+4
Kisuke Uchiha
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
8 posters
Strana 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
"vypadáte zase zřízení. Seito?!" podívám se na něj se strachem v očích.
"Co se Vám stalo?!"
"Co se Vám stalo?!"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Neskôr vám ešte musím oznámiť jednu správu, to ale neskôr." Ako som to dopovedal odišiel som z kancelárie.
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Pohodička, procházka růžovým sadem." Lehce se na něho usměju. ,,Ne tak trochu se nám ten boj protáhl." Detaily si radši nechám pro sebe, páč by nebyl asi moc rád.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hmm..Yoko, můžu tě poprosit o napsání protokolu? Seito, pojď semnou." vstanu, obleču si plášť a otevřu dveře.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Pff.. Dobrá.." Povzdechla jsem si, sedla jsem si pohodlně na židly, vzala do ruky jeden z protokolů a zapsala průběh té "lehké" mise.
Po chvilce jsem tužku odložila, papír pečlivě srovnala na stole a otočila jsem se k odchodu.
Po chvilce jsem tužku odložila, papír pečlivě srovnala na stole a otočila jsem se k odchodu.
Shinobi
Re:
Přijdu ke kanceláři a hned ji otevřu.
"Assasine-chan!" Vkročím energicky do místnosti a rozpřáhnu náruč.
"Assasine-chan!" Vkročím energicky do místnosti a rozpřáhnu náruč.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vejdu do kanceláře. Sakra zase jsem neklepal. Hm co už no. ,,Zdravím. Co dneska je něco na práci?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Sasuke-kun." podívám se na příchozího.
"Jak se máš drahý?" zasměju se.
"Čau Nii-san."
"Jak se máš drahý?" zasměju se.
"Čau Nii-san."
Anonymní- Anonymní
Re:
Objevím se v Senju čtvrti a zjistím, že jsou dveře otevřené. Nahlédnu do nich a spatřím 3 osoby. Pomalu vkročím dovnitř přičemž dveře nepříjemně zavržou.
"Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím a znovu se porozhlédnu. Pohled mi padne na oba chlapce, které aspoń trošku znám.. Což mě donutí se ještě víc pousmát..
"Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím a znovu se porozhlédnu. Pohled mi padne na oba chlapce, které aspoń trošku znám.. Což mě donutí se ještě víc pousmát..
Shinobi
Re:
Wraa tu se to tu plní. Pohlédnu na nově příchozího. Hned jsem rozpoznal Yoko. A tak jsem se mohl taky pousmát.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Zdravím Yoko..Takže, Seito, Sasuke a Yoko budete zjišťovat trochu víc informacích o Orochimarovi.." jen jsem se mírně pousmál a každého v místnosti si důkladně prohlédl.
Anonymní- Anonymní
Re:
Mise?! Ještě mi nedorazil ten svitek od PiliKKy, no zvládnu to i bez něj..
Ušklíbla jsem se a zároveň jsem byla překvapená.. Nepřišla jsem si zrovna pro misi, ale když už jsem tady..
"Zjišťovat trochu víc informacích o Orochimarovi? Víte, kde byl naposledy spatřen?" Zeptám se a odlepím pohled od podlahy.
Ušklíbla jsem se a zároveň jsem byla překvapená.. Nepřišla jsem si zrovna pro misi, ale když už jsem tady..
"Zjišťovat trochu víc informacích o Orochimarovi? Víte, kde byl naposledy spatřen?" Zeptám se a odlepím pohled od podlahy.
Shinobi
Re:
,,Orochimaru? Doufám, že to nedopadne jak minule když jsem šli za ním jen na pokec a nakonec jsem s ním bojovali!" Upřu na Assasina oči.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hmm..Otogakure, Orochimaru..Je pravda, že má Rinnegan? To nás tam chceš poslat? Neslyšel jsi, jak dopadl Jiraiya-sama, když bojoval jenom se třema sférama?" zeptám se ho a dívám se na Assasina jako by zešílel.
Anonymní- Anonymní
Re:
Orochimaru.. Rinnegan..
Vlastně až teď jsem si uvědomila jak moc to je vážné. Když jsem ho viděla poprvé.. Myslela jsem, že se odtamtud nedostanu živá.. Naštěstí nás Futoshi přesunul, ale nikdy na ty oči nezapomenu..
Zaťala jsem nenápadně ruku v pěst. Takového člověka musíme špehovat?
Radši jsem své myšlenky neříkala nahlas. Jen jsem ostatní poslouchala.
Vlastně až teď jsem si uvědomila jak moc to je vážné. Když jsem ho viděla poprvé.. Myslela jsem, že se odtamtud nedostanu živá.. Naštěstí nás Futoshi přesunul, ale nikdy na ty oči nezapomenu..
Zaťala jsem nenápadně ruku v pěst. Takového člověka musíme špehovat?
Radši jsem své myšlenky neříkala nahlas. Jen jsem ostatní poslouchala.
Shinobi
Re:
"Pokud to tak dopadne, okamžitě zdrhněte...vaším ukolem není boj, ale sběr informací. Chci, abyste posílali hlášení, pokud nepřijde během delší doby, tak pošlu posily."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tak dobře..Tak lidi, jdeme." otočím se a podívám na Assasina.
"Mám v tebe důvěru. Určitě vím, že víš, co děláš."
"Mám v tebe důvěru. Určitě vím, že víš, co děláš."
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Hm tak dobrá." Otočím se na Yoko a Sasukeho. ,,Budu čekat u hlavní brány." A vyjdu z kanceláře.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Strana 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Povolení tohoto fóra: