+4
Kisuke Uchiha
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
8 posters
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
Uzumaki Allii napsal:Podívám se na muže jménem Yuu. *ušklíbnu se* " Rád tě poznávám"
"No nazdar..." řeknu k tomu co mi řekl Hokage.
"Nazdar" řeknu mladíkovi.
"Tak jdem...sraz u brány" pokusím se o úsměv...
(odchod brána)
Anonymní- Anonymní
Re:
Tohle pro Kumogakure nedopadne dobře. Neudělám stejnou chybu jako Sandaime Hokage-sama! naštvaně se posadím.
Jak si asi vede Seito?
Jak si asi vede Seito?
Anonymní- Anonymní
Re:
Zaťukám na dveře a vejdu dovnitř. Začnu hledat nějaké pero a papír, po čase hledání jsem našel nějaký útržek a pero leželo na stole. Napíšu vzkaz a odejdu pryč z místnosti.
.Přesun.
- Spoiler:
- "Tak mise dopadla v celku úspěšně, až na to, že naše pomoc nebyla vůbec nutná. Na místě už byl nějaký Hyuuga, možná i Mikomin sensei a rozmetal toho mizeru na kusy. Yuu tam ještě zůstal, léčí zraněné, takže se nakonec hodil... Vlastně tam zůstali všichni. Já přišel podat zprávu a navíc moje přítomnost nebyla zapotřebí.".
.Přesun.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re:
"Ahá. Tak to jsem rád, ostatní zřejmě podají bližší informace, že? Tady máš 150 ryo." hodím mu pytlík s pěnezi.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zaklepu a vejdu do kanceláře "Zdravím,jsem zpět...Mrtvola únosce v márnici" poškrábu se na hlavě.
"Ještě něco Hokage?" protáhnu se
"Ještě něco Hokage?" protáhnu se
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ne, zatím ne Allii." usměju se a otočím na Yuua.
"Všechno v pořádku?" natáhnu se pro peníze a hodím mu nějaké.
Anonymní- Anonymní
Re:
Assasin Senju napsal:"Ne, zatím ne Allii." usměju se a otočím na Yuua.
"Jo celkem.....Futoshi Vám řekne víc" chytnu peníze a položím je zpět na stůl Hokageho.
"Ty peníze dejte sirotkům...mise byla moc lehká...a sirotkům se hodí každý peníz" zašklebím se
Anonymní- Anonymní
Re:
"Smůla." ušklíbnu se.
"Dobře, jak je na tom Mikomi? Je jistě otřesená. Kdyby se Naomi věnovala klanu, jak by měla, tohle by se nikdy nestalo."
"Dobře, jak je na tom Mikomi? Je jistě otřesená. Kdyby se Naomi věnovala klanu, jak by měla, tohle by se nikdy nestalo."
Anonymní- Anonymní
Re:
Assasin Senju napsal:"Smůla." ušklíbnu se.
"Nebyl čas ji prohlédnout,ale myslím,že omdlela...Futoshi jí vzal do Nemocnice...ošetřil jsem nějakého ninju...z Kumo..který jí prý chránil...má tu taky někde být..byl to zmatek" zamračím se a mnu si bradu
Anonymní- Anonymní
Re:
Vyhodil som Taikiho do miestnosti a tiež sa v nej objavil. (Jikuukan Idou)
"Hokage-sama!"
"Hokage-sama!"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Zmatek? To se dalo čekat. Celý ten únos byl zmatek. Snad bude v pořádku, jistě je trochu otřesená. Futoshi?!" náhle ze křesla vstanu a rozevřu do široka oči.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zašklebím se a jdu k oknu,sednu si na parapet.
Koukám z okna a poslouchám.
Jsem zvědavý....hmmm jsem zvědavý?Ticho v hlavě
Koukám z okna a poslouchám.
Jsem zvědavý....hmmm jsem zvědavý?Ticho v hlavě
Anonymní- Anonymní
Re:
Všichni tři se objevíme za zády Hokageho. ,,Dobrý."
ANBU- Počet príspevkov : 189
Re:
"Co si zač?!" podívám se zpříma na ninju přísně.
"Co má Kumogakure v úmyslu? Proč to všechno? Za chvíli dorazí vyslýchací jednotka, tak buď to řekneš po dobrém, nebo po zlém." udělám rychle tři pečetě a Taikiho tělo svázal pevný kořen.
" Já o vlku. Zdravím."
"Co má Kumogakure v úmyslu? Proč to všechno? Za chvíli dorazí vyslýchací jednotka, tak buď to řekneš po dobrém, nebo po zlém." udělám rychle tři pečetě a Taikiho tělo svázal pevný kořen.
" Já o vlku. Zdravím."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ak smiem, ja pôjdem, je mi divne." Prešiel som k dverám. Chlapcovi som možno ukázal techniku, ale čo už...
Anonymní- Anonymní
Re:
''jsem člověk jako každý kdo je v této místnosti''
řekl jsem a koukl jsem se na kořeny stromu
řekl jsem a koukl jsem se na kořeny stromu
Anonymní- Anonymní
Re:
"Futoshi, promiň, ale teď potřebuji, abys mi řekl toho víc. A ty mluv, cos dělal s únoscem, co jsi dělal v Konoze, a proč tě sem Futoshi přivedl." ušklíbnu se a kořen se víc stáhne.
"Připravte se použít techniku čtení mysli." podívám se na jednoho ANBU.
"Připravte se použít techniku čtení mysli." podívám se na jednoho ANBU.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,OK." Jeden z ANBU přistoupí blíže ke Taikimu a složí si potřebné pečetě. ,,Čekám jen na váš rozkaz Hokage."
ANBU- Počet príspevkov : 189
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Povolení tohoto fóra: