Kashikeho dům
+2
Noriko Kana
Kashike
6 posters
Ns: Go on :: Text RPG :: NS: Go on :: Herní místnosti :: Iwagakure no Sato :: Obytné části
Strana 6 z 11
Strana 6 z 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Kashikeho dům
First topic message reminder :
Popis:
Popis:
- Spoiler:
- Kashikeho domov se nachází kousek od městských hradeb, kde dříve sloužil jako záchytný bod v případě napadení vesnice. Uvnitř se nacházejí dvě patra a podzemní sekce. Do přízemí (ve skutečnosti leží asi 2 metry pod povrchem) ústí vchod (lomený do prava a uzavřený těžkými pancéřovými dveřmi), je zde malá studna, dvě ložnice, koupelna s toaletou a malá ošetřovna. V prvním patře se nachází dvě velké místnosti, z nichž jedna je zařízená jako obývací pokoj a druhá jako plánovací místnost. Z obou těchto místností vedou malé točité schody do pozorovacích zvonů. Okna se v případě potřeby dají osadit palnými zbraněmi (kuše atd.). V podzemní sekci je zbudovaná laboratoř, která je oddělená od zbytku budovy dalšími pancéřovými dveřmi. Laboratoř má vlastní systém vzduchotechniky s dodatečnými filtry. Hlavní systém vzduchotechniky udržuje v budově mírný přetlak, tudíž útok chemickými zbraněmi je vyloučen. Celá budova je postavena z betonu o tvrdosti IV, tudíž ani uživatel Dotonu s ním nic nezmůže. Zub času a války se na budově trošku podepsal, ale stále ne tak aby byla ohrožena její funkčnost.
- Spoiler:
Kashike- Počet príspevkov : 586
Re: Kashikeho dům
Kashike
Maso jsme se Saikorem už udělali, neměj péči. Takže kde jsem to přestal? Aha... chytit jazyka a získat z něj co možná nejvíc. Pak se ho zbavit. Vynechal jsem něco?
Maso jsme se Saikorem už udělali, neměj péči. Takže kde jsem to přestal? Aha... chytit jazyka a získat z něj co možná nejvíc. Pak se ho zbavit. Vynechal jsem něco?
Faito
Chceš ho vyslýchat na ulici nebo ho potáhneme sem? zeptal jsem se na poslední otázku.
Chceš ho vyslýchat na ulici nebo ho potáhneme sem? zeptal jsem se na poslední otázku.
Faito Dansaku- Počet príspevkov : 264
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Kashike
Rozhodně bych ho raději dostal sem. Na ulici je to takové... nepraktické.
Rozhodně bych ho raději dostal sem. Na ulici je to takové... nepraktické.
Po tom co jsem se dostala ze svých myšlenek jsem zjistila že pracuju na už upraveném masu tak jsem ho zase vrátila zpátky a vytvořila kuchyiose malého motýla. Na křídla jsem mu napsala slaboučce varování aby si dali pozor a pak jsem vyšla z laborky. Nevšímala jsem si ostatních a šla ke dveřím. Otevřela jsem je a vypustila motýla ven. Pak jsem dveře zase zajistila. Pak jsem si spokojeně sedla na gauč a zase se začetla do svitku nové techniky.
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Faito
No fajn, já mám sbaleno... řekl jsem a vzal klubo různých drátů a váček s kovovými ježky.
No fajn, já mám sbaleno... řekl jsem a vzal klubo různých drátů a váček s kovovými ježky.
Faito Dansaku- Počet príspevkov : 264
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Kashike
Já ještě ne... prohodím a sejdu dolu do laborky, kde začnu hledat nějaká uspávadla. Po chvilce hledání vytáhnu lahvičku s chloroformem. Sákra, je poslední, budu si muset nějákou přidělat. Vrátím se zpátky nahoru a odevřu dveře. Ta jdeme...
Já ještě ne... prohodím a sejdu dolu do laborky, kde začnu hledat nějaká uspávadla. Po chvilce hledání vytáhnu lahvičku s chloroformem. Sákra, je poslední, budu si muset nějákou přidělat. Vrátím se zpátky nahoru a odevřu dveře. Ta jdeme...
"Počkat to nás tu necháte? Co tu máme dělat?" postavila jsem se Kashikemu do cesty.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Zrovna som bol na ceste sa vyspať. "Moment, ja tu mám ostať a strážiť túto dvojicu? No a tú dvojicu tam niekde vonku?" spýtal som sa s výrazom, ktorý hovoril jasne, že mi to je jedno, pretože som bol nadmieru unavený. Navyše som chcel niečo naučiť toho genina aby bol aspoň trošku využitelný. Obrátil som sa od schodov na nich a čakal na odpoveď.
Saikoro- Velitel Jouninů
- Počet príspevkov : 230
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Cross
Seskočil jsem ze židle neslyšně na zem a prošel se po kuchyni. Měl jsem takový divný, trýznivý pocit. Skoro jako kdybych něco zapomněl. Nevěděl jsem ale, co to bylo. Přejel jsem pohledem přes místnost a vzpomínal jsem na domov. Moc mi chyběl dotek, vůně a barva dřeva v naší osadě. Temný modrý odstín jako hlubinné oceány, teplo lesa a vůně... ach ta vůně. Nic nevonělo tak krásně a příjemně jako modré dřevo, snad jen vlasy mé matky. "Kaa-san, vrať se," zašeptal jsem prosebně a na chvíli jsem ucítil znovu tu vůni. Byla to ale jen vzpomínka, která nakonec přinesla chlad. Zíral jsem do prázdného rohu místnosti a v pravém oku se mi již tvořila slza. Já jen popotáhl a otřepal se. Sice se mi po matce stýskalo, ale rozhodně jsem to nehodlal ventilovat před skupinkou, která v budově byla.
IchikawaMiyoro- Počet príspevkov : 44
Kashike
A co chcete dělat? Přeci jen, Kage má pravdu. Měli bysme být nenápadní. Už ten boj před nemocnicí na nás přitáhnul nepříjemné pohledy. To nejlepší co můžete udělat je, že si odpočinete a začnete cvičit s tím klučinou, ať je nám do budoucna k něčemu.
A co chcete dělat? Přeci jen, Kage má pravdu. Měli bysme být nenápadní. Už ten boj před nemocnicí na nás přitáhnul nepříjemné pohledy. To nejlepší co můžete udělat je, že si odpočinete a začnete cvičit s tím klučinou, ať je nám do budoucna k něčemu.
"no dobře." Otočila jsem se na všechny přítomné "Vyhlašuju polední klid." a jdu si sednout na gauč. Všimla jsem si Miyora, byl nějaký skleslý.
"Nechceš si jít taky odpočinout?" poklepu na místo na gauči vedle sebe, kdyby si chtěl Miyoro sednout
"Nechceš si jít taky odpočinout?" poklepu na místo na gauči vedle sebe, kdyby si chtěl Miyoro sednout
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Mlčky jsem si sedl vedle Noriko, přeci jenom už jsem neměl síly na to jim odporovat, takže mi bylo jasné, že když to místo nabízí, tak ho vlastně nenabízí, ale přikazuje mi, abych si tam sedl. Nic mě ale nenutilo mluvit. Mluvení doteď nezabralo, takže jsem se rozhodl prostě mlčet.
"ale no tak nebuď uražený." vzala jsem ho kolem ramen jednou rukou a druhou ho začala lechtat.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Nejsem lechtivý," odsekl jsem jen a nadále nijak nereagoval. "Navíc, nejsem uražený. Jen mě tady prostě nikdo neposlouchá. Jsem jen dítě a genin, takže kdo by mě taky vůbec vyslechl," vysmál jsem se sám sobě. Chtěl jsem vidět babičku, chtěl jsem vědět, že je v pořádku, ale věděl jsem, že to nejde. Věděl jsem, že teď musím zůstat tady, ale přesto mě to rozčilovalo.
Otočila jsem se na Saikora a pokynula jsem mu hlavou ať jde k nám.
"Saikoro..." a zase jsem se podívala na Miyora.
"No když si to budeš pořád připouštět tak tě ani nevyslechnem, tak řekni co bys rád? Třeba by jsme pro tebe mohli něco udělat." usmála jsem se na něj
"Saikoro..." a zase jsem se podívala na Miyora.
"No když si to budeš pořád připouštět tak tě ani nevyslechnem, tak řekni co bys rád? Třeba by jsme pro tebe mohli něco udělat." usmála jsem se na něj
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"No, proč jsem chtěl tolik zachránit Tsuchikage... to je ta správná otázka. Protože je jediná široko daleko, kdo ovládá zdravotnické ninjutsu," hlesl jsem na konci hlasem a podíval se na podlahu.
"Chce být medikem? Já taky, doufala jsem, že by mě mohla naučit nějaké techniky, abych mohla pomáhat. Na to je ale potřeba umět kontrolovat chakru. Mě to učil Kashike pomocí mích krystalů, dávat je do různých tvarů a aby vydrželi rozkmitat je a tak. Na to je nejlepší trénink chůze po vodě nebo po stěnách v našem případě."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"V mém případě tak maximálně henge anebo bunshin," povzdechl jsem si. "Moc jiného na chakru toho neumím, takže nemám na čem cvičit." Přiznal jsem, protože jsem v podstatě sotva vyšel z akademie a bylo po možnostech učit se cokoliv.
"No v tom ti spíš pomůže tady kolega. Nejsem zrovna typ na vysvětlování." mrkla jsem na něj.
"Je něco jinýho co bych pro tebe mohla udělat?"
"Je něco jinýho co bych pro tebe mohla udělat?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Prišiel som späť k nim a sadol si vedľa Noriko. "Vidíš, vieš len toto. Presne preto sa ideš učiť chodiť po stenách a vode. To, že ovládaš tak málo, neznamená, že nemôžeš zvládnuť viac, predsa nie?" Vysypal som na neho a pozrel na Noriko. Bol som unavený, ale čo na tom, trénink výdrže sa velitelovi jouninov hodí vždy. "Kedy chceš začať?" Spýtal som sa napokon keď Noriko znovu dohovorila.
Saikoro- Velitel Jouninů
Shinobi
"Jestli se chceš jít prospat tak jdi, vysvětli mi co mám s ním dělat a já tu zůstanu nejsem tak unavená." otočila jsem se na Saikora a dívala jsem se mu do těch modrých očí.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Klidně hned," řekl jsem nadšeně a ihned se postavil na nohy. "Pokud to tedy nevadí, nerad bych... něco rušil," ušklíbl jsem se při pohledu na to, jak Noriko zírá na Saikora. Bylo jasné, že minimálně ona vůči němu něco cítí.
Pozrel som s takým šéfovským výrazom na Miyora a potom len s ľahkým úsmevom na Noriko. Došlo mi, čo si Miyoro myslí a ak by to tak bolo, neodporoval by som. "Tak teda ideme." Prehlásil som a pobral sa pomaly k dverám. Deficit spánku som bol ochotný prekonať, navyše to pre mňa ani tak tažké nebolo. "Ak máš, vezmi niaku čokoládu, prosím." Povedal som s úsmevom smerom k Noriko a otvoril dvere. Na týchto dvoch zvládnem dať pozor, nech sa deje čokoľvek. Preblesklo mi hlavou na čo som vyšiel von a čakal na tých dvoch.
Saikoro- Velitel Jouninů
Shinobi
Jakmile Saikoro souhlasil s okamžitým tréninkem, bylo to skoro jako kdyby ve mně někdo nastartoval motory a záložní generátory. Okamžitě mnou začala proudit energie a já poskakoval kolem dokola. Obzvlášť kolem Saikara. Sice jsem si od něj držel uctivý odstup, ale byl jsem až moc živý a trošku hlučný na to, aby to šlo přehlédnout. Bylo to skoro jako kdyby mě někdo nadopoval kofeinem.
Tak takovou rychlou reakci jsem nečekala ani já, ale s úsměvem jsem vstala a šla do kuchyně na tajné Kashikeho zásoby pro čokoládu. Mohla jsem si aspoň zkusit tu novou techniku. Sbalila jsem i flašku vody a šla za nimi.
"Aspoň si můžu zkusit tu novou techniku, vevnitř by nebylo dobré jí zkoušet."
"Aspoň si můžu zkusit tu novou techniku, vevnitř by nebylo dobré jí zkoušet."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 6 z 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Kashikeho techniky
» Kashikeho výbava
» Kashike Kaguya - Kashikeho char
» Kashike Gorin- Kashikeho char
» Kashikeho výbava
» Kashike Kaguya - Kashikeho char
» Kashike Gorin- Kashikeho char
Ns: Go on :: Text RPG :: NS: Go on :: Herní místnosti :: Iwagakure no Sato :: Obytné části
Strana 6 z 11
Povolení tohoto fóra: