+4
Kisuke Uchiha
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
8 posters
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re:
First topic message reminder :
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
,,Jojo teď k tomu proč tu vlastně jsem. Takže, Kiri- Mizukage má nemoc to asi víš takže teďkom jsou trochu ve stavu takovém všelijakém. Jelikož byla u Mizukage i Kazekage tak jsem ani do Suny nešel páč by tam asi nikdo nebyl. Navíc to vypadá jak kdyby Mizukage i Kazekage s někým bojovaly páč jsem je potakl obě v nemocnic." Podrbal jsem se na hlavě. ,,Tak a teď věc druhá. Mizukage přišla vyléčit její nemoc Tsunade a Shizune. Odebraly ji vzorky krve a slin a jelikož jsem byl po ruce tak mě poslaly, abych vzorky přinesl do nemocnic. To už jsem udělal. A ještě Tsunade vzkazuje ať ti vyřídím, že by potřebovala Sakuru." Podívám se na Assasina. ,,To asi všechno co jsem měl na mysli.
Anonymní- Anonymní
Re:
Procházím se po Senju čtvrti a přemýšlím. *kdyby uměla víc technik a nebyla po zranění, určitě mě porazí.. ten byakugan* Pomalu vycházím shody do kanceláře. Zaklepu a nakouknu dovnitř "Neruším?" všimnu si Seita a vidím, jak stojí vedle Assasina *vážně bratři* pousměju se a pomalinku vejdu do místnosti.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re:
"Teď prosím na chvíli odejdi.." smutně na něj pohlédnu.
"Jo, vím o tom. Tsunade-sama, jsem tam poslal sám. Dobře, tak tam zajdi, už by to měli mít. Sakuru...To bude problém..Proč pořád po mě lidi chtějí, abych dělal to, co sám nechci?" vstal jsem, přešel k velké skříni a vytáhl velký černý plášť s kapucí.
"Jdi prosím na hřbitov, vezmi DNA Sakury a přines mi to do věznice." řeknu, a plášť si obleču, kapuci si dám na hlavu.
"Jo, vím o tom. Tsunade-sama, jsem tam poslal sám. Dobře, tak tam zajdi, už by to měli mít. Sakuru...To bude problém..Proč pořád po mě lidi chtějí, abych dělal to, co sám nechci?" vstal jsem, přešel k velké skříni a vytáhl velký černý plášť s kapucí.
"Jdi prosím na hřbitov, vezmi DNA Sakury a přines mi to do věznice." řeknu, a plášť si obleču, kapuci si dám na hlavu.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Buď připraven." řeknu, udělám pečeť a s použití Hiriashin no jutsu, zmizím k vězení.
Anonymní- Anonymní
Re:
Dojdeme do Senju čtvrtě a zamíříme ke kanceláři. Všimnu si chlapce sedícího na schodech. Byl mi povědomí, že by trénoval s Mikomi?..
Zvláštní..Proč nešel do kanceláře? Že by.. Zarazím se.
"Umm.. Je Hokage v kanceláři?" Zeptám se a zároveň čekám, až mě Futoshi dojde.
Zvláštní..Proč nešel do kanceláře? Že by.. Zarazím se.
"Umm.. Je Hokage v kanceláři?" Zeptám se a zároveň čekám, až mě Futoshi dojde.
Shinobi
Re:
Vyšel jsem z kanceláře a dívám se na lidi co tu jsou. ,,Odešel musíme něco zařídit." Projdu kolem nich rovnou na hřbitov.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tak to se asi hned tak nevrátí.." Zavrtím hlavou. "Ty svitky budou muset počkat.." Řeknu a usměju se. Pak se otočím se na Futoshiho s tím, jestli chce čekat než se Hokage vrátí.
Shinobi
Re:
Objevil jsem se v kanceláři a posadil do křesla.
Hmm, tohle je velice zajímavé..Sakura..proč zrovna Sakura. Jak já nesnáším růžovou, nejradši bych ji oholil do hola.
Hmm, tohle je velice zajímavé..Sakura..proč zrovna Sakura. Jak já nesnáším růžovou, nejradši bych ji oholil do hola.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ahoj, ano už mám čas. To je tajné. promiň." usměji se na něj.
"Mám pro tebe menší misi. Potřebuji, abys šel k hranicím Iwagakure, byl tam jeden obchodník jménem Nagaharu. Potřebuji, abys od něj koupil semínka rostliny Tomoshi. Je to léčivá bylina, která má zároveň účinky jako protijed, a účinkuje proti většině jedů, stačí ho jenom vzít do pusy. Koupíš od něj všechny semínka, co má. tady máš 1000 ryo. Smlouvej." podám mu peníze.
"Mám pro tebe menší misi. Potřebuji, abys šel k hranicím Iwagakure, byl tam jeden obchodník jménem Nagaharu. Potřebuji, abys od něj koupil semínka rostliny Tomoshi. Je to léčivá bylina, která má zároveň účinky jako protijed, a účinkuje proti většině jedů, stačí ho jenom vzít do pusy. Koupíš od něj všechny semínka, co má. tady máš 1000 ryo. Smlouvej." podám mu peníze.
Anonymní- Anonymní
Re:
Natáhnu ruku a převezmu pytlík s penězi. *zní to snadně*
"Rozumím, budu se snažit a co nejrychleji úkol splnit." usmál jsem se, vyšel ze dveří a zmizel.
.Přesun.
"Rozumím, budu se snažit a co nejrychleji úkol splnit." usmál jsem se, vyšel ze dveří a zmizel.
.Přesun.
Naposledy upravil Uzumaki Allii dne Fri 22 Apr - 22:30, celkově upraveno 1 krát
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re:
Unaven po dlouhé cestě procházím Senju čtvrtí, mířím k Hokageho pracovně, obdivuji klid který v noci v Konoze nastal.
Pomalu docházím k jeho pracovně, zlehka ťukám na dveře, nikdo se neozývá.
Co mě to napadlo takhle večer... Prostě si tu sednu a počkám do rána
Sedám si vedle dveří a pomalu, ale jistě usínám...
Pomalu docházím k jeho pracovně, zlehka ťukám na dveře, nikdo se neozývá.
Co mě to napadlo takhle večer... Prostě si tu sednu a počkám do rána
Sedám si vedle dveří a pomalu, ale jistě usínám...
Anonymní- Anonymní
Re:
Potichu se připlížím blíž. Všímám si někoho u dveří. Ne, nebudu ho budit. Kdyby tam byl, jistě by Hokage nenechal někoho usnout přede dveřmi. Neobtěžuji se tedy ťukáním a prostě se opřu o stěnu a pozoruji mraky. Je opravdu nádherný den. Tedy vlastně ráno... Ale co... Přivřu oči a sleduji stoupající slunce. Už abych se přestala poflakovat a dostala nějakou misi.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re:
před budovi přiletěl Krystalový drak s bezvládým tělem Naomi Hyuga, která byla již dávno po smrti a v ruce dřímala dopis pro Hokageho
- Spoiler:
- Jak se říká skoro vždy svůj žák přelčí učitele, bylo mi ctí být studentem této ženy. Nicméně mi stála v cestě a není jediná. Měl jste si jí lépe vycvičit. Ještě o mě uslyšíte.
PS: měl by jste si hlídat Spojenectví jak tak pozoruji máte v něm bordel
S podravem Leader Akatsuki
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re:
Ucítila jsem na tváři vítr. Jenže dnes nefoukal. Uskočila jsem a hbitě se schovala za budovu.
"Byakuugan!" vykřikla jsem, i když jsem věděla, že bych proti žádnému protivníkovi neměla šanci.
Oči se mi rozšířili překvapením... A strachem.
"N...Naomi... Naomi Hyuuga..." Zašeptala jsem spíš pro sebe.
Křečovitě jsem sevřela oči. Tohle jsem nechtěla vidět. Ne, do toho jsem se nechtěla připlést. Ale... Vyskočila jsem zpoza rohu a zmateně se rozhlédla. Nechápala jsem, jak mohl krystalový drak hned zmizet. I když pravda, čakru jsem necítila. Přeběhla jsem k bezvládnému tělu a okamžitě věděla, že není co bych mohla udělat. Nemohla jsem si ale připustit, že by byla mrtvá. Jistě, podle sestry byla nebezpečná, ale pomáhala vesnici. Ruce se mi třásli a ve tváři jsem měla pořád vepsaný šok. Kdyby se mě teď někdo pokusil zabít, asi bych se ani nepohnula. Věděla jsem, že jí nepomůžu a přesto mi z dlaní začala proudit zelená, léčivá chakra. Jenže to nebylo nic platné...
Zbývala mi jen jedna otázka - Co teď. Co mám kruci dělat, když Hokage je pryč a takhle brzo není nikdo ani v nemocnici.
"Ksó!" vykřikla jsem a z mých vystrašených očí se skutálelo pár bezmocných slz.
"Byakuugan!" vykřikla jsem, i když jsem věděla, že bych proti žádnému protivníkovi neměla šanci.
Oči se mi rozšířili překvapením... A strachem.
"N...Naomi... Naomi Hyuuga..." Zašeptala jsem spíš pro sebe.
Křečovitě jsem sevřela oči. Tohle jsem nechtěla vidět. Ne, do toho jsem se nechtěla připlést. Ale... Vyskočila jsem zpoza rohu a zmateně se rozhlédla. Nechápala jsem, jak mohl krystalový drak hned zmizet. I když pravda, čakru jsem necítila. Přeběhla jsem k bezvládnému tělu a okamžitě věděla, že není co bych mohla udělat. Nemohla jsem si ale připustit, že by byla mrtvá. Jistě, podle sestry byla nebezpečná, ale pomáhala vesnici. Ruce se mi třásli a ve tváři jsem měla pořád vepsaný šok. Kdyby se mě teď někdo pokusil zabít, asi bych se ani nepohnula. Věděla jsem, že jí nepomůžu a přesto mi z dlaní začala proudit zelená, léčivá chakra. Jenže to nebylo nic platné...
Zbývala mi jen jedna otázka - Co teď. Co mám kruci dělat, když Hokage je pryč a takhle brzo není nikdo ani v nemocnici.
"Ksó!" vykřikla jsem a z mých vystrašených očí se skutálelo pár bezmocných slz.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Re:
Ani jsem nevnímala, že z mých rukou dávno přestala proudit lékařská chakra. Bylo to k ničemu. Nemohla jsem ale připustit. Co když... Co když jsem mohla něco udělat a byla to má vina? To není... Možné... Odtáhla jsem se od jejího těla blíž ke zdi a neovladatelně jsem se roztřásla. Kdybych... Kdybych nebyla jen genin určitě bych něco dokázala, ale takhle. Nevím ani kam mám jít. Ve vesnici za svůj krátký pobyt zde znám asi tři lidi a ti mi nepomůžou... Přitiskla jsem se k chladné stěně ještě víc - Jestli to vůbec šlo a nedokázala se hnout. Jen jsem se třásla... Byla jsem v šoku.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Povolení tohoto fóra: