+4
Kisuke Uchiha
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
8 posters
Strana 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
"Nerušíš Mikomi. Jen se posaď. Dáš si něco?" uvítám ji s úsměvem a ukázal na volné křeslo.
Anonymní- Anonymní
Re:
"To je dobré." usměju se taky a posadím se.
"Víte, chtěla jsem se zeptat, jestli se můžu sama naučit nějakou živelnou techniku. Mám Fuuton a nevím jestli mi bude stačit svitek, nebo potřebuju ještě někoho, kdo mě to naučí. No a vlastně ani nevím, kde potřebný svitek sehnat."
"Víte, chtěla jsem se zeptat, jestli se můžu sama naučit nějakou živelnou techniku. Mám Fuuton a nevím jestli mi bude stačit svitek, nebo potřebuju ještě někoho, kdo mě to naučí. No a vlastně ani nevím, kde potřebný svitek sehnat."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Takže, jsi genin pokud se nemýlím...Stačí, když si seženeš svitek. Yuu ochránce Shizuky umí Fuuton, některé svitky najdeš v knihovně, jiné u mě. Pak tu máme dalšího uživatele Fuutonu a tou je Suna no Yoko."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Aha, momentálně totiž sháním Fūton: Reppūshō, znamená to, že mě to může naučit kdokoli s větrnou podstatou?"
(vkládám odkaz aby si někdo nemyslel, že kecám http://naruto.wikia.com/wiki/Wind_Release:_Violent_Wind_Palm)
(vkládám odkaz aby si někdo nemyslel, že kecám http://naruto.wikia.com/wiki/Wind_Release:_Violent_Wind_Palm)
Anonymní- Anonymní
Re:
"Můžeš se to naučit klidně sama. Na tady máš." otočím se a naleznu potřebný svitek. Hodím ho Mikomi.
"Ať nemusíš do knihovny." usměju se.
(Máš skype?)
"Ať nemusíš do knihovny." usměju se.
(Máš skype?)
Anonymní- Anonymní
Re:
"Arigato." usměju se a pomalu se chystám na odchod.
(skype mám dead.venom pokud se dobře pamatuju )
(skype mám dead.venom pokud se dobře pamatuju )
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jde to skvěle, nemohla jsem mít štěstí na lepšího učitele." přikývnu.
"Tak děkuju za informace a nashledanou." otočím se a jdu ke dveřím.
(přesun)
"Tak děkuju za informace a nashledanou." otočím se a jdu ke dveřím.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Prišiel som pre dvere kancelárie, stále som mal zmätený miestami až nespokojný výraz a zaklopal som na dvere.
Anonymní- Anonymní
Re:
Otvoril som dvere a v tichosti som vošiel dnu. Obzrel som sa po miestnosti a zatvoril som za sebou dvere.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Radšej postojím, moje veci sú nejaké vlhké... aj vlasy..." Chvíľku som nerozhodne stál. "Nakoniec som ju nedokázal zabiť."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Vy ste spolu bojovali?" řeknu tiše a dám ruce k sobě. POzoruju špičky svých prstů.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Áno, keď už bolo po boji, prišiel tam nejaký lekár, ak by som mu nedal nápovedu zomrela by... nechápem prečo som mu ju dal. Neverím jej, zradila Konohu a zradila aj klan!" Pozeral som nahnevane do zeme.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Nejsi sám kdo jí nevěří Futoshi." podívám se na něj s mírným úsměvem na rtech.
"Neuro se nedávno taky ukázal ve svém pravém světle. Říkal mi to Sasuke."
"Neuro se nedávno taky ukázal ve svém pravém světle. Říkal mi to Sasuke."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jo..pamatuješ na útok Akatsuki? Kisame a Sasori." zeptám se s úsměvem a načekám na odpověď.
"Neuro stál na budově. Viděl jsem ho, když jsem odtamtud odcházel. Pak se objevil na tréninkových stanovištích s Aka šéfkou. Bavili se Shiz.. Sasuke ho viděl a se svými ANBU tam okamžitě vyrazil. Nepoznal ho, ale uviděl jeho jutsu. S největší pravděpodobností to byl on."
"Neuro stál na budově. Viděl jsem ho, když jsem odtamtud odcházel. Pak se objevil na tréninkových stanovištích s Aka šéfkou. Bavili se Shiz.. Sasuke ho viděl a se svými ANBU tam okamžitě vyrazil. Nepoznal ho, ale uviděl jeho jutsu. S největší pravděpodobností to byl on."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ja som videl byakuganom chakru, ktorá mi ho pripomínala, takže to najskôr aj bol on." Pozrel som na kreslo, ale zostal som stáť. "Ale čo chce? Pridal sa snáď k Akatsuki? Po tom čo dostal druhú šancu na život?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Přidal se k Akatsuki...Jinak nevidím důvod proč by to dělal. " hořce se usměji.
"Sedni si!"
"Sedni si!"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Nie vďaka... postojím." Obzrel som sa z kresla na hokageho. "Čo máte v pláne s tým robiť? Vyzerá to, že s ním bude Akatsuki ozajstná hrozba."
Anonymní- Anonymní
Re:
Vešly jsme do budovy Hokageho. Nějak jsem vystoupala za pomoci Seita do schodů a stanuli jsme před kanceláří.
"Zvládnu to sama.." Usmála jsem se a snažila se udržet rovnováhu. Podívala jsem se na sebe.
Lepší už to být nemohlo.. Ironicky se zašklebím, pak porkčím rameny a zaklepu.
"Zvládnu to sama.." Usmála jsem se a snažila se udržet rovnováhu. Podívala jsem se na sebe.
Lepší už to být nemohlo.. Ironicky se zašklebím, pak porkčím rameny a zaklepu.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
"Neura asi necháme zlikvidovat, nebo zřídíme samostatnou instituci..Soud spojenectví." zasměju se.
"Dále."
"Dále."
Anonymní- Anonymní
Re:
Vešli jsem i s Yoko do kanceláře. Snažili jsem se každý po svých, ale trochu jsem se kolébali.,, Zdravím bratře, mise hotova."
Anonymní- Anonymní
Strana 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Povolení tohoto fóra: