Kashikeho dům
+2
Noriko Kana
Kashike
6 posters
Ns: Go on :: Text RPG :: NS: Go on :: Herní místnosti :: Iwagakure no Sato :: Obytné části
Strana 7 z 11
Strana 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Kashikeho dům
First topic message reminder :
Popis:
Popis:
- Spoiler:
- Kashikeho domov se nachází kousek od městských hradeb, kde dříve sloužil jako záchytný bod v případě napadení vesnice. Uvnitř se nacházejí dvě patra a podzemní sekce. Do přízemí (ve skutečnosti leží asi 2 metry pod povrchem) ústí vchod (lomený do prava a uzavřený těžkými pancéřovými dveřmi), je zde malá studna, dvě ložnice, koupelna s toaletou a malá ošetřovna. V prvním patře se nachází dvě velké místnosti, z nichž jedna je zařízená jako obývací pokoj a druhá jako plánovací místnost. Z obou těchto místností vedou malé točité schody do pozorovacích zvonů. Okna se v případě potřeby dají osadit palnými zbraněmi (kuše atd.). V podzemní sekci je zbudovaná laboratoř, která je oddělená od zbytku budovy dalšími pancéřovými dveřmi. Laboratoř má vlastní systém vzduchotechniky s dodatečnými filtry. Hlavní systém vzduchotechniky udržuje v budově mírný přetlak, tudíž útok chemickými zbraněmi je vyloučen. Celá budova je postavena z betonu o tvrdosti IV, tudíž ani uživatel Dotonu s ním nic nezmůže. Zub času a války se na budově trošku podepsal, ale stále ne tak aby byla ohrožena její funkčnost.
- Spoiler:
Kashike- Počet príspevkov : 586
Re: Kashikeho dům
Kashike
No nic, vidím že se tady o sebe postaráte. Noriko ví jak se dům zvenku dá otevřít, tak se jí kdyžtak držte a sejdeme se tady. Hodně štěstí... prohodím, kývnu na Faita a vyrazím z domu. (přesun)
No nic, vidím že se tady o sebe postaráte. Noriko ví jak se dům zvenku dá otevřít, tak se jí kdyžtak držte a sejdeme se tady. Hodně štěstí... prohodím, kývnu na Faita a vyrazím z domu. (přesun)
Kashike- Počet príspevkov : 586
Pousmial som sa nad Miyorovým vyčínaním. "Sebadisciplína." Povedal som tak zľahka smerom k Miyorovi a kývol na Kashikeho, ktorý práve odchádzal.
Potom som sa zhlboka nadýchol a rozhliadol sa okolo seba. Rozmýšľal som kam ísť, ale nie dlho, asi po desiatich sekundách mi to bolo jasné.
"Takže to vyzerá, že budeme musieť vysieť na tebe Noriko, inak sa dnu nedostaneme." Povedal som s úsmevom a žmurkol na Miyora ako niaky "veľký brat" a začal pomaly kráčať preč od domu, smerom k údoliu šepkajucich duší.
(presun)
Potom som sa zhlboka nadýchol a rozhliadol sa okolo seba. Rozmýšľal som kam ísť, ale nie dlho, asi po desiatich sekundách mi to bolo jasné.
"Takže to vyzerá, že budeme musieť vysieť na tebe Noriko, inak sa dnu nedostaneme." Povedal som s úsmevom a žmurkol na Miyora ako niaky "veľký brat" a začal pomaly kráčať preč od domu, smerom k údoliu šepkajucich duší.
(presun)
Saikoro- Velitel Jouninů
- Počet príspevkov : 230
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Cross
Při slově sebedisciplína jsem ztuhl a na chvíli se zastavil. Pak jsem se dal do smíchu. "To mám mírnit i svou energii?" Byla to spíše řečnická otázka, protože jsem takovou možnost nenabízel. Tentokrát jsem ale svorným krokem následoval Saikora. Skoro jako kdybych šel za svým otcem, který mi chtěl ukázat narozeninový dárek. Tak nadšený jsem byl, ale teď už jsem to lépe skrýval. Přesto ale jiskřičky v mých očích nešlo přehlédnout.
(Přesun)
IchikawaMiyoro- Počet príspevkov : 44
"samozřejmě." usmála jsem se zajistila jsem dveře a celý objekt a pak se vydala za nimi, s batohem pro nejvyšší potřeby při tréninku (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Faito
Zkontroloval jsem katanu, hodil kuši na záda a vyrazil za Kashikem.
//přesun
Zkontroloval jsem katanu, hodil kuši na záda a vyrazil za Kashikem.
//přesun
Faito Dansaku- Počet príspevkov : 264
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Onedlho sme boli pri Kashikeho dome. "Dnu a vysušiť!" Zavelil som stojac rovno pred Miyorom akoby som očakával niake zasalutovanie, alebo čosi podobné. Úprimne to bola však jedna z vecí, čo som naozaj neznášal, prehnané prejavovanie úcty, formality, ktoré sú úplne zbytočné a pre ľudský život nepodstatné. Samozrejme som očakával, že Noriko otvorí "tým tajným" spôsobom dvere.
Saikoro- Velitel Jouninů
Shinobi
Vyklepaná jsem došla ke dveřím a najednou jsem si nemohla vzpomenout jak se otevírají, ale potom mi blesklo hlavou a začala jsem odjišťovat dveře a pak je i otevřela a pokynula jim, aby šli dovnitř. Miyorovi jsem nechala plášť. Už jsem si jen živě představovala jak sedím zachumlaná do deky na gauči a popíjím něco teplého.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Vešel jsem dovnitř v závěsu za Noriko a Saikorem a v tom mém jsem vláčel Akaie. "Umm, vítej u..." nevěděl jsem, jak to mám pojmenovat, takže jsem se opravil: "No, prostě vítej," usmál jsem se na něho a zachumlal se do pláště. Bylo tak příjemné nemrznout, ale ještě příjemnější by bylo zatopit v krbu. "Kde si tady vlastně člověk může hrát?" Přemýšlel jsem nahlas, protože jsem zrovna pocit bezpečnosti z toho domu neměl. Určitě tu bylo, krom samotných dveří, dost jiných nástrah a nebezpečenství. "Co myslíte, vy dva?" Podíval jsem se na Akaie a měřil si ho pohledem.
Akai se jen tak zvědavě rozhlížel a stále si něco brblal pro sebe. Nejspíše asi zase mluvil sám se sebou. Pochopitelně, na tomto místě nikdy v životě nebyl, tak se zajisté měl o čem bavit.
"Vzal sis léky?" Zase ten klidný mírný tón...
"Ale jooo prosím tě... neotravuj teď!" Zahučel Akai nazpět.
"Víš, že je čas si je vzít. Nechce se zase opozdit ne?"
"Bože a ty sis je vzal, že tak chytračíš?!"
"No nevzal, když sis je nevzal ani ty. Nikdy mě nenecháš moc dlouho na povr...."
"Moc mluvíš!"
"Vidíš to?!"
"Nech toho už. Já si je pak vezmu bože!"
"Hlavně, ale na to nezapomeň!"
"No jo no furt..."
Toto bylo k zbláznění. Poslouchat to celý den, tak by asi každého trefilo, ale šlo si na to zvyknout...
To už zase, ale promluvil Miyo.
"Uhm... díky! Vypadá to tu docela dobře!" Zazubil se na něj z vesela a stále se rozhlížel kolem dokola.
"Ujde to..." Odpověděl následně.
"To se mě neptej, já tu nebydlím!" Zasmál se Akai.
"Hm... někde, kde je nějaký větší prostor?" Pokusil se nadhodit ten druhý.
"Doufám ale, že k tomu se snižovat nebudeme Akaii..."
"Ty jsi hrozný přízemní pako...."
"Kdo je u tebe přízemní pako?!"
"Ty!"
A už to jelo na novo...
"Vzal sis léky?" Zase ten klidný mírný tón...
"Ale jooo prosím tě... neotravuj teď!" Zahučel Akai nazpět.
"Víš, že je čas si je vzít. Nechce se zase opozdit ne?"
"Bože a ty sis je vzal, že tak chytračíš?!"
"No nevzal, když sis je nevzal ani ty. Nikdy mě nenecháš moc dlouho na povr...."
"Moc mluvíš!"
"Vidíš to?!"
"Nech toho už. Já si je pak vezmu bože!"
"Hlavně, ale na to nezapomeň!"
"No jo no furt..."
Toto bylo k zbláznění. Poslouchat to celý den, tak by asi každého trefilo, ale šlo si na to zvyknout...
To už zase, ale promluvil Miyo.
"Uhm... díky! Vypadá to tu docela dobře!" Zazubil se na něj z vesela a stále se rozhlížel kolem dokola.
"Ujde to..." Odpověděl následně.
"To se mě neptej, já tu nebydlím!" Zasmál se Akai.
"Hm... někde, kde je nějaký větší prostor?" Pokusil se nadhodit ten druhý.
"Doufám ale, že k tomu se snižovat nebudeme Akaii..."
"Ty jsi hrozný přízemní pako...."
"Kdo je u tebe přízemní pako?!"
"Ty!"
A už to jelo na novo...
Akai Kinomy- Počet príspevkov : 14
Počkal som dokým Noriko otvorí dvere a vošiel dnu. "Tákže," pozrel som prosebným pohľadom na Noriko, nechcel som aby nachladla, potom aj na Miya. "bežte sa prezliecť a zohriať."
Začal som tu tomu naozaj veliť, aj keď tie rozkazy boli skôr pre Miya ako Noriko a ona to určite chápala, pretože žene musí dôjsť, že keď dieťa dostáva príkazy čo musí plniť len ono akceptuje sa mu to horšie ako keď niekto musí spraviť to isté.
Podišiel som k Akaiovi, "aké lieky si máte vziať? Mám na to dohliadnuť?"
Spýtal som sa ho, teda ich... to je jedno...
Začal som tu tomu naozaj veliť, aj keď tie rozkazy boli skôr pre Miya ako Noriko a ona to určite chápala, pretože žene musí dôjsť, že keď dieťa dostáva príkazy čo musí plniť len ono akceptuje sa mu to horšie ako keď niekto musí spraviť to isté.
Podišiel som k Akaiovi, "aké lieky si máte vziať? Mám na to dohliadnuť?"
Spýtal som sa ho, teda ich... to je jedno...
Saikoro- Velitel Jouninů
Shinobi
"Léky na hlavu, i když absolutně nevím, proč je musíme brát..." Protočil očima ten spíše flegmatický Akai.
"Jop! Je to vopruz!" Dodal druhý... tedy... ten stejný, ale... no to je jedno.
"Pak nastávají dost velký bolesti a tady ten patlal si je ještě nedal!" Zakroutil Akai vážně hlavou.
"Sám si patlal! Ty sis je taky nedal!" A zase nová hádka. Zdálo se, že u nich je to naprosto normální a dost časté. Teda, u něj... Ironií však bylo, že ani jeden nevěděl na co jsou ty prášky a přitom ostatním to muselo být nadmíru jasné...
"Jop! Je to vopruz!" Dodal druhý... tedy... ten stejný, ale... no to je jedno.
"Pak nastávají dost velký bolesti a tady ten patlal si je ještě nedal!" Zakroutil Akai vážně hlavou.
"Sám si patlal! Ty sis je taky nedal!" A zase nová hádka. Zdálo se, že u nich je to naprosto normální a dost časté. Teda, u něj... Ironií však bylo, že ani jeden nevěděl na co jsou ty prášky a přitom ostatním to muselo být nadmíru jasné...
Akai Kinomy- Počet príspevkov : 14
Zavřela jsem a zajistila dveře a pak jsem se vydala přímo do kuchyně postavit na vodu, abych udělala čaj. Připravila jsem hrnky a nasypala do nich směs zeleného čaje s jasmínem, co jsem našla v poličce. Zalila jsem je a pak je přinesla do hlavní místnosti. Byl tu dostatek místa a zdálo se že minimum nebezpečí.
"Hrát si můžete tady, ale žádné blbosti, jestli něco rozbijete, tak si mě nepřejte." řekla jsem důrazně, nechala jsem Miyorovi na gauči teplou deku a sama jsem si vzala hrnek čaje a šla se dolů do ložnice převléknout. rovnou jsem tam zůstala protože mě lákala myšlenka zachumlat se do peřiny, což jsem následně udělala a slastně vzdychla nad tím teplem, které mě najednou obklopilo, neměla jsem moc daleko k tomu abych usnula.
"Hrát si můžete tady, ale žádné blbosti, jestli něco rozbijete, tak si mě nepřejte." řekla jsem důrazně, nechala jsem Miyorovi na gauči teplou deku a sama jsem si vzala hrnek čaje a šla se dolů do ložnice převléknout. rovnou jsem tam zůstala protože mě lákala myšlenka zachumlat se do peřiny, což jsem následně udělala a slastně vzdychla nad tím teplem, které mě najednou obklopilo, neměla jsem moc daleko k tomu abych usnula.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Hmmm," jen jsem se zasmušile podíval na Akaie. Nezdá se, že by zrovna zabíraly. A jestli zabírají, jak to asi vypadá, když si je nevezme vůbec? Se zájmem jsem ho sledoval. Na druhou stranu... je to v podstatě víc kamarádů v jednom, takže je to dost veliká výhoda. "Co třeba jan-ken-pon?" Navrhl jsem Akaiovi. "Můžeš používat obě ruce, takže se nemusíte hádat," řekl jsem a věnoval jsem mu přátelský a srdečný úsměv.
Sledoval som Miyora ako rozumne vyriešil situáciu a na schizofréniu si spravil vlastný názor spojený s tými tabletkami.
Zišiel som dole po schodoch, kde ma ešte pred pár hodinami posielala Noriko sa vyspať, no bola tam ona a zrovna na seba naťahovala čisté oblečenie. "Takže asi spím na gauči, čo?" Povedal som s neprítomným výrazom a otočil sa akoby som chcel odísť.
Zišiel som dole po schodoch, kde ma ešte pred pár hodinami posielala Noriko sa vyspať, no bola tam ona a zrovna na seba naťahovala čisté oblečenie. "Takže asi spím na gauči, čo?" Povedal som s neprítomným výrazom a otočil sa akoby som chcel odísť.
Saikoro- Velitel Jouninů
Shinobi
"Tak nemusíš." pousmála jsem se a vykoukla jsem z pod deky. "Tam by ses asi nevyspal, když tam jsou ti dva. Tady vedle je ještě jedna ložnice a nebo si lehni na druhou stranu postele, ale já se tý deky už nevzdám." přitulila jsem se k ní víc.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Hmmmm..." Zatváril som sa zamyslene a potom na ňu pozrel s úsmevom. "Myslíš, že je táto postel lepšia ako tá vedľa?"
Díval som sa na ňu takým výrazom, ktorý by položil aj kráľovnú. Nepopísateľne zlatý pohľad.
Díval som sa na ňu takým výrazom, ktorý by položil aj kráľovnú. Nepopísateľne zlatý pohľad.
Saikoro- Velitel Jouninů
Shinobi
"Nevím ta vede je moje tahle je Kashikeho." ušklíbla jsem se, "Ale jsem tak unavená že se už nehnu." mrkla jsem na něj
"A nedívej se na mě tak." trošku mě polilo horko
"A nedívej se na mě tak." trošku mě polilo horko
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Prečo spíš v Kashikeho izbe a nie vo svojej?" Spýtal som sa a začal si až teraz miestnosť prezerať. Doteraz som všetkú pozornosť venoval Noriko. Nakoniec som však zastal pohľadom znovu na nej.
Saikoro- Velitel Jouninů
Shinobi
"Je nejblíž." usmála jsem se. "Navíc ho strašně ráda občas provokuju, to je moje specialita." viděla jsem že si prohlíží místnost tak jsem se taky dívala a pak se podívala na něj.
"Co je?" zčervenala jsem když jsem narazila na jeho pohled
"Co je?" zčervenala jsem když jsem narazila na jeho pohled
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Len som zvedavý ako sa mi bude spať v tvojej posteli." povedal som s úškrnom a otvoril dvere dokorán. "Sladké sny." S úsmevom som odišiel z miestnosti a zamieril do izby vedľa, kde som sa vyvalil na posteľ. Voňala po Noriko, celá miestnosť. Myslím, že sa mi bude spať dobre. Povedal som si v duchu a pomaly zatvoril oči.
Saikoro- Velitel Jouninů
Shinobi
Zasekla jsem se v mazlení s peřinou a jen ho sledovala jak jde do mé ložnice na mou postel. Začala mi pulzovat žilka, v tomhle jsem byla hamoun. Bleskurychle jsem vyskočila z postele a běžela do své ložnice.
"Tak to teda ne, to je moje postel." postavila jsem se do bojové pozice. "Budu o ní bojovat." přimhouřila jsem oči.
"Tak to teda ne, to je moje postel." postavila jsem se do bojové pozice. "Budu o ní bojovat." přimhouřila jsem oči.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Prekvapene som na ňu pozeral. "Tak fajn." Povedal som s úsmevom. "Vyber si spôsob boja a ak chceš zadeľ si pravidlá." Vyplazil som na ňu jazyk a z postele sa ani nepohol. Skôr som spravil pravý opak. Vzal som si z pod hlavy vankúš a zaboril hlboko do neho hlavu.
Saikoro- Velitel Jouninů
Shinobi
"Vypadá to na boj pěstmi, přece si nebudu ničit vlastní pokoj ne? a Nech ten polštář." ukázala jsem na něj prstem, naoko vytočená a přišla jsem blíž k posteli a natáhla se pro ten polštář že mu ho vytrhnu.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Tak začni, máš prvý úder." Povedal som jej s úškrnom. Keď mi chcela vytrhnúť ten vankúš obrátil som sa na druhý bok a stále ho držal v objatí, tak pekne voňal. Proste mi ho nemohla vziať.
Saikoro- Velitel Jouninů
Shinobi
Když mi ho i tak nechtěl vzít tak jsem se stejně napřáhla, abych si ho jednou rukou za rameno otočila a druhou mu měla vpálit do obličeje přesně jak mě to Kashike učil.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Kashikeho techniky
» Kashikeho výbava
» Kashike Kaguya - Kashikeho char
» Kashike Gorin- Kashikeho char
» Kashikeho výbava
» Kashike Kaguya - Kashikeho char
» Kashike Gorin- Kashikeho char
Ns: Go on :: Text RPG :: NS: Go on :: Herní místnosti :: Iwagakure no Sato :: Obytné části
Strana 7 z 11
Povolení tohoto fóra: