+4
Kisuke Uchiha
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
8 posters
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
Sauske se vypařil z kanceláře celkem rychle.
Zamrkala jsem, pak jsem se usmála a podívala jsem se na Hokageho.
"Nashledanou Hokage-sama, slibuji, že se ozveme jakmile něco zjistíme.."
Pak jsem vyšla z kanceláře.
(Přesun)
Zamrkala jsem, pak jsem se usmála a podívala jsem se na Hokageho.
"Nashledanou Hokage-sama, slibuji, že se ozveme jakmile něco zjistíme.."
Pak jsem vyšla z kanceláře.
(Přesun)
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
Pomalu docházím ke dveřím. Kývnu na neznámého a opřu se o stěnu vedle něj. Tuhle návštěvu jsem již příliš dlouho odkládala... Tentokrát počkám, až tu bude Hokage-sama.
"Doufám, že má přítomnost neruší." Zamumlám nepřítomně a trochu přivřu oči. Jsem ještě unavená po tréninku, což dokazují kapky potu, které mi kreslí po tváři.
"Doufám, že má přítomnost neruší." Zamumlám nepřítomně a trochu přivřu oči. Jsem ještě unavená po tréninku, což dokazují kapky potu, které mi kreslí po tváři.
Naposledy upravil Shijin Hyuuga dne Fri 8 Apr - 13:59, celkově upraveno 1 krát
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re:
"Po jednom prosím." řekl jsem zvýšením hlasem, jakmile jsem zaslechl hluk za dveřmi.
Anonymní- Anonymní
Re:
Jestřáb vletěl otevřeným oknem dovnitř. Posadil se na okenní parapet a vyčkával, než mu mu strhnou lísteček a přečtou si ho.
- Spoiler:
- Zdravím, Hokage-sama,
vyskytl se problém. Jeden z vašich ninjů, který se stal nukeninem, napadl i se svou armádou Kirigakure. Jejich vůdce utvořil bariéru, ve které uvěznil Mizukage-sama. Máme tu celkem dost zraněných a vyčerpaných Shinobi a nepřátelé jsou stále v přesile. Tímto bychom Vás chtěli požádat o pomoc, jestli to bude možné. Děkujeme, Anbu z Kirigakure.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ale, copak se děje?" vezmu lísteček a rychle si přečtu vzkaz.
"Cože?!" vzal jsem papír, tužku a načmáral něco na vzkaz. Vyhodil jsem jednu sovu s okna se vzkazem a vyčkával.
"Copak Nawaki?"
"Cože?!" vzal jsem papír, tužku a načmáral něco na vzkaz. Vyhodil jsem jednu sovu s okna se vzkazem a vyčkával.
"Copak Nawaki?"
Anonymní- Anonymní
Re:
Mířila jsem ke kanceláři hokageho. Přistoupila jsem ke dveřím. Zaváhala jsem jestli mám zaklepat, ale nakonec jsem zaklepala.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Nawaki, půjdeš do Sunagakure, budeš špehovat Neura..Itachi, ty půjdeš do KIRI, jak jsem ti psal." zaslechnu zaklepání.
"Jděte..." zašeptal jsem.
"Dále."
"Jděte..." zašeptal jsem.
"Dále."
Anonymní- Anonymní
Re:
Jak jsem si to štrádovala po ulici, všimla jsem si, že jsem v Senju čtvrti. Aaa vida... mohla bych se tu optat po nějakým tom svitku. Do knihovny "U vykuchané knihovnice" se mi dvakrát nechce. Pořád tam cítím nějaké negativní energie. Kdybych nevěřila na duchy, udělala bych líp...
Trpělive čekám před kanceláří a čekám na vyzvání.
Trpělive čekám před kanceláří a čekám na vyzvání.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Pojď dovnitř Shizuko, nerušíš. Počkejte, až na vás bude řada." řeknu jakmile zaslechnu zaklepání.
Anonymní- Anonymní
Re:
Usmála jsem se. "Chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte nějaké techniky youtonu." dám si ruce za záda.
Anonymní- Anonymní
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Povolení tohoto fóra: