Hora Mushi
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 2 z 6
Strana 2 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Hora Mushi
First topic message reminder :
Domov Sedmiocasého bijuu.
Nanabi no Kabutomushi
Domov Sedmiocasého bijuu.
Nanabi no Kabutomushi
Anonymní- Anonymní
Re: Hora Mushi
"Tak tajné..." nevědomky jsem si pohrávala s krystalem. Myslela jsem, že je to přívěsek od hokageho. "Možná." odpověděla jsem neurčitě.
Anonymní- Anonymní
Pozrel som sa na Krystal To nie je odpoved aku som chcel pocut...no nevadi Usmejem sa a dam si prst na bradu Kolko chces casu na rozmyslenie?
Anonymní- Anonymní
Zamyslela jsem se. "Komu mám dát vědět, jak jsem se rozhodla?" opřela jsem se o ruce.
Anonymní- Anonymní
Ked budes rozhodnuta napises listok a posles ho po tomto vtakovy Poviem a splacam vtacika ktoreho jej podam On uz bude vedet kam letiet Usmejem sa na nu A nie ze niekomu povies o tomto rozhovore! Poviem vystrazne a milo sa usmejem
Anonymní- Anonymní
"Neboj, nehodlám strávit zbytek života ve vězení." vzala jsem si od něj ptáčka. "Ale musím vymyslet, to jak jsem ti utekla." zamyslela jsem se.
Anonymní- Anonymní
No... Zamyslim sa a kuknem na nu Zoskocila si z vtacika...alebo som zaspal to je celkom mozne...Un! Zasmejem sa
Anonymní- Anonymní
Protočila jsem oči v sloup. "Jo genin a utekla jsem jednomu z Akatsuki." Usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
"To by šlo. Můžu říct, že byl maskovaný..." zaklonila jsem hlavu a přemýšlela jsem. "Tak jo." prohrábla jsem si vlasy.
Anonymní- Anonymní
Dobre teda Poviem a poskrabkam sa na hlave Tak ja uz pojdem...Davaj si bacha Poviem a chystam sa na odlet
Anonymní- Anonymní
"Kdybys tam v tý vaší organizaci viděl Rei, tak ji pozdravuju." křikla jsem. Nechtěla jsem věřit, že v tam malé organizaci se neznají navzájem.
Anonymní- Anonymní
Dala jsem ruce do znamení ptáka.
"Yoru.... Shizuka Yoru." pak jsem si uvědomila, že neznám jeho. "Hm... a ty?" optala jsem se.
"Yoru.... Shizuka Yoru." pak jsem si uvědomila, že neznám jeho. "Hm... a ty?" optala jsem se.
Anonymní- Anonymní
Som Deidara Poviem a pomaly odlietam zamavam na nu a mierim si to do sidla
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Složila jsem pečetě. "Kujaku Myoho: Yoku."
Zamířila jsem si to zpátky do Konohy.
(přesun)
Zamířila jsem si to zpátky do Konohy.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
došli jsme se Shoem ruku v ruce až úplně nahoru. Nahoře pěkně foukal vítr a vlasy mi lítali všude možně, jak si s nimi vítr hrál. Podívala jsem se na Shoa a pak zase na horizont, vážně jsme netušila, že to se mnou takhle zamává.
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Reina Kana napsal:došli jsme se Shoem ruku v ruce až úplně nahoru. Nahoře pěkně foukal vítr a vlasy mi lítali všude možně, jak si s nimi vítr hrál. Podívala jsem se na Shoa a pak zase na horizont, vážně jsme netušila, že to se mnou takhle zamává.
Tak si tak stojím,koukám na Rei a její rozevláté vlasy "Tak copak se Ti honí makovičkou" usměju se "Mě neoklameš...něco není v pořádku" lehce se usměji
Anonymní- Anonymní
"Sho..... mě to nějak vzalo, Sasuke na svobodě a když jsem ho viděla v tý Kiri a ještě jak se choval. Ve vězení podle Reininých myšlenek se choval stejně tak přišel k ní políbil jí a řekl že chce zůstat jen s ní, že mu chyběla. Pak ten útok od Kaita, když se mu vzepřela. A pak ho potkám v Kiri a také mě políbil a řekl že jsem ho změnila a ž eo mě nechce přijít." sklopím hlavu, "Vím že budeš naštvaný, ale já teĎ potřebuju.... potřebovala bych od tebe pomoct."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Zamračím se "Sasuke..jedna oživlá mrtvola..a co nadělá za bordel.." usměju se "Hmmm políbil jo...Nezměnil se..." naběhne mi žíla na spánku.
"S čím chceš pomoct...udělám to" a koukám do nebe
"S čím chceš pomoct...udělám to" a koukám do nebe
Anonymní- Anonymní
"Zapomenout na něj." podívám se mu do očí a v těch mích se začaly lesknout slzy který jsem odmítala pustit ven.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:"Zapomenout na něj." podívám se mu do očí a v těch mích se začaly lesknout slzy který jsem odmítala pustit ven.
Pousměju se a obejmu Reinu "Když,chceš zapomenu.." a přitisknu ji pevně k sobě "Pusť stavidla...nedus to v sobě....uleví se Ti" říkám tichým hlasem
Anonymní- Anonymní
přitisknu se k němu víc a dala jsem tomu volný průběch, slzy mi tekly po tváři a zároveň se vpíjeli do Shoova trička jak jsem měla na něm položený obličej.
"Promiň Sho, že tě tím tak zatěžuju, slibuju, že mě to přejde." řeknu mezi vzliky.
"Promiň Sho, že tě tím tak zatěžuju, slibuju, že mě to přejde." řeknu mezi vzliky.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:přitisknu se k němu víc a dala jsem tomu volný průběch, slzy mi tekly po tváři a zároveň se vpíjeli do Shoova trička jak jsem měla na něm položený obličej.
"Nevadí jen zatěžuj...člověku se to lépe snáší ve dvou..." usměju se a hladím ji po vlasech "Ale hlavně musíš být silná" usměju se a políbím jí na vlasy
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 2 z 6
Povolení tohoto fóra: