+4
Kisuke Uchiha
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
8 posters
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
"Skvělé." napsal jsem si další poznámku a zakončil ji malou tečkou.
"Tááák..."uschoval jsem psací potřeby a dokument do stolu.
"Nawaki, počkej venku."
(Hele, jak ses tam teleportoval? Mě to strašně zajímá."
"Dále."
"Tááák..."uschoval jsem psací potřeby a dokument do stolu.
"Nawaki, počkej venku."
(Hele, jak ses tam teleportoval? Mě to strašně zajímá."
"Dále."
Anonymní- Anonymní
Re:
Vošiel som do kancelárie a po slovách hokage som si obzrel dievča od Hyuugov. "Teší ma, ja som Futoshi."
Anonymní- Anonymní
Re:
Mírně se ukloním.
" Také mě těší, Mikomi." usměju se. Moje přání, aby mě trénoval jiný Hyuuga se splnilo.
" Také mě těší, Mikomi." usměju se. Moje přání, aby mě trénoval jiný Hyuuga se splnilo.
Anonymní- Anonymní
Re:
Z batohu jsem si vytáhla svitky a zkontrolovala jsem je, jestli jsou v pořádku. Naneštěstí byly v perfektním stavu.
(před kanceláří)
(před kanceláří)
Anonymní- Anonymní
Re:
"Takže Futoshi, výsledek mise zapíše Yoko. Tady máš odměnu."Házím mu pytlík s pěnezi.
"Právě jsem ti přiřadil tým, je venku. Představím ti studenty, Mikomi Hyuuga, Shizuka Yoru, Shinji Yamashiro a Yuu bude stráž Shizuce, protože je Jinchuuriki."
"Právě jsem ti přiřadil tým, je venku. Představím ti studenty, Mikomi Hyuuga, Shizuka Yoru, Shinji Yamashiro a Yuu bude stráž Shizuce, protože je Jinchuuriki."
Anonymní- Anonymní
Re:
Chytil som vrecko s peniazmi. Mohol my to radšej previesť na účet... Vrecko som si skryl do batohu na chrbte a batoh som si napravil. "Hmmm... jinchuuriki, zaujímavé." Usmial som sa ešte na Mikomi. "Mal by som si ich ísť otestovať."
Anonymní- Anonymní
Re:
Uškrnul som sa. "Mikomi, pôjdeme si aj so zvyškom týmu zatrénovať." Vyšiel som pred kanceláriu k Shizuke. "Mám ťa v týme, ako som zistil." Pozeral som na Shizuku, kým som k nej rozprával.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Futoshi, pre teba Futoshi-sensei alebo sensei... tvoj nový sensei." Usmial som sa.
Anonymní- Anonymní
Re:
Assasin Senju napsal:Objevil jsem se v kanceláři.
Posadím se a zakřičím.
"Yuu jsi ještě tady?"
Strčím hlavu do dveří "Jo jsem Hokage,přejete si něco?" usměju se....
Anonymní- Anonymní
Re:
Hokage řekl, ať si s náma náš mistr dělá co chce. To zní poněkud demoličně. Sensei pravil, že se jde trénovat. Jenom přikývnu a následuju ho. Jsem na to moc zvědavá, jak znám svoje štěstí, ještě se na tréninku znemožním.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Yuu, mám pro tebe velice speciální úkol. Budeš hlídat Shizuku, respektive Yonbiho. Dej ji tohle." zašeptám a podám mu náhrdelníl.
"Není to tak kvalitní jako náhrdelník Prvního Hokage, sním se nemohu měřit, ale mělo by to stačit na potlačení bijuu čakry. Pak mám pro tebe tyhle pečetě na potlačení čakry, kdyby vše selhalo." podám mu pět lístku s pečetí.
"Není to tak kvalitní jako náhrdelník Prvního Hokage, sním se nemohu měřit, ale mělo by to stačit na potlačení bijuu čakry. Pak mám pro tebe tyhle pečetě na potlačení čakry, kdyby vše selhalo." podám mu pět lístku s pečetí.
Anonymní- Anonymní
Re:
Povytáhla jsem obočí. "Tak dobře." svitky jsem si schovala do batohu a stoupla si. "Futoshi-sensei."
Anonymní- Anonymní
Re:
Assasin Senju napsal:"Yuu, mám pro tebe velice speciální úkol. Budeš hlídat Shizuku, respektive Yonbiho. Dej ji tohle." zašeptám a podám mu náhrdelníl.
Vezmu šperk a lístky,kývnu "Udělám co budu moct a pokusím se nezklamat" ukloním se a jdu za Shiz
Anonymní- Anonymní
Re:
Shizuka Yoru napsal:Povytáhla jsem obočí. "Tak dobře." svitky jsem si schovala do batohu a stoupla si. "Futoshi-sensei."
Přišel jsem za Shiz a podával ji přívěšek "Vezmi si ho a nos je to důležité" předám přívěšek a postavím se vedle slečny
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tak a ešte ten posledný... myslím, že sa volá Shinji. Asi nevie kde by mohol byť, či?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ale já už jeden mám." zaprotestuju.
"Netuším kdo to je." tato slova jsem mířila k senseiovi.
Anonymní- Anonymní
Re:
Shizuka Yoru napsal:"Ale já už jeden mám." zaprotestuju.
Zamračím se "Nos ho...je to důležité kvůli tomu co máš uvnitř sebe" řeknu vážně a podrbu se na hlavě "Pomůže to když bude problém,jasné?" zeptám se
Anonymní- Anonymní
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Povolení tohoto fóra: