+4
Kisuke Uchiha
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
8 posters
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
"Kuchiyose něčeho tak milého a přítulného, jako je tenhle opeřenec." pravím a pohladím havrana po hřbetě. Spokojeně přivřel oči, pootevřel zobák a vrněl, pokud je to vůbec u havranů možné.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Takže, to chce nějakého ptáka..Dobře...Co takhle velké sovy?" poškrábu se na hlavě a přemýšlím, co všechno máme ve skladu.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jo, může být. Sova, orel, sokol nebo něco v tom stylu je ideální. Hlavně aby to nebylo kuře nebo kachna." pousměju se a mimoděk drbu Edgara na hlavě.
A hlavně aby to nebylo tak zmlsané...
A hlavně aby to nebylo tak zmlsané...
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jo, vzpomněl jsem si, že tu mám orly." vykřiknu a přejdu k menšímu stolu, který je pokrytý svitky. Najdu dotyčný svitek a hodím ho Mikomi.
"Tady, podepiš smlouvu s orly."
"Tady, podepiš smlouvu s orly."
Anonymní- Anonymní
Re:
Jaj orel... to bude docela síla. Propíchnu si prst a upíšu se.
"A smlouvu mám hned vrátit?" optám se.
"A smlouvu mám hned vrátit?" optám se.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ano, budu vytvářet menší archiv." usměju se.
"Pečetě a samotnou techniku se stačí naučit od tvého senseie."
"Pečetě a samotnou techniku se stačí naučit od tvého senseie."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tak dobře." odpovím a vracím smlouvu.
"S tou technikou si nejsem moc jistá, on má teď sensei asi hodně práce." dodám drbajíc se na hlavě.
"S tou technikou si nejsem moc jistá, on má teď sensei asi hodně práce." dodám drbajíc se na hlavě.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Uhm... no... aha, takže dobře, zeptám se jeho." vykoktám ze sebe a otáčím se k odchodu, než plácnu něco nevhodného.
"Tak arigato. Hodně jste mi pomohl, nashledanou."
"Baka! Bahnngggchrrr...."
To byl Edgar a můj pokus o rychlé zacpání jeho nevymáchaného zobáku.
přesun
"Tak arigato. Hodně jste mi pomohl, nashledanou."
"Baka! Bahnngggchrrr...."
To byl Edgar a můj pokus o rychlé zacpání jeho nevymáchaného zobáku.
přesun
Anonymní- Anonymní
Re:
Vidím Mikomi jak vychází. Přijdu ke dveřím zaklepu a vejdu. ,,Zdravíčko. Jak vidím tak ses nám tu po flámu vrátil." Usměju se na Assasina.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Každý v tom má systém." Usměju se. ,,Jo chtěl bych se zeptat asi by byla mise a technika Suiton: Mizu no Tatsumaki?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Mám pro tebe velice speciální misi, technika bude po misi." usměju se a sednu na desku stolu.
"Takže." začnu vyprávět s mírným úsměvem a zároveň ztlumím hlas.
"Konoha, Kiri, Suna..Jak jistě víš, jsme ve spojenectví. Já osobně si myslím, že tu něco nehraje. V těchhle dvou vesnicích, se děje něco nekalého. Chci, abys to šel prozkoumat. Chci, aby ses informoval o všem, co se tam poslední dobou stalo."
"Takže." začnu vyprávět s mírným úsměvem a zároveň ztlumím hlas.
"Konoha, Kiri, Suna..Jak jistě víš, jsme ve spojenectví. Já osobně si myslím, že tu něco nehraje. V těchhle dvou vesnicích, se děje něco nekalého. Chci, abys to šel prozkoumat. Chci, aby ses informoval o všem, co se tam poslední dobou stalo."
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Takže jednoduše řečeno dělat špeha?" Podívám se na něho. A pak se podívám z okna ven. Zajímavá mise.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ne špeha, chci jenom vědět, jak to tam teď vůbec chodí a jestli má spojenectví nějakou cenu." řekl jsem s úsměvem.
"Člověk nikdy neví."
"Člověk nikdy neví."
Anonymní- Anonymní
Re:
,,No tak dobrá. Uvidím co zjistím. Ale vycházím až zítra! Teď si du ještě odpočinout. Tak zatím." Otočím se a vyjdu ven z kanceláře.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
"Dobrý den." Odpovím, když všichni odejdou a přijdou. "Tak já teda půjdu. Musim říct, že to je vopruz papírovat atp. Obdivuju vás, že to vše zvládnete a navíc sám. Tak zatím." Řeknu a odejdu i s mod. duší.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zaklepu a pomalu vejdu do dveří kanceláře. "Hezký den, mé jméno je Allii. Pocházím z klanu Uzumaki" *přitom si prohlížím, jak je to zde zařízené. Sednu si a začnu vyprávět*.. " Celý můj dosavadní život jsem pobyl nedaleko Listové, v malém přístřešku, kde jsem trénoval několik let základní techniky, s mým jediným členem rodiny a to mým bratrem. Ty mi mimochodem vždy dělali problém**, ale především jsem procvičoval techniku mého klanu - Kage bunshin no Jutsu. Ale nedávno můj bratr kamsi zmizel, když šel dovést nějaké zboží do Sunagakure a jelikož už nemám žádné závazky, napadlo mě... že bych zde mohl být užitečný a něčemu novému se přiučit" *zahledím se na hokageho a nervozní čekám na reakci*
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re:
"Zdravím Allii, rozumím, jaké hodnosti jsi?" poslouchám jeho příběh a posadím se do svého křesla.
(Prosím, o vytvoření postavy v pravidlech je téma, které se jmenuje "vaše postavy.")
(Prosím, o vytvoření postavy v pravidlech je téma, které se jmenuje "vaše postavy.")
Anonymní- Anonymní
Re:
(Nejdřív postavy, zařazení, a pak pohovor u Kage, ale to je fuk )
"Dobře, tak ti dám na vypsání nějakých formulářů." s úsměvem vytáhnu dva listy papíru, tužku a podám to vše Alliimu.
(Mohu tě poprosit o Skype?)
"Dobře, tak ti dám na vypsání nějakých formulářů." s úsměvem vytáhnu dva listy papíru, tužku a podám to vše Alliimu.
(Mohu tě poprosit o Skype?)
Anonymní- Anonymní
Re:
Také se usměji a podepisuji. "Děkuji"
(Dobře, tak to teď půjdu napsat. Skype -jan.chalupa16. Mimochodem, jsem na skypu prakticky pořád, ale jelikož jsem teď u babičky. *Studuju jinde než bydlím* a signál na wifinu je jen v obýváku, tak nemůžu mluvit, jen odpovídat. Ale minimálně v pátek večír jo;))
(Dobře, tak to teď půjdu napsat. Skype -jan.chalupa16. Mimochodem, jsem na skypu prakticky pořád, ale jelikož jsem teď u babičky. *Studuju jinde než bydlím* a signál na wifinu je jen v obýváku, tak nemůžu mluvit, jen odpovídat. Ale minimálně v pátek večír jo;))
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re:
"Není zač. Tak, teď bychom se asi měli domluvit na tom, co budeš dělat. Specializuješ se na něco? A u nás ve vesnici máme asi tvého příbuzného, Uzumaki Hisagiho."
Anonymní- Anonymní
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Povolení tohoto fóra: