Hory obklopujúce Iwu
+3
Akasuna no PiliKKa
Ryuzaki Kaguya
bijuu
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 5 z 13
Strana 5 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Hory obklopujúce Iwu
First topic message reminder :
Hora Tsuchi je domovom Yonbiho a nachádza sa výbušný íl. Hora obklopuje ľavú stranu dediny.
Hora Do-san je domovom Rokubiho. Hora obklopuje pravú stranu dediny.
Hora Tsuchi je domovom Yonbiho a nachádza sa výbušný íl. Hora obklopuje ľavú stranu dediny.
Hora Do-san je domovom Rokubiho. Hora obklopuje pravú stranu dediny.
Anonymní- Anonymní
Re: Hory obklopujúce Iwu
Poletoval som nad horou a užíval som si výhľad.
Cítim sa mladšie ako obvykle. Žiadna bolesť, alebo vŕzganie kostí. Napokon ani tak něľutujem, že som bol privolaný naspäť.
Cítim sa mladšie ako obvykle. Žiadna bolesť, alebo vŕzganie kostí. Napokon ani tak něľutujem, že som bol privolaný naspäť.
Anonymní- Anonymní
"Hm hm hm...Onoki, je načase se vrátit zpět na onen svět.." přiletěl jsem s Deidarou k hoře a uviděl Oonokiho.
Anonymní- Anonymní
Presne tak...Sensei Povedal som s usmevom na tvari a sledoval som orochimara
Anonymní- Anonymní
"Keď som bol privolaný, chcel som sa vrátiť, ale nemohol som. Teraz som si konečne zvykol a cítim sa tu fajn. Nebudete so mnou mávať, ako sa vám zachce. Ja som jeden z veľkých vodcov piatich ninja národov, všade presláveny tsuchikage a nie bábika na hranie."
Anonymní- Anonymní
"Spíš..Byl jsi. Dědku." ušklíbnu se.
"Iwagakure už není jedna z velkých zemích, jsi tu sám a jdeš si pro smrt!"
"Iwagakure už není jedna z velkých zemích, jsi tu sám a jdeš si pro smrt!"
Anonymní- Anonymní
Jasnacka... Povedal som a vyvolal som apvucikov a hodil som ich po Onokim Katsu!!
Anonymní- Anonymní
Letel som o pár metrov dozadu a pavúčikovia spadli na zem.
"Tak ja som pre vás dedko ?! Veď počkajte, je načase, aby ste pocítili silu Tsuchikageho v plnej forme !"
Vytvoril som pečať a v ruke sa mi objavila zmenšená kocka.
"Tak ja som pre vás dedko ?! Veď počkajte, je načase, aby ste pocítili silu Tsuchikageho v plnej forme !"
Vytvoril som pečať a v ruke sa mi objavila zmenšená kocka.
Anonymní- Anonymní
Hej bacha! Povedal som a vtak zacal prudko kluckovat aby ma netrafil
Anonymní- Anonymní
Chikushodo
"Kuchiyose no jutsu!" udělal pečetě a ve vzduchu se objevil krab, který spolkl Oonokiho, sletěli společně na zem.
Orochimaru
Boj bude namáhavý, pokud se bude bojovat ve vzduchu.
"Kuchiyose no jutsu!" udělal pečetě a ve vzduchu se objevil krab, který spolkl Oonokiho, sletěli společně na zem.
Orochimaru
Boj bude namáhavý, pokud se bude bojovat ve vzduchu.
Anonymní- Anonymní
Vyletel som z krabovho vnútra a kocka sa vyformovala okolo neho.
"Jinton: Genkai Hakuri no Jutsu."
V kocke ostal iba prach a následne zmizla.
Nemusím si ani šetriť chakru, pretože ju môžem použiť úplne všetku a aj tak neumriem. Netvrdím, že by som už pomaly nechcel opäť odpočívať v pokoji, no rozhodne sa nenechám zosmiešňovať od akatsuki !
"Jinton: Genkai Hakuri no Jutsu."
V kocke ostal iba prach a následne zmizla.
Nemusím si ani šetriť chakru, pretože ju môžem použiť úplne všetku a aj tak neumriem. Netvrdím, že by som už pomaly nechcel opäť odpočívať v pokoji, no rozhodne sa nenechám zosmiešňovať od akatsuki !
Anonymní- Anonymní
Sklapni dedo! Povedal som a dal som ruky do kapsiciek potom som ich vytiahol a spojil som ich a v rukach som mal draka ktoreho som zvetsil a naskocil som na neho z drakovho chvosta zmizly dve "gule" a z huby mu vyletely 2ja dracikovia
Anonymní- Anonymní
"Genjutsu shibari!" spojím ruce dohromady a použiju na Oonokiho genjutsu.
"Shinra tensei!" namířím na něj líně rukou a vyvolám silnou smrtící vlnu.
"Shinra tensei!" namířím na něj líně rukou a vyvolám silnou smrtící vlnu.
Anonymní- Anonymní
"Tomuto hovoríš umenie ? Býval si lepší."
Chcel som Deidarov útok znieškodniť, no Genjutsu Shibari v kombinácii so Shinrou Tensei mi to prekazilo. Vzhľadom na to, že som lietal, mi však Shinra až tak neublížila, pretože som do ničoho nenarazil, iba som sa udržal vo vzduchu.
Chcel som Deidarov útok znieškodniť, no Genjutsu Shibari v kombinácii so Shinrou Tensei mi to prekazilo. Vzhľadom na to, že som lietal, mi však Shinra až tak neublížila, pretože som do ničoho nenarazil, iba som sa udržal vo vzduchu.
Anonymní- Anonymní
Dracikovia sa dostali uplne pri Onokiho Katsu!!! Pozrel som sa na vybuch zamracene
Anonymní- Anonymní
"Katon ! Zukokku !"
Ohňom okolo mňa som zabránil vážnym popáleninám z Deidarovho výbuchu, aj keď ma to na chvíľu ochromilo. Genjutsu Shibari neúčinkovalo, pretože som bol od Orochimara dosť ďaleko.
Ohňom okolo mňa som zabránil vážnym popáleninám z Deidarovho výbuchu, aj keď ma to na chvíľu ochromilo. Genjutsu Shibari neúčinkovalo, pretože som bol od Orochimara dosť ďaleko.
Anonymní- Anonymní
Vytvoril som 4 vasky so 4 kridlami aby boli dostatocne rychle a rozleteli sa na neho z kazdej strany velkou rychlostou Katsu!!
Anonymní- Anonymní
"Hmm.." ušklíbnu se.
Chikushodo
"Kuchiyose no jutsu!!" sféra vyvolá velkého zeleného ptáka, který háže vybuchující "bobky." XD
Chikushodo
"Kuchiyose no jutsu!!" sféra vyvolá velkého zeleného ptáka, který háže vybuchující "bobky." XD
Anonymní- Anonymní
Bolo jedno, nakoľko bol rýchly on. Vďaka mojej schopnosti lietať nebol problém im uletieť. Preletel som horami, až kým sa všetky Deidarove bomby "nerozcapili" na skaly a Orochimarov vták nenabúral. Hneď potom som sa vrátil k nim.
"Si naozaj hanba našej dediny, Deidara. Nie si schopný sa mi postaviť sám a to si bol považovaný za jedného z najlepších. Namiesto toho používaš hada s technikami, o ktorých som si takmer tiež istý, že nepatria jemu. Sklamal si ma."
Vytvoril som pečate.
"Si naozaj hanba našej dediny, Deidara. Nie si schopný sa mi postaviť sám a to si bol považovaný za jedného z najlepších. Namiesto toho používaš hada s technikami, o ktorých som si takmer tiež istý, že nepatria jemu. Sklamal si ma."
Vytvoril som pečate.
Anonymní- Anonymní
Sklapni!! Furt som najlepsi sleduj! Povedal som a dal som si do ust il a vyplul som moje velke ja Katsu!! Mini bomby sa dostali do Onokiho tela
Anonymní- Anonymní
Můj pták, na kterým stojím se dostal ještě výš.
Vše jsem sledoval s napjatým výrazem.
Tak a nebude potřeba ani Danzoua.
Vše jsem sledoval s napjatým výrazem.
Tak a nebude potřeba ani Danzoua.
Anonymní- Anonymní
Aspoň si to myslel. Ja som totiž predpokladal, že to vybuchne a preto skôr, než povedal Katsu, som sa uzavrel do svojej vlastnej kocky, aby som sa tomu ubránil.
Nevybuchlo to ? To si nemslím, niečo tu rozhodne smrdí.
Nevybuchlo to ? To si nemslím, niečo tu rozhodne smrdí.
Anonymní- Anonymní
Mini bombicky poletovali okolim a cakal som kedy Onoki konecne vyleze z kocky Vylez! ukazem ti svoje umenie...Un!! Povedal som a zasmial som sa
Anonymní- Anonymní
Už som sa aj chystal vyliezť, no keď som to začul, ostal som v kocke.
Takto sa prezradiť. Nevyzerá, že by mu to, že sa mu technika nevydarila vadilo. Takže tu niekde ešte je a on iba čaká, aby ju mohol aktivovať.
Takto sa prezradiť. Nevyzerá, že by mu to, že sa mu technika nevydarila vadilo. Takže tu niekde ešte je a on iba čaká, aby ju mohol aktivovať.
Anonymní- Anonymní
Zasrany dedo! Vytvoril som 2 vtacikov a vyleteli po nom Katsu!!
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 5 z 13
Povolení tohoto fóra: