+4
Kisuke Uchiha
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
8 posters
Strana 20 z 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
Assasin Senju napsal:"Nene nerušíš, vlastně jdeš přímo vhod. Jak se ti daří?" řeknu s úsměvem.
"Posaď se." ukážu na volné pohodlné křeslo, předemnou.
Posadím se do nabízeného křesla a uvelebím se "To víte,dělat chůvu je někdy nudné" zasměju se "Ale je to můj obor...chránit Ty co se nedovedou účině bránit" podrbu se na hlavě "Navíc mám mnoho času,má svěřenkyně trénuje pod dohledem zkušeného ninji...tak zkouším novou techniku a nebo čtu" usměju se
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jo, stejně jako být Hokage." zasměju se.
"No, Yuu, všiml jsem si, že máš zvláštní druh čakry. Podobný druh, měli mniši z chrámu ohně..."
"No, Yuu, všiml jsem si, že máš zvláštní druh čakry. Podobný druh, měli mniši z chrámu ohně..."
Anonymní- Anonymní
Re:
Assasin Senju napsal:"Jo, stejně jako být Hokage." zasměju se.
"Eeee jááá?Jako mniši?Mno mám do mnicha daleko Hokage" tvářím se rozpačitě "To jsem něčím vyjimečný?Já...?Nezdá se mi..." řeknu sebekriticky a koukám na Hokageho jako sůva z nudlí
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ale jsi! Chránil jsi i feudálního pána, máš skvělé výsledky a zvláštní čakru. Tady." podávám Yuuovi zvláštní zlatý svitek.
"Tohle je S technika z chrámu ohně. Užívej ji dobře."
Anonymní- Anonymní
Re:
Assasin Senju napsal:"Ale jsi! Chránil jsi i feudálního pána, máš skvělé výsledky a zvláštní čakru. Tady." podávám Yuuovi zvláštní zlatý svitek.
Postavím se,opatrně převezmu svitek a vložim jej do záhybů šatů "Děkuji za důvěru Hokage,snad se ve mě nepletete a já se pokusím Vás nezklamat" ukloním se a odcházím mírně zmaten "Ihned se na ten svitek mrknu a pokusím se naučit vše" řeknu s úsměvem na rtech a zamávám na pozdrav a dveře udělají klap
Přesun Cvičiště
Anonymní- Anonymní
Re:
"A Yuu snad najde svůj pravý osud." zašeptám a vezmu si časopis, do kterého se následně začtu.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Zdravím. Yoshiro, budeš mít studenta. Právě vylezl z akademie jmenuje se Nagasi. Najdi ho a uč."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Co? No tak dobře, a ví už o tom aspoň? A byl jsem teda v Amegakure. Dokonce dvakrát. Bojoval jsem i s samotným Hirukem, ale bylo to pouze něco jako genjutsu. Jen se promítal, nebo tak. Je to bílo-vlasý děcko, nic víc."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Víme o něm vše, byl to jeho Jinton, předpokládám." usmál jsem se.
"Neví,řekni mu to."
"Neví,řekni mu to."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Bylo to genjutsu, to vím jistě." Podrbal jsem se za hlavou.
"Má tam docela silný anbu, umí techniky Onokiho ze sloupů (xD) a bariérové techniky. No nic tak já půjdu. Jdu ho najít. Zatím."
"Má tam docela silný anbu, umí techniky Onokiho ze sloupů (xD) a bariérové techniky. No nic tak já půjdu. Jdu ho najít. Zatím."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Děkuju, Vy jste Hokage-sama?" zeptal jsem se ještě. Osoba přede mnou si začala číst. (xD)
Anonymní- Anonymní
Re:
"Kdo jiný." řeknu se zdviženým obočím a podívám se na osobu přede mnou, jako by spadla z višně.
Anonymní- Anonymní
Re:
Objevím se v Senju čtvrti a pomalu zamířím ke kanceláři.
Zastavím se těsně přede dveřmi a nadechnu se. Nevím přesně, co po Hokagem chci, ale aspoń tak zabiju čas..
Usmála jsem se a následně jsem zaklepala na dveře.
Zastavím se těsně přede dveřmi a nadechnu se. Nevím přesně, co po Hokagem chci, ale aspoń tak zabiju čas..
Usmála jsem se a následně jsem zaklepala na dveře.
Shinobi
Re:
Zaslechnu tiché vyzvání a otevřu dveře. Vstoupím do kanceláře a všimnu si Hokageho sedícího za stolem a ještě nějakého chlapce.
"Dobrý den Hokage-sama.." Slušně pozdravím a znovu se posuměju.
"Dobrý den Hokage-sama.." Slušně pozdravím a znovu se posuměju.
Shinobi
Re:
"Dobře.." Odpovím s úsměvem. "Nechci vás otravovat, ale chtěla jsem se zeptat na trénink... Potřebovala bych pomoct s bijuu.." Zamyslela jsem se a čekala jsem na Hokageho reakci.
Shinobi
Re:
Vejdu do kanceláře a uvidím až moc lidi.,,Ehm zdravím. Bratře asi budeš mít čas nezkusil bys se podívat po svitku s technikou Suiton: Bakusui Shouha? Díky."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hm..Yoko, něco pro tebe mám." vytáhl jsem ze šuplíku jeden náhrdelník.
"Je to čakrový krystal, který v případě porušení pečetě, dokáže bijuu udržet a potlačit. Není to tak kvalitní jako krystal prvního hokage, ani za něj nedostaneš tolik peněz, ale je to to nejmenší, co mohu teď udělat. Reaguje na mou čakru, takže i ovládání bude snadné. Myslím, že trénink s Itachim bude pro výhodný. Jděte společně k lesům, které jsou před Konohou, ať něco neponičíte." zasmál jsem se a podal ji nahrdelník.
"Je to čakrový krystal, který v případě porušení pečetě, dokáže bijuu udržet a potlačit. Není to tak kvalitní jako krystal prvního hokage, ani za něj nedostaneš tolik peněz, ale je to to nejmenší, co mohu teď udělat. Reaguje na mou čakru, takže i ovládání bude snadné. Myslím, že trénink s Itachim bude pro výhodný. Jděte společně k lesům, které jsou před Konohou, ať něco neponičíte." zasmál jsem se a podal ji nahrdelník.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hokage-sama." vejdu do kanceláře a uvidím lidi.
"Hm, moc lidí." zašeptám a vyjdu zase ven.
"Hm, moc lidí." zašeptám a vyjdu zase ven.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hmm?" Překvapeně zamrkám a vezmu si od Hokageho náhrdelník, který si hned na to připnu na krk.
"A-Arigato.." Zašeptám a usměju se. Pak si všimnu Itachiho. "Zdravím, Itachi-san.." Znovu se pousměju a všimnu si, že Itachi odešel z kanceláře. Otočím se na Hokageho. "Nashledanou Hokage-sama.." Odpovím rychle a vyběhnu z kanceláře.
"A-Arigato.." Zašeptám a usměju se. Pak si všimnu Itachiho. "Zdravím, Itachi-san.." Znovu se pousměju a všimnu si, že Itachi odešel z kanceláře. Otočím se na Hokageho. "Nashledanou Hokage-sama.." Odpovím rychle a vyběhnu z kanceláře.
Shinobi
Strana 20 z 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Povolení tohoto fóra: