+4
Kisuke Uchiha
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
8 posters
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
Objavil som sa v miestnosti. [Jikūkan Idō]
Vedel som, že je tu Hokage, ale aj Yoshiro, tak som len ostal v rohu miestnosti.
Vedel som, že je tu Hokage, ale aj Yoshiro, tak som len ostal v rohu miestnosti.
Anonymní- Anonymní
Re:
Jeden klon otvoril dvere... ďalšie dva klony vošli ponížene dnu pred mojou prítomnosťou a keď som vošiel veľký JA, tak posledný klon predtým ako som všetkých zrušil zatvoril dvere.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ale! Naučil ses Kage bunshin. Klaním se před tebou." usmál jsem se a uvítal Hisagiho.
"Mám pro tebe dobrou zprávu, budeš mít tým."
"Mám pro tebe dobrou zprávu, budeš mít tým."
Anonymní- Anonymní
Re:
Uškrnul som sa. "Našli ste niekoho tak úžasného aby mohol byť v týme so mnou?!"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hmm..Kyuubiho Jinchuuriki, Itachiho student a syn feudálního pána s prokletou pečetí. Není to úžasný tým?" zasmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Feudálního pána sněžné země.." protočil jsem oči v sloup.
"Brzo by měl sem přijít."
"Brzo by měl sem přijít."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jo? Hm, tak vidíš. Aspoň už se znáte." pousmál jsem se.
"A až budeš větší, naučím tě kontroovat Kyuubiho."
"A až budeš větší, naučím tě kontroovat Kyuubiho."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tak, som tu !"
Zaklopal som a hneď aj vošiel dovnútra. Zjavne som bol rozospatý.
Zaujímalo by ma, prečo všetky misie zadáva o takomto čase.
Zaklopal som a hneď aj vošiel dovnútra. Zjavne som bol rozospatý.
Zaujímalo by ma, prečo všetky misie zadáva o takomto čase.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jo Hisagi dá. ÁÁ Takashi je tady. Hisagi to je tvůj týmový kolega Takashi, Takashi to je tvůj týmový kolega Hisagi."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hmmmm." Prešiel som k nemu a obzrel si ho z každej strany. "Nevyzerá silný, naozaj je hodný toho, aby bol so mnou v týme?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hele Klídek.Zítra okolo 5-6 hodiny si vás najde váš nový Sensei, seznámí se s vámi a budete nějak testováni. Nevím jak Sasuke trénuje a jaké metody používá." řekl jsem a otevřel si časopis :Shinobi Economist.
Hmm,,prognozy vypadají dobře.
Hmm,,prognozy vypadají dobře.
Anonymní- Anonymní
Re:
"No tak moment, ja už senseia mám. Naozaj si nemyslím, že by bolo dobré to teraz meniť, som rád, že si už ako tak rozumieme."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Můžeš mít dalšího mistra, ale já potřebuju, abyste byly tým. Itachi nemá čas, tak jeho student byl přeřazen. Hisagi potřebuje učitele, Sasuke je nejvhodnější a Tsunade je..Tsunade...Sasuke v tom případě bude tvůj mistr." zvedl jsem oči z časopisu.
To vážně chce zůstat s Tsunade? Hisagi a on..to budou jako Naruto a Sasuke...Nebo spíše Naruto a Sakura? Mírně jsem se ušklíbl.
(Kakashi byl sensei Naruta a zároveň i Jiraiya.)
To vážně chce zůstat s Tsunade? Hisagi a on..to budou jako Naruto a Sasuke...Nebo spíše Naruto a Sakura? Mírně jsem se ušklíbl.
(Kakashi byl sensei Naruta a zároveň i Jiraiya.)
Anonymní- Anonymní
Re:
Pozrel som sa na ten časopis dosť nechápavo.
(Naruto je multi... Iruka, Kakashi, Jiraiya, Yamato, Bee)
(Naruto je multi... Iruka, Kakashi, Jiraiya, Yamato, Bee)
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Povolení tohoto fóra: