud tu už dál nechceš být, můžeš odejít."
"Opovaž se cokoliv provést." sladce se usměji.
"Děkuji Futoshi, pokud tu už dál nechceš být, můžeš odejít."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Mikomi tomu chlapcovi verila, takže ja pôjdem, nerád by som bol potom v jej očiach niekto, kto mu ako deti hovoria... robil zle." Uškrnul som sa a odišiel. Aj tak, mám niečo iné.
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Položil jsem mu ruku na hlavu a začal jsem mu prolízat mozek skrz na skrz a hledal jsem potřebné informace.
ANBU- Počet príspevkov : 189
Re:
nijak jsem se proti ANBU v mé mysli nevzpíral a nechal jsem je dělat jejich práci aby poznali že mluvím pravdu
Anonymní- Anonymní
Re:
"Teď budeme jenom čekat." posadil jsem se na desku stolu.
Jak si vede Tsunade a Shizune? Snad to dokážou vyřešit.
Jak si vede Tsunade a Shizune? Snad to dokážou vyřešit.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Dobrá mám to co potřebuju." Otevřel jsem oči a spustil ruku z jeho hlavy. Otočil jsem se na Hokageho. ,,Mluví pravdu. Chtěl Mikomi pomoct. Dokonce i při boji přišel o kousek nohy, kterou už má asi vyléčenou. Takže tenhle je čistý."
Re:
"Škoda." krvelačně jsem rozevřel oko a větev se proměnila na prach.
"Omlouvám se, jenom dělám svou práci." pohlédnu na Taikiho.
"Omlouvám se, jenom dělám svou práci." pohlédnu na Taikiho.
Anonymní- Anonymní
Re:
''každý dělá to co musí''
řekl jsem
''i když je to občas špatně ...''
dodal jsem a čekal co bude dál
řekl jsem
''i když je to občas špatně ...''
dodal jsem a čekal co bude dál
Anonymní- Anonymní
Re:
Z nemocnice jsem šel přes Senju čtvrť a vidím, že se v kanceláři hokageho nachází spoustu lidí a došlo mi, že se nejspíš řeší ta dnešní událost.
Klepu na dveře se slovy "Mohu vstoupit, rád s něčíím pomůžu?" usměju se.
Klepu na dveře se slovy "Mohu vstoupit, rád s něčíím pomůžu?" usměju se.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re:
,,Pokud od nás už nic nepotřebujute my půjdeme."
Re:
,,Dobrá. Naschledanou." Všichni tři jsem se v mžiku proměnili na kouř.
Re:
Stoupnu si na parapet a usměju se "Já taky padám..dejte Ty peníze těm sirotkům" usměju se "Tak valím Hokage..Nazdar,ať vám slouží zdraví" zakřením se a skáču ku domovu
Anonymní- Anonymní
Re:
"Děkuji, tobě taky YUu. přijď kdykoliv, pokecáme." usměju se na něj a zakroutím hlavou.
Rušný den.
Rušný den.
Anonymní- Anonymní
Re:
přišla jsem vyzbrojená katanou červeným pláštěm kolem sebe a ANBU maskou na straně hlavy aby mi bylo vydět do obličeje,otevřela jsem si kancelář a Assasinovy zamávala "Zdravím....potřebuju s tebou mluvit"
Anonymní- Anonymní
Re:
Rovnou si to přitrajdám do kanceláře hokageho, popřát dobré ráno, zeptat se, jestli pro mě něco má a na chvíli si sednout do křesla a odpočinout. Když v tom si všimnu podivné osoby. Čekám na její reakci.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re:
Přišel jsem rovnou dovnitř a uviděl až moc osob. ,,Ehm dobrý." Pozdravil jsem a postavil se radši trochu bokem.
Anonymní- Anonymní
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Povolení tohoto fóra: