Hlavní budova
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 5 z 5
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Hlavní budova
First topic message reminder :
Obrovská sněhobílá budova, má tři patra, ve druhém je konferenční místnost, ve třetí spí kage a v prvním patře je kuchyň, ošetřovna a jídelna.
Obrovská sněhobílá budova, má tři patra, ve druhém je konferenční místnost, ve třetí spí kage a v prvním patře je kuchyň, ošetřovna a jídelna.
Anonymní- Anonymní
Re: Hlavní budova
Většíny ano,ale některých věcí ne jako např. ovládnutí Kazekageho nebo Raikageho.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
"Raikageho? Tak o tom nic nevím."zamyslel jsem se.
"Buď připraven na to, že budeš pod dohledem. Určitě budeš chtít být v Sunagakure. Nasadím ty nejlepší ANBU...Škoda, KOsuke -.."odmlčel jsem se.
"To samé bude i s Naomi. Bylo by to vůči ní nefér." udělal jsem pečeť a Neura dřevo pustilo.
"Buď připraven na to, že budeš pod dohledem. Určitě budeš chtít být v Sunagakure. Nasadím ty nejlepší ANBU...Škoda, KOsuke -.."odmlčel jsem se.
"To samé bude i s Naomi. Bylo by to vůči ní nefér." udělal jsem pečeť a Neura dřevo pustilo.
Anonymní- Anonymní
C-Co?Sunagakure?Co o tom všem víš?
Shinobi
Klan:
Jo?Je to divnej pocit.Vědět o tom že mám děti a nevidět je ani 1.Navíc mám fakt rád PiliKKu a zřejmě jí aji požádám o ruku..Slyšel jsem že ty máš něco s Hitomi.
Shinobi
Klan:
"Taky mám dítě..jednoho syna, bylo mu 11, když jsem umřel....Jo, slyšel jsi správně."
Anonymní- Anonymní
Tak to gratuluju je to chytrá a silná žena a navíc i pohledná.
Shinobi
Klan:
"hm děkuji." usmál jsem se.
"Hmm...Asi už se všichni vrátíme..zavelím rozchod, Kabuta věnuju Pilice, ona už bude vědět, co sním. Mrtvý ať jsou pochování ve svých vesnicích.."v očích se mi objevil smutek a pak jsem vstal.
"Hmm...Asi už se všichni vrátíme..zavelím rozchod, Kabuta věnuju Pilice, ona už bude vědět, co sním. Mrtvý ať jsou pochování ve svých vesnicích.."v očích se mi objevil smutek a pak jsem vstal.
Anonymní- Anonymní
Chytil jsem Assasina za ruku.
M počkej.Vím že mi asi nikdy neodpustíš,ale doufám že je to mezi námi v pořádku.
M počkej.Vím že mi asi nikdy neodpustíš,ale doufám že je to mezi námi v pořádku.
Shinobi
Klan:
"Naposledy jsme proti sobě bojovali na život a na smrt, a oba jsme zhynuly. Myslíš si, že stačí se tu po třech letech objevit, bojovat proti své vůli s Kabutem, a pak vyslovit lítost k tomu, aby se vše dalo během okamžiku do pořádku?"
Anonymní- Anonymní
Ne to ne.Chápu a nedivím se ti.
Shinobi
Klan:
Taky jsem odešel...
Shinobi
Klan:
Bol som v budove. Niekde tu je.
Po aktivácii byakuganu som si to všimol a čoskoro som bol pri Kabutovom tele. Vzal som jednu fľaštičku a po chvíli som z Kabutovho vybral sharingan. Mám to. Usmial som sa a fľaštičku v ktorej bolo oko som si schoval. Odišiel som z budovy.
(presun)
Po aktivácii byakuganu som si to všimol a čoskoro som bol pri Kabutovom tele. Vzal som jednu fľaštičku a po chvíli som z Kabutovho vybral sharingan. Mám to. Usmial som sa a fľaštičku v ktorej bolo oko som si schoval. Odišiel som z budovy.
(presun)
Anonymní- Anonymní
Vošla som do budovy, všetko tam bolo čisté akoby tu nikto nikdy nebol. Došla som k trom telám. Chiyo bola tá ktorú som hľadala. Kľakla som si k nej a povedala som jej. "Budem si váš život vážiť...ďakujem vám zaň..." a pobozkala som jej ruku. Všimla som si niečo divné. Na jednom tele som zbadala čierne fľaky. Pozrela som sa bližšie a videla som prázdne očné jamky. Bolo to tuším telo Kabuta. "Zaslúžil by si rozšliapať...!" poviem a znechutene sa naňho pozriem.
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 5 z 5
Povolení tohoto fóra: