+4
Kisuke Uchiha
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
8 posters
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
Počkala jsem před kanceláří hokageho na svého gardeho. Když konečně přišel, zaklepala jsem a čekala na vyzvání.
Anonymní- Anonymní
Re:
Trochu zmateně jsem zamrkala. Promiňte? kousla jsem se do rtu a přikývla jsem. Otočila jsem se ke dveřím a odešla. Za nimi jsem potkala mě velmi známou dívku. Usmála jsem se na ni a vydala se ze Senju čtvrti pryč.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zaregistrovala jsem rozruch. Co je to tam za lidi? Že by konečně to co hledám? Jakási dívka právě vkročila do dveří kanceláře. Zase mě předběhli...
Opřu se o zeď, v myšlenkách se oddávám vzpomínkám na včerejší vynikající večeři a trpělivě čekám.
Opřu se o zeď, v myšlenkách se oddávám vzpomínkám na včerejší vynikající večeři a trpělivě čekám.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Zdravím Hokage,mise splněna,svitky má tady slečna" ukážu na Shiz.
"Jo a byl tam i jeden chlapík který se zajímal o slečnu" opět ukážu na Shiz
"Jo a byl tam i jeden chlapík který se zajímal o slečnu" opět ukážu na Shiz
Anonymní- Anonymní
Re:
"Chlapík? Dobře, tak to byla C mise, 100 ryo pro vás." Hodil jsem jim pytlíky s penězi.
Anonymní- Anonymní
Re:
Assasin Senju napsal:"Chlapík? Dobře, tak to byla C mise, 100 ryo pro vás." Hodil jsem jim pytlíky s penězi.
Chytnu peníze a podrbu se na hlavě "Sebejistý panáček...a mlel cosik o klanu či rodině Kana....byl bych obezřetný" ukosem mrknu na Shiz
Anonymní- Anonymní
Re:
"Kana?" přešel jsem ke kartotéce a začal hledat jméno Kana.
"Hm Hm...Našel jsem tu jedině Guren, takže Krystalový element. No super. Jsem rád, že jste zpátky." usmál jsem se.
"Ještě prosím zůstaňte tady." pousmál jsem se.
"SHiz, Yuu, Shinji, počkejte prosím venku a pošlete tu dívku."
"Hm Hm...Našel jsem tu jedině Guren, takže Krystalový element. No super. Jsem rád, že jste zpátky." usmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
Assasin Senju napsal:"Kana?" přešel jsem ke kartotéce a začal hledat jméno Kana.
Blbě jsem se usmál "Jak si Hokage přeje" mrknu na Shiz a jdeme vezmu za kliku a "Dalšíííí" a zasměju se,načež vejdu do chodby
Anonymní- Anonymní
Re:
Konečně ven vylezlo zajímavé procesí. Moc času nad úvahami co jsou asi zač nemám. Když slyším to slovo "Další." udělá se mi nevolno. Okamžitě se začnu cítit jako u doktora a co si budem povídat, k doktorovi chodím jen tehdy, pokud lezu po čtyřech. Jdu tedy ke dveřím, zavřu je za sebou a pozdravím toho cápka, co vypadá jako nějaká autorita. Marně vzpomínám, kdy jsem si z autority dělala vrásky... pokusím se o milý úsměv.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Zdravím, copak si přejete?" Oslovím mile slečnu a čekám na její reakci.
Proč tak kouká? To mám někde něco špinavého? Letmo se podívám na své oblečení a posadím se.
Proč tak kouká? To mám někde něco špinavého? Letmo se podívám na své oblečení a posadím se.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zkoumavě si ho prohlédnu. Ale rozmazaná rtěnka na jeho obličeji se mi asi jen zdála. Hra světel možná.
" Víte, jsem tu nová a nemám vůbec tušení kde mám začít." řeknu tak, že to vyzní skoro hrdě.
" Viděla jsem nějaké techniky v knihovně, ale radši bych kdyby mě někdo naučil něco vhodného k byakuganu, jsem skromný člověk, stačí pro začátek 64 úderů a Kaiten."
Nadechnu se a pokračuju dřív, než se stačí vzpamatovat a popřípadě odporovat:
,, No a co si budeme povídat, zbraně taky nejsou zadarmo, takže bych si ráda někde přividělala, co by pro mě bylo ideální?"
" Víte, jsem tu nová a nemám vůbec tušení kde mám začít." řeknu tak, že to vyzní skoro hrdě.
" Viděla jsem nějaké techniky v knihovně, ale radši bych kdyby mě někdo naučil něco vhodného k byakuganu, jsem skromný člověk, stačí pro začátek 64 úderů a Kaiten."
Nadechnu se a pokračuju dřív, než se stačí vzpamatovat a popřípadě odporovat:
,, No a co si budeme povídat, zbraně taky nejsou zadarmo, takže bych si ráda někde přividělala, co by pro mě bylo ideální?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Práce v týmu. Heureka!" plácl jsem se do čela a vytáhl papír a propisku.
"Takže, Jak se jmenujete slečno?"
"Takže, Jak se jmenujete slečno?"
Anonymní- Anonymní
Re:
Opřela jsem se o zeť a sjela po ní dolů. Momentálně jsem nevnímala nic okolo. V myšlenkách jsem byla úplně někde jinde.
(jsem před kanceláří)
(jsem před kanceláří)
Anonymní- Anonymní
Re:
Mé nespolečenské já mělo depku. Tým... hehe. Hlavou se mi honily nejčernější scénáře. Od naprosto neschopných kolegů a továren na trapasy až přes skvělé bojovníky, kterým budu ještě překážet. Třetí možnosti věřím ze všeho nejmíň. My individualisti to máme těžké.
" Mikomi Hyuuga." vypravím ze sebe a tiká mi v pravém oku, jako vždycky když se bojím nepohodlné situace.
" Mikomi Hyuuga." vypravím ze sebe a tiká mi v pravém oku, jako vždycky když se bojím nepohodlné situace.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Píšu si." napsal jsem si pár poznámek.
"Tak a teď počkáme, jestli se zjeví tvůj nový sensei. Myslím, že tě naučí vše, co budeš potřebovat. Je to velmi schopný shinobi, a budete mít k sobě blízko. Ještě se zeptám, z jaké větve Hyuuga klanu jsi?"
Odložím pero a zahledím se dívce do očí.
"Tak a teď počkáme, jestli se zjeví tvůj nový sensei. Myslím, že tě naučí vše, co budeš potřebovat. Je to velmi schopný shinobi, a budete mít k sobě blízko. Ještě se zeptám, z jaké větve Hyuuga klanu jsi?"
Odložím pero a zahledím se dívce do očí.
Anonymní- Anonymní
Re:
Začínám se opravdu těšit. Když to říká Hokage, tak mě můj nový mistr určitě naučí spoustu věcí. V duchu si maluju svoji růžovou budoucnoust. Na zem mě vrátí dotaz z jaké větve pocházím.
" Hlavní." pravím s povzdechem. Někdy bych si to fakt radši vyměnila.
" Hlavní." pravím s povzdechem. Někdy bych si to fakt radši vyměnila.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vošiel som pre kanceláriu a zaklopal som. Tentokrát som nepoužil svoj obvyklý nástup.
Anonymní- Anonymní
Re:
Hyuuga Futoshi napsal:Vošiel som pre kanceláriu a zaklopal som. Tentokrát som nepoužil svoj obvyklý nástup.
"Dneska je tu nával" řeknu spíše pro sebe a začnu si cpát dýmku tabákem.
(před kanclem)
Anonymní- Anonymní
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Povolení tohoto fóra: