Hlavní budova
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 2 z 5
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Hlavní budova
First topic message reminder :
Obrovská sněhobílá budova, má tři patra, ve druhém je konferenční místnost, ve třetí spí kage a v prvním patře je kuchyň, ošetřovna a jídelna.
Obrovská sněhobílá budova, má tři patra, ve druhém je konferenční místnost, ve třetí spí kage a v prvním patře je kuchyň, ošetřovna a jídelna.
Anonymní- Anonymní
Re: Hlavní budova
super !!! pomyslel jsem si ale zachoval jsem si chladnou tvář "To je dobře aspoň se líp poznáme"
Naposledy upravil Kisuke Uchiha dne Sun 6 Mar - 20:34, celkově upraveno 1 krát
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Vešel jsem dovnitř a uklonil se dvoum kage.
"Mizukage-sama, Kazekage-sama, Kde je Tsunade-sama?"
"Mizukage-sama, Kazekage-sama, Kde je Tsunade-sama?"
Anonymní- Anonymní
"Hai!" přikývla jsem nadšeně. "Měli bychom najít toho Itachiho, pak budu muset zařídit ten přesun, abychom Tsunade-sama co nejvíce pomohli!" zavelela jsem. Pak jsem se otočila. "My o vlku a vlk za humny!" zasmála jsme se. "Itachi-san to je Yoko, má studentka a jinchuuriky Shukaku... mám pro vás misi!" usmála jsme se na něj. "A Tsunade-sama šla spát, byla na tom špatne.." povzdechla jsem si.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
"Takže sjednocují Jinchuuriky.." Špitla jsem si pro sebe a pak jsem si povzdechla a odfoukla neposedné vlasy, které mi spadly do očí. Pak jsem se ale usmála. Otočila jsem se na PiliKKu a podívala se na osobu před ní. "Těší mě.." Usmála jsem se a při Piličiném posledním slovu jsem se zarazila. "Mise?"
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
Též jsem si povzdechla a sedla si na roh stolu. Neustále jsem musela přemýšlet. Čekala jsem...a vlastně jsem nevěděla na co. Poslední dobou jsem se cítila divně a zmateně. Tiše jsem sledovala konverzaci v místnosti
Anonymní- Anonymní
Vřítím se do konferenční místnosti,málem se přerazím o stůl "Uff,Zdravím všechny přítomné kage,vyřizuji pozdrav od Rady Iwagakure..jo a od Tsuchikageho..." podrbu se na hlavě,pak jakoby mě něco napadlo..
Sundám si ze zad velký batoh a vyndávám z něj čtyři láhve a tři velké balíčky.Postavím je na stůl."Malé občerstvení,dobrá medovina a sladké medové koláčky..vemte si." zakřením se a přihnu si z vlastní polní láhve.
Sundám si ze zad velký batoh a vyndávám z něj čtyři láhve a tři velké balíčky.Postavím je na stůl."Malé občerstvení,dobrá medovina a sladké medové koláčky..vemte si." zakřením se a přihnu si z vlastní polní láhve.
Anonymní- Anonymní
Podívala jsem se na Yoko a Itachiho. "Vaším úkolem je zajít za Tsukiko Sarutobi... Itachi už tam byl, ví kde a jaká naše stařenka je!" ušklíbla jsme se. "Pokuste se jí přesvědčit... pokus to půjde... jste naše poslední naděje!" na oba jsme se pousmála zoufalým úsměvem. "Snažte se!" kývla jsem a pak došla k Hitomi.
Naklonila jsem se nad ní a cvrnkla ji do nosu. "Promiň, ale vypadáš hrozně.... jsi v pořádku?" sedla jsme si vedle ní.
Naklonila jsem se nad ní a cvrnkla ji do nosu. "Promiň, ale vypadáš hrozně.... jsi v pořádku?" sedla jsme si vedle ní.
Shinobi
Vstupím a pozdravim Mizukage.
Zdravím vás Mizukage-Sama
A pousmial som sa.
Zdravím vás Mizukage-Sama
A pousmial som sa.
Anonymní- Anonymní
zývl jsem si a přitom se koukl Pilice do výstřihu jak se nahnula trochu jsem se začervenal a raději uhnul pohledem aby si toho nevšimla
Shinobi
"Takže vyrazíme ještě dnes? Zpátky do Suny?" Když jsem si vyslechla misi od PiliKKy obrátila jsem se s otázkou na Itachiho. Jenže jak jsem si všimla, Itachi si odpověděl sám a zmizel. "No výborně. Tak prozatím sbohem Pili-chii.." Usmála jsem se a zmizela. (Přesun Suna)
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
Z toho zamyšlení mě vytrhlo tornádo, vřítícív se do místnosti. Usmála jsem se na pozdrav, načež mi cukalo obočí při pohledu, co vyskládal na stůl.
,,Eh." vypadlo ze mě. Nebyla jsem schopna slova. NEvěděla jsem, jestli se smát, nebo..co. (xDD)
,,Au." sykla jsem, když mě PiliKKa cvrnkla do nosu. ,,Etto..Jen jsem se zamyslela..Jsem v pořádku." pokusila jsem se o úsměv a uhnula očima. Někdo na mě promluvil, v tu chvíli jsem za to byla ráda.
,,Ahoj." usmála jsem se na nově příchozího. ,,Etto..My se známe?" naklonila jsem hlavu na stranu. ,,Pokud ano a já si nevzpomínám, tak odpusť, poslední dobou je toho na mě moc." usmála jsem se rozpačitě.
,,Eh." vypadlo ze mě. Nebyla jsem schopna slova. NEvěděla jsem, jestli se smát, nebo..co. (xDD)
,,Au." sykla jsem, když mě PiliKKa cvrnkla do nosu. ,,Etto..Jen jsem se zamyslela..Jsem v pořádku." pokusila jsem se o úsměv a uhnula očima. Někdo na mě promluvil, v tu chvíli jsem za to byla ráda.
,,Ahoj." usmála jsem se na nově příchozího. ,,Etto..My se známe?" naklonila jsem hlavu na stranu. ,,Pokud ano a já si nevzpomínám, tak odpusť, poslední dobou je toho na mě moc." usmála jsem se rozpačitě.
Anonymní- Anonymní
Tak ja som Genín a Vy ste Mizukage-sama , tak ja vás samozrejme poznám ale či Vy mňa tak to je už navás.
A zaškeril som sa.
A zaškeril som sa.
Anonymní- Anonymní
Hodím batoh ke zdí a plácnu sebou vedle něj,popíjím medovinu a pozoruju ten mumraj okolo.Lidí jak smetí a mě pošlou do Vodopádové....a velím tomu...nevhodné.
Na chvíli dám ruku před sebe a z rukávu mi vyletí pár včel ven z místnosti.
Jen,ať mám přehled kdo se tu promenaduje.
Včely odletěly a já si říhnul "Pardon"
Na chvíli dám ruku před sebe a z rukávu mi vyletí pár včel ven z místnosti.
Jen,ať mám přehled kdo se tu promenaduje.
Včely odletěly a já si říhnul "Pardon"
Anonymní- Anonymní
"Dobře.... ale kdybys něco potřebovala, přijď! Teď to nemáme nikdo lehké a není hříchem požádat o pomoc!" usmála jsem se na ni a znovu ji cvrnkla do nosu. Pak jsem vstala. "Kisuke, měli bychom najít ostatní členy našeho nového týmu!" kývla jsem hlavou na Uchihu. "A mimochodem.. zase se červenáš... je ti určitě dobře?" doškla jsme k němu a zkoumavě si ho prohlídla.
Shinobi
Usmála jsem se. ,,Ráda tě poznávám." zvedla jsem se ze stolu, stáhla si sukni trochu níž a přešla k němu. Podala jsem mu ruku a čekala, jestli ji přijme.
Anonymní- Anonymní
,,Jasně, díky, Pili." třela jsem si postižené místo na nose a a usmála se.
Anonymní- Anonymní
"Eeee ??...né jsem v pořádku určitě." začervenal jsem se ještě víc protože jsem se jí tam podíval znova."Já..." zmateně jsem koukal kolem sebe a jedine co mě napadlo bylo jít spát "Já teď půjdu spát" rychle jsem sebou šlehl ke zdi a snažil jsem se nemyslet na to i když to šlo dost s teží.
Shinobi
Zmateně jsem na něj mrkala a totálně nechápala co se děje xD. "Ehmmm dobře, dobře... tak.. já jdu najít ten zbytek a pak... ti dám vědět!" ještě chvilku jsem ho sledovala a přemýšlela, zda jsem udělala něco špatně xD.
Shinobi
Prijal som ruku a trošku som sa začervenal.
Aj ja vás.
A zostal som ticho. Bez slova. Nevedel som čo povedať.
Aj ja vás.
A zostal som ticho. Bez slova. Nevedel som čo povedať.
Anonymní- Anonymní
posadil jsem se ale PiliKKA už odcházela takže jsem se jí zadíval na zadek tak jsem si radši zase lehnul. "todle se může stát jen mě !" postěžoval jsem si pro sebe a potom na PiliKKU ještě křiknul "Dobrou PiliKKa-sama !" lehnul si a snažil se usnout.
Shinobi
"Sladké sny Kisu-chaaaaan!" otočila jsme se ode dveří s úsměvem a vyšla z místnosti.
Shinobi
,,Etto..Ještě jsi mi neřekl tvé jméno." usmála jsem se na něj, znovu se posadila na stůl a překřížila nohy.
Anonymní- Anonymní
Až teď jsem si uvědomila, že PiliKKa zmizela. Ksoo, potřebuji s ní mluvit.
,,Eeh...Musím jít." seskočila jsem ze stolu a opět si sukni, která mi vyjela výš, stáhla níže. ,,Musím mluvit s Kazekage-sama...Mám pro tebe ale misi." podívala jsem se mu do očí. ,,Jdi zpět do Kiri. Nedávno Kirigakure napadl Rokubi, číst vesnice je zničená, tak bys mohl pomoci s opravami vesnice...Delší čas se ve vesnici neukážu, začala válka. Máš za úkol na opravy dohlídnout." zůstala mi vážná tvář. Než jsem odešla, dala jsem mu ruku na rameno. ,,Dej na sebe pozor." poté jsem opustila místnost.
,,Eeh...Musím jít." seskočila jsem ze stolu a opět si sukni, která mi vyjela výš, stáhla níže. ,,Musím mluvit s Kazekage-sama...Mám pro tebe ale misi." podívala jsem se mu do očí. ,,Jdi zpět do Kiri. Nedávno Kirigakure napadl Rokubi, číst vesnice je zničená, tak bys mohl pomoci s opravami vesnice...Delší čas se ve vesnici neukážu, začala válka. Máš za úkol na opravy dohlídnout." zůstala mi vážná tvář. Než jsem odešla, dala jsem mu ruku na rameno. ,,Dej na sebe pozor." poté jsem opustila místnost.
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 2 z 5
Povolení tohoto fóra: