Hlavní budova
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 4 z 5
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Hlavní budova
First topic message reminder :
Obrovská sněhobílá budova, má tři patra, ve druhém je konferenční místnost, ve třetí spí kage a v prvním patře je kuchyň, ošetřovna a jídelna.
Obrovská sněhobílá budova, má tři patra, ve druhém je konferenční místnost, ve třetí spí kage a v prvním patře je kuchyň, ošetřovna a jídelna.
Anonymní- Anonymní
Re: Hlavní budova
"Tohle?!" ukázala jsme na mladíka. "Děláte si legraci? Nějakého genina tam nemáte?" zabručela jsme.
Anonymní- Anonymní
"To je Jounin!! Hyuuga z hlavní rodiny...Jako Jounin má nejlepší výsledky ve vesnici. Je lepší než Hinatin otec." zašeptala jsem smrtícím hlasem.
Anonymní- Anonymní
"Chmpf..." zamumlala jsem. "Dobře... tak jdeme hochu!" otočila jsme se na mladého Hyuugu.
Anonymní- Anonymní
Katsuyu.
"Tsunade-sama, Yoshirův tým v Tsukigakure udělali bariéru kolem vesnice a zadrželi v ní Naomi Hyuugovou, Reinu Kanu, jinchuuriki dvou-ocasého. Velitel Yoshiro se ptá, co s nima?"
"Tsunade-sama, Yoshirův tým v Tsukigakure udělali bariéru kolem vesnice a zadrželi v ní Naomi Hyuugovou, Reinu Kanu, jinchuuriki dvou-ocasého. Velitel Yoshiro se ptá, co s nima?"
Anonymní- Anonymní
"Já vím." unaveně jsem vstala a rychle šla k Itachimu.
Přerývaně jsem dýchala.
Přerývaně jsem dýchala.
Anonymní- Anonymní
V hlave: Snád sa do boja zapojila aj Yukie!
"Katsuyu"
"Spoj ma s Mirhenkem"
V hlave: Sakra kde asi len môže byť.
"Katsuyu"
"Spoj ma s Mirhenkem"
V hlave: Sakra kde asi len môže byť.
Anonymní- Anonymní
Vošiel som do budovy a hneď ako za dverami som sa oprel o stenu a pomaly som skĺzol na zadok, tak že som vyzeral akoby mi niečo bolo. Päsťou som udrel so steny a zatvoril oči. Tie som po chvíľke aj hneď otvoril, už tam nebola len jedna osoba. Mal by som rýchlo vypadnúť. Nejako sa mi to všetko kazí. Naomi... len tak si príde a nikto ju nesúdi, čo to má byť? Zapredať Konohu bez trestu??? A teraz ešte aj toto, pozrel som smerom k dverám, akoby som dúfal, že uvidím niekoho na koho som sa snažil nemyslieť. Zhlboka som dýchal. Jediná vec, kameň... nič iné nemám.
Anonymní- Anonymní
Po vyslechnutí rozhlasu jsem šel na ten menší "srázek".Zaklepal jsem a vešel.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Seděl jsem u velkého stolu.
"Posaď se." ukázal jsem mu židli. Když si sedl, tak jeho tělo omotaly dřevěné kůly.
"Promiň, jen pojištění." pousmál jsem se.
"Kde je Naomi?"
"Posaď se." ukázal jsem mu židli. Když si sedl, tak jeho tělo omotaly dřevěné kůly.
"Promiň, jen pojištění." pousmál jsem se.
"Kde je Naomi?"
Anonymní- Anonymní
Sám dobře víš že ty kořeny by mě neudrželi.A ne nevím kde je.
Shinobi
Klan:
"Zpomalí tě to." pousmál jsem se a zakryl sharingan čelenkou.
"Tak...jak to teď bude? Kdybych měl jednat jako Hokage, tak bych tě měl okamžitě popravit, ale ty moc dobře víš, že tohle já neudělám."
"Tak...jak to teď bude? Kdybych měl jednat jako Hokage, tak bych tě měl okamžitě popravit, ale ty moc dobře víš, že tohle já neudělám."
Anonymní- Anonymní
Vážně ?Spíš jsem očekával že mě popravíš teď hned.Upřímně nedivím se ti.
Shinobi
Klan:
"Hm...Co s tebou? Abych pravdu řekl, jsem v koncích." spustil jsem hlavu a sledoval desku stolu.
"Řekni mi něco...každý si zaslouží druhou šanci.."
"Řekni mi něco...každý si zaslouží druhou šanci.."
Anonymní- Anonymní
Chceš říct důvod zabití senseie?
Shinobi
Klan:
"Chci slyšet všechno, přesvědč mě o tom, proč bys měl žít." zvedl jsem hlavu a podíval se mu do očí.
Anonymní- Anonymní
Asi víš že jsem dělal v projektu zvaný umělá duše.S páč lidmi jsme na tom dělali,ale radní skoro na konci projektu zakázali v něm pokračovat.Já s jejich rozhodnutí nesouhlasil a projekt dokončil.V tomto projektu šlo o to vyměnit umělý život za pravý.Tuto techniku si určitě viděl.Např. moje kočka Sumi je to můj první výtvor a jeden z nejlepších přátel,ale zpátky k tomu.Šlo o to že rada na to příšla a vyslala po mě Anbu jednotky s úkolem zabít mě.Bránil jsem se a boužel při sebe obraně zabil.Při boji s jejich kapitánem jsem si všiml jeho stylu boje a propíchl ho mečem.Poté jsem si všiml jeho tetování na ruce a poznal že je to sensei.Když jsem byli mrtvý a setkal se s ním vysvětlil mi většinu toho proč jsem to musel udělat.J-já ho nechtěl zabít ani nikoho jiného.Nesnáším zabíjení.V posledních letech mě ovládla nenávist,zlost,agrese,pocit úzkosti a z toho mě pak ovládla ta temnota.J-já je mi to líto.
Shinobi
Klan:
"Hmm...O tom, jsem něco slyšel, předtím než radní místo Tsukiko Sarutobi vybrali mě, tak jsem našel pár záznamů o tom projektu. Stal jsem se Hokagem a Tsukiko zahořkla a zmizela. Pak po smrti senseie, radní zmizeli...Kdo ví, kde jsou, ale nikdo je už nikdy nenašel...Hmm..Vy Uchihové máte dost slabou hranici rozeznání něčeho, co se už vymyká obvyklému zlu." zakroutil jsem hlavou.
"Neuro..."
"Neuro..."
Anonymní- Anonymní
Myslíš že bych vážně dokázal zabít svého mistra?Člověka,který mě vždy podpořil?Který byl pro mě dalším rodičem?Rodinou?Jeslti si vážně toto myslíš.
Shinobi
Klan:
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 4 z 5
Povolení tohoto fóra: