+4
Kisuke Uchiha
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
8 posters
Strana 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
"Futoshi, tohle je Shizune, Shizune tohle je Futoshi Hyuuga. Futoshi, půjdete s Shizune pomoci Itachimu a Yoko." odpověděl jsem stroze.
Anonymní- Anonymní
Re:
Podívala jsem se na mladíka.
Myslela jsem si to. Ty jeho oči. Hyuuga klan, samozřejmě.
"Vyrazíme hned??" Zeptala jsem se Hokageho, ale i mladíka.
Představil nás už Hokage, takže nebyly nutné nějaké zdvořilosti.
Myslela jsem si to. Ty jeho oči. Hyuuga klan, samozřejmě.
"Vyrazíme hned??" Zeptala jsem se Hokageho, ale i mladíka.
Představil nás už Hokage, takže nebyly nutné nějaké zdvořilosti.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ak mi poviete, kde sú, nemusím ich stopovať. Bude to ihneď." Usmial som sa na Shizune. "Mám tu ešte, ale jednu vec."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ano ano, tu zprávu prosím. Tady máš souřadnice." podal jsem mu lístek se souřadnicema.
Anonymní- Anonymní
Re:
Lístok som si vzal. "Nebudem vás zdržovať rečami ako sa mi to podarilo vylúštiť. Ide o to, že ho napadol Orochimaru... a Hiruko. Bol tam tiež Danzou." Skryl som si lístok so súradnicami. "Danzou, má sharigan, ten starec, ktorého spomenul Kyuubi, mohol by to byť on?!"
Anonymní- Anonymní
Re:
Poslouchala jsem je. Nerozumněla jsem všemu, ale to poslední mě zaujalo.
Děd s Sharinganem. proč mě to nenapadlo dřív!
Pokud je i tahle stará troska naživu pomocí Edo Tensei, tak to jsem teda zvědavá koho oživý dalšího! Ale jedině Orochimara by mohlo napadnout vyvolat někoho jako on. Danzoua.. Vždy si chtěl podrobit ty nejsilnější..
Ale pokud se pleteme..
Zamyšleně jsem si mnula bradu.
Děd s Sharinganem. proč mě to nenapadlo dřív!
Pokud je i tahle stará troska naživu pomocí Edo Tensei, tak to jsem teda zvědavá koho oživý dalšího! Ale jedině Orochimara by mohlo napadnout vyvolat někoho jako on. Danzoua.. Vždy si chtěl podrobit ty nejsilnější..
Ale pokud se pleteme..
Zamyšleně jsem si mnula bradu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vejdu do čtvrti a rozhlížím se po Assasinovi. Jak ho vidím, du k němu a ptám se: Nemáš nějakou misi bratře, abych s ní zabil čas?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jen to ne." opřel jsem se o zeď.
"Hiruko, ten nukenin z KOnohy? Danzou, určitě to byl ten stařec s sharinganem. On má takovou moc...No, to bude určitě zajímavé.. Dávejte pozor. Díky Futoshi, až příjdeš dám ti dvojnásob výdělku."
"Seito..hned to bude hned to bude."
"Hiruko, ten nukenin z KOnohy? Danzou, určitě to byl ten stařec s sharinganem. On má takovou moc...No, to bude určitě zajímavé.. Dávejte pozor. Díky Futoshi, až příjdeš dám ti dvojnásob výdělku."
"Seito..hned to bude hned to bude."
Anonymní- Anonymní
Re:
Prešiel som k Shizune a zasa vytiahol papier so súradnicami. "Nepôjdeme po vlastných." Prezrel som si papierik a zasa ho skryl.
Anonymní- Anonymní
Re:
Došla jsem k cíli. Pomalým krokem jsem se vydala chodbami až jsem narazila..Bingo.. polkla jsem. Jsi Hitomi, tak do toho.. pozvbuzovala jsem se a zaklepala na dveře a vyčkávala.
Anonymní- Anonymní
Re:
Nie to by nevadilo Povedal som a pocuval som ten ich rozhovor Hmmm o co tu sakra ide?! Pomyslel som si znepokojene a potom som sa pozrel na dvere na ktore prave niekto zaklopal
Anonymní- Anonymní
Re:
To zaklepání mě taky vyrušilo z mého rozjímání. A tak jsem taky upřel oči na dveře a očekávál jsem kdo vejde.
Anonymní- Anonymní
Re:
Jelikož mě nikdo nevyzval dále, vzala jsem za kliku, nadechla se a otevřela dveře od kanceláře. Vstoupila jsem dovnitř a pousmála se.
,,Etto..Zdravím.." pozdravila jsem přítomné trochu nesměle a dveře za sebou opět zavřela.
,,Etto..Zdravím.." pozdravila jsem přítomné trochu nesměle a dveře za sebou opět zavřela.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Nepůjdeme po vlastních?" Překvapeně jsem na Futoshiho pohlédla.
Co se tady asi tak ještě dozvím?
Porozhlédla jsem se po kanceláři. Nějak se to tady začalo shromažďovat. Nejvhodnější čas na to brzo vyrazit.
Zaslechla jsem zaklepání a pak jsem uviděla dívku ve dveřích. Zahlédla jsem čelenku také Kirigakure..
Kirigakure? V Konoze.. Zajímavé..
Co se tady asi tak ještě dozvím?
Porozhlédla jsem se po kanceláři. Nějak se to tady začalo shromažďovat. Nejvhodnější čas na to brzo vyrazit.
Zaslechla jsem zaklepání a pak jsem uviděla dívku ve dveřích. Zahlédla jsem čelenku také Kirigakure..
Kirigakure? V Konoze.. Zajímavé..
Anonymní- Anonymní
Re:
Objavil som sa v Senju štvrti (Jikūkan Idō). Pri mne sa objavili aj Itachi, Yoko a Shizune. "Fuu, tam to bolo divoké." Usmial som sa na Yoko a potom pozrel na Itachiho. "V poriadku?"
- nie sme v kancelárii u Hokageho, ale niekde... dajme tomu na chodníku alebo niečo také ^^
- nie sme v kancelárii u Hokageho, ale niekde... dajme tomu na chodníku alebo niečo také ^^
Anonymní- Anonymní
Re:
Rozpačitě jsem se usmála. Vytáhla jsem svitky, které jsem si od něj půjčila.
,,S díky opět vracím." přešla jsem k němu a podala mu je. Hypnotizovala jsem zem. Neustále jsem si pohrávala s prsty, aby nebylo vidět, že se mi třesou. Chtěla jsem ho obejmout a políbit a říct mu úplně, protože jsem neměla pochyb, že se k němu vše doneslo, ale...Nedokázala jsem nic. Pouze jsem stála..a čekala.
,,S díky opět vracím." přešla jsem k němu a podala mu je. Hypnotizovala jsem zem. Neustále jsem si pohrávala s prsty, aby nebylo vidět, že se mi třesou. Chtěla jsem ho obejmout a políbit a říct mu úplně, protože jsem neměla pochyb, že se k němu vše doneslo, ale...Nedokázala jsem nic. Pouze jsem stála..a čekala.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Děkuji." převzal jsem svitky a uschoval je.
Nevěděl jsem co dělat, ale po chvíli vrhl jsem se k ní, naklonil jí a políbil.
Nevěděl jsem co dělat, ale po chvíli vrhl jsem se k ní, naklonil jí a políbil.
Anonymní- Anonymní
Re:
Slzy jsem nechala volně stékat a polibek opětovala. Rukama jsem mu zajela do vlasů a vískala je.
,,Gomene.." šeptla jsem mezi polibky.
,,Gomene.." šeptla jsem mezi polibky.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pozeral som sa na tych dvoch Hmm asi som tu nevhod asi by som mal vypadnut ale to by ich vyrusilo Pomyslel som si a kukol som na dvere na ktore niekto klopal
Anonymní- Anonymní
Re:
Zmateně pobíhám ve čtvrti Senju a hledám - je mi už jedno koho. Hokage, nebo kdokoliv, kdo mi vysvětlí co dělat. Navíc mám spoustu otázek. Sice se mi nelíbí představa, že na mě bude někdo pravděpodobně koukat jak na blázna, ale čím dřív to budu mít z krku, tím dřív můžu někomu nakopat zadek
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Povolení tohoto fóra: