Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prostřední patro

+2
Ayame Takahashi
Tatsuo Reigi
6 posters

Strana 3 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Goto down

Prostřední patro - Stránka 3 Empty Prostřední patro

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Mon 15 Oct - 3:22

First topic message reminder :

Prostřední patro - Stránka 3 781px_Lightning_Daimy_residence
V tomto patře je velké tělocvična ve které můžou Shinobi trénovat nové techniky a nebo si jen tak zacvičit mezi sebou.

Naposledy upravil Tatsuo Reigi dne Fri 26 Oct - 10:11, celkově upraveno 1 krát
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Počet príspevkov : 1502

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Reigi

Návrat nahoru Goto down

Prostřední patro - Stránka 3 Empty Re: Prostřední patro

Příspěvek pro Anonymní Wed 31 Oct - 10:19

Obrátila jsem oči v sloup. Už jsem nic neříkala. Nepochopila by naše způsoby. Ani ten nejdůležitější a to, že záležitosti klanu jsou přednější, než osobní spory a práva. Nikdo krom Raikageho se nesměl míchat do našich způsobů a i ten měl málo pravomocí.
Vzala jsem si senbony. Chvíli jsem ostřila zrak na figurínu, dokud jsem si nevšimla drobných modrých teček. Ze sady jsem vytáhla jednu jehlici. Nejprve jsem si ji ohmatala. S takovou věcí jsem ještě netrénovala, tak jsem si ji potřebovala dostat do prstů. Zkusila jsem její pružnost. Kdybych chtěla, dokázala bych ji zlomit, ale musela jsem s ní házet. Napřáhla jsem pravou rukou a hodila jsem. Jehlice se zabodla na okraj lístku. Pokývala jsem hlavou, že to ujde.
Teď přišla na řadu levá ruka. To samé jsem zopakovala s další jehlicí. Napřáhla jsem se. Trochu mě táhlo rameno i krk, když jsem to udělala. Pravou ruku jsem si položila ke krku na levé straně a hodila jsem. Nejen, že se jehlice nezabodla do tečky, ale letěla úplně mimo panáka. Naštvaně jsem se kousla do rtu. Jemně jsem si masírovala část krku a ramene.
Zkusila jsem to znovu, ale se stejným výsledkem. Byla jsem na sebe naštvaná. Nikdy mě nenapadalo, že bych po tom měla až takové problémy.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 31 Oct - 20:16

"Um ne.." Odpověděla jsem jí a bleskově vyskočila na nohy. Pustila jsem se do dokončení cviků a u toho jsem si v hlavě zpívala oblíbenou písničku. Sledovala jsem senseiku a Shizuku, zahlédla jsem že její ruka byla na chvíli z něčeho jiného. Zamyšleně jsem docvičila a přešlápla na místě.
Jestli je to tvrdý tak to mám problém.. Podrbala jsem se na hlavě a koukla se na odložené meče a došourala se k senseice.
"No..mám hotovo." Zvedla jsem palec nahoru a doprovázela ho zářivým úsměvem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Thu 1 Nov - 11:20

„Skvěle,“ usmála jsem se na Sannyho, opět došla k výklenku a vzala druhý balíček senbonů. Byl tam ještě jeden, poslední, ale ten jsem se rozhodla nevyužít, aby pak někdo nepřišel zatrénovat a nezjistil, že tu nic není.
Podala jsem jí balíček a u druhé firuríny udělala to samé, jako u první. „Ty modré tečky jsou cíle. Zkus házet jehlice co nejpřesněji, nejdřív jednou rukou, pak druhou. Až spotřebuješ všechny jehlice, tak se ke mně vrať,“ vysvětila jsem jí a pousmála se na ní.
Mezitím ke ná přiběhla Shi, hlavu nizko skloněnou a vypadala, jako by stopovala. Nicméně pohled měla upřený na Sannyho. „Co?“ zeptala jsem se pobaveně. Tygřice jenom zatřepala hlavou, něco zamručela a začala zase čmuchat kolem Sannyho.

Naposledy upravil Ayame Takahashi dne Thu 1 Nov - 16:10, celkově upraveno 1 krát
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Počet príspevkov : 4463

Shinobi
Klan: Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 1 Nov - 14:58

Vzala jsem si od ní balíček a prohlídla si ho. Senbony? Nadzvedla jsem obočí a šourala se k figuríně blíž. Prohlédla jsem si zblízka tečky a pak začala couvat, byla jsem od figuríny celkem daleko na někoho kdo podle senseiky senbony drží poprvé v ruce. Ovšem mezi část tréninku v klanu patřilo i tohle. Vzala jsem první jehlu do ruky a naklonila hlavu na stranu, přimhouřila jsem oči a hodila. Zabodla se do středu jedné z teček. Další trefa, koukla jsem se na Shizuku která vypadala naštvaně a hodila další.
Netuší něco?...ne, dávám si přece pozor. Letmo jsem se koukla na Shi která okolo mě čmuchala a vyměnila ruku. Když mi v už nezbyly žádné senbony doskákala jsem vesele k panákovi a prohlídla si své dílo. Kdyby tohle viděl táta! Pyšně jsem zvedla bradu a kráčela k senseice. "Hotovó!" Zasalutovala jsem jako voják a zazubila se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Thu 1 Nov - 16:32

Zvedla jsem hlavu od svitku, který jsme mezitím začala číst. Poté, co odběhl jsem se posadila do tureckého sedu a vzala techniku, která mi byla nejblíže. Kinjiki se mi opět usadila na klíně.
„Skvěle,“ spokojeně jsem se na ni usmála „Výsledek?“ zavolala jsem na Shi, která stála u figuríny a upírala na ní svůj pohled. „Devět....a půl,“ dodala nakonec. Přikývla jsem a opět se obrátila k Sannymu. „Zatím si můžeš dát pauzu, počkáme, až Shizuka docvičí,“ řekla jsem, než jsem znovu sklopila hlavu a začetla se do svitku.
To už se vrátila Shi a opět kolem něj začala čmuchat. Občas přidala tiché zavrčení nebo trhnutí ocasem. Neptala jsem se, nechala jsem ji dělat to, co dělá. Jestli bude chtít, později mi to řekne.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 1 Nov - 20:09

"Háái!" Zazubila jsme se a sedla si na zem. Začínala jsem být nervózní z toho jak kolem mě Shi čmuchala. Nenápadně jsem se prohlédla jestli jsem na něco nezapomněla ale na nic jsem nepřišla.
Sledovala jsem jí jako ostříž. Jdi pryč, jdi pryyyyyyč. Na nic nepříííjdeš. Zaříkávala jsem jí jako nějaký šaman a trochu se posunula dál. Nakonec mou pozornost upoutal provaz visící ze stropu. Vyskočila jsem na nohy a došla k němu. Chytla jsem ho oběma rukama a začala na něj lézt, po chvíli jsem byla nahoře a držela se zuby nehty.
"Schválně jak dlouho vydržím!" Zavolala jsem směrem k senseice aby jí to nepřišlo divné a povzdechla si.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Thu 1 Nov - 20:41

Shirayuki-hime uskočila stranou a odfrkla si, když Sanny vyskočil na nohy a začal lézt na provaz. Nejdřív jsem ho spíše zvědavě pozorovala, ale když na mě zavolal, jenom jsem se ušklíbla. Tygřice přiběhla k provazu a začala ho obcházet, hlavu zvrácenou dozadu a pohled upřený na Sannyho.
„Neutečeš mi,“ promluvila nakonec. Svá slova uzavřela dokonce i mně a posílala je jenom Sannymu. „Já. Tě. Vidím,“ tiše zavrčela a odhalila tesáky.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 1 Nov - 20:48

Ona to ví! Zděšeně jsem se koukala pod sebe. Určitě to ví! Polkla jsem a držela se dál provazu. Otřela jsem se tváří o provaz protože mě svědila a nevěděla co dělat.
Sníst mě nemůže ne? Koukla jsem se znova pod sebe a uviděla její tesáky. Ale může... opravila jsem se a rozhodla se, že budu zírat na senseiku. Vždy když na mě někdo zíral vycítila jsem to, doufala jsem že u ní je to stejné.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Thu 1 Nov - 20:56

Tygřice se posadila dole pod provaz a hlasitě scvakla čelisti tak, aby to slyšel i Sanny nahoře a mrskla ocasem. „Slez,“ přikázala jí jednoduše a dál na ní upírala svůj pohled.
Zvědavě jsem zvedla pohled od svitku. Co to ta tygřice zase provádí? pomyslela jsem si a lehce zavrtěla hlavou. Zachytila jsem Sannyho pohled a viděla, jak se zuby nehty drží provazu. „Shi, jestli máš hlad, půjdeme se najíst, ale studenty mi jíst nebudeš,“ adresovala jsem tygřici a přecházela pohledem z tygřice na genina visícího na provaze v němé otázce: Co se to sakra děje?
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 1 Nov - 21:00

Možná bych i poslechla kdyby nesecvakla čelisti..hrozný zvuk!
Oklepala jsem se a plačtivě popotáhla. "Ne." Zírala jsem pod sebe a začínala cítit jak mě začínají bolet ruce. Sanny by ale tady nevisel...jenže Sanny by se nemusel vydávat za někoho jiného. Ale když slezu tak... Znova jsem se koukla pod sebe a zamyšleně jí sledovala. Pomalu jsem se posunula dolů, jen o kousíček abych viděla její reakci.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Thu 1 Nov - 21:06

Protočila jsem oči a postavila se. Kinjiki jsem položila na zem, stejně tak svitek, který jsem ještě předtím pečlivě srolovala. Nechtěla jsem do toho zasahovat, ale pokud Sanny odmítal slézt kvůli Shi, asi jsem neměla jinou možnost. Zvlášť, když jsem viděla, že už se asi dlouho neudrží.
Tygřice zafuněla a o krůček ustoupila, když se posunul dolů. Pomalu švihla ocasem a olízla se. Sklonila hlavu a odfrkla si. Věděla to. Samozřejmě, že to věděla. Její čich jen tak někdo neoklame. Ani malá holka.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 1 Nov - 21:12

Sjela jsem o další kousek níž ale tentokrát ne dobrovolně, sedřela jsem se trochu dlaně a zamračila se. Už se neudržím. Povzdechla jsme si a naposledy pořádně objala provaz.
Po chvíli jsem ale začala sjíždět níž a níž "Au..au..au...au" Mrmlala jsem si a nakonec se pustila, dopadla jsem na nohy a kecla si na zadek. Vykulila jsem oči na Shi a zadržela dech.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Thu 1 Nov - 21:27

Když spadla na zem, Shi uskočila o kousek zpátky a stáhla uši dozadu. Nakonec začala pomalu postupovat vpřed a kroužila kolem ní, jako nějaký dravec. Když se dostala k ní, natáhla hlavu a očuchala ji. Chvíli to vypadalo, že jí sežere, protože zase lehce pootevčela čelisti, ale nakonec jenom vyplázla jazyk v podobě jejího 'úsměvu', napodobila ji, kecla si na zadek a radostně trhala ocasem.
Povzdechla jsem si a zavrtěla hlavou. Došla jsem k Sannymu a opatrně si prohlédla jeho ruce. „Příště buď opatrnější,“ domluvila jsem mu. Shi naklonila hlavu na stranu a v očích jí zaplálo několik jiskřiček. „A ty se nepředváděj!“ obořila jsem se na ni a tygřice uraženě přitáhla hlavu více k tělu.
Pomalu jsem prsty přejela po Sannyho spálených dlaních. Všechny ranky pokryly modré okvětní lístky, než splynuly s pokožkou a vše vypadalo jako dřívv, spáleniny nebolely a v klidu se léčily.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 1 Nov - 21:31

Když okolo mě začala kroužit pomodlila jsem se v duchu a loučila se se svým bídným životem. Když si ale kecla na zadek taky a "usmála se" spadl mi ohromný kámen ze srdce. Hlasitě jsem vydechla a zadržovaný vzduch se konečně dostal ven. Pak jsem se koukla na senseiku a na moje ruce.
Přikývla jsem a sledovala lístky.
"Děkuju" Usmála jsem se rozpačitě a koukla se trochu nechápavě na Shi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat 3 Nov - 13:01

„Nemáš zač,“ řekla jsem a postavila se. Pak jsem zavolala na Shizuku, aby k nám přišla a teprve potom začala mluvit.
„Nevím, zda to víte nebo ne, v Iwě se koná festival a je očekávána naše účast. Takže bychom měli vyrazit. Do půl hodiny se sejdeme u brány,“ kývla jsem na oba geniny. Chvíli jsem čekala, jestli něco namítnou nebo se na něco zeptají, pak sjem se krátce rozloučila a vydala se ke dveřím. Cestou jsem sebrala Kinjiki a svedla krátký myšlenkový boj se Shi, které se zase něchtělo někam jít. Nakonec jsme cvičiště ale úspěšně opustily.
(přesun)
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 3 Nov - 13:05

Vyškrábala jsem se na nohy a přikývla. Když zmizela chvíli jsem se koukala do blba a pak zavrtěla hlavou. Vzala jsem si meče a vydala se domů pro věci. Konečně budu moct vypadnout z vesnice a rodiče mě nebudou kontrolovat!
-přesun-

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryner Hagane Tue 13 Nov - 6:12

PO chvíly som dobehol do telocvičny kde som si sadol na zem a čakal toho genína medzi tým samozrejme som zaspal.
Ryner Hagane
Ryner Hagane

Počet príspevkov : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kensei Tue 13 Nov - 14:40

Trochu znuděně dorazím do dalšího patra, rozhlédnu se a nečekaně je ti opět prázdno. Až na jednoho chlapíka, co si přišel dopřát šlofíka. Trochu mě to překvapí, většinou sem chodí shinobi co to berou vážně. Chvilku odolávám pokušení přijít k němu a dloubnout do něj nohou, nakonec ho ale nechám být. Stejně by podle mého s ním nebyla žádná sranda. Proto si najdu svůj vlastní kout, kde začnu trénovat nový svitek.
Kensei
Kensei

Počet príspevkov : 281

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryner Hagane Tue 13 Nov - 14:48

Ako som si pospával zrazu som sa zobudil na nejaké kroky. Začnem sa obhliadať a všimnem si týpka ako v kute trénuje z nudy som začal pozerať nanho.
Ryner Hagane
Ryner Hagane

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kensei Tue 13 Nov - 15:25

Vycítím pohled v zádech a proto přestanu. otočím se a změřím si ho znovu pohledem, tentokrát tázavým. nemám rád když někdo pozoruje můj trénink se svitkama, většinou mě to vyčerpává mnohem víc než trénink taijutsu či síly. Jinak řečeno, mám trochu delší vedení v chápání svitků. proto ho smotám a pečlivě uschovám. Docela zvědavě se ho nakonec zeptám po kratším pozdravení.
"Koukám že trénink spaní je poslední dobou taky oblíbený že?"
Chvilku přemýšlím kam ho zařadit a pak dobrácky dodám.
"On každej není nejlíp stavěnej, ale můžu vědět co tu děláš právě ty?"
Kensei
Kensei

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryner Hagane Tue 13 Nov - 15:34

Ako som ho pozoroval začal byt neistý. Po chvíly zmotal svitok naspät hned na to sa mi pozdravil ja som mu odzravil a nasledovala konverzácia.
Tak patri to medzi tie ale čo má človek robiť ked čaká zvyšok týmu.
Ryner Hagane
Ryner Hagane

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rikkun Hademi Tue 13 Nov - 15:41

Dorazil som konečne sem, hľadať tu toho môjho senseia. Našiel som ho hneď ako som sa tu rozhliadol, a pomalším krokom som vyrazil za ním. To že už s niekým rečnil som si všimol počas chôdze, a mal som chuť skôr zastaviť a vydať sa inam. Samota mi pripadala lepšie než byť v spoločnosti skladajúcej sa z viac ako jednej osoby...Ale nič mi neostávalo, takže som v tichosti dokráčal k nim..
Rikkun Hademi
Rikkun Hademi

Počet príspevkov : 21

Shinobi
Klan: ~

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kensei Tue 13 Nov - 15:43

No tak nějak jsem nepochopil jak to myslí. Proto jsem si ho špatně zařadil.
"Ahaa... takže tu čekáš na parťáky a zbytek týmu." Zabručím si pro sebe spokojeně. Chvíli ho znovu odhaduji a pak promluvím.
"No snad ti sensei přijde brzy, ale stejně by ses měl nad sebou trochu zamyslet a brát to vážně. Trénink ještě nikomu neublížil, ale to ti asi nemusím povídat že?" Takový malý popíchnutí, ale přátelský. Prostě opravdu vypadám tak že sem nepochopil že je sensei.
"Předpokládám že seš chunin, to je docela dobrý ale vždycky přijde někdo silnější. Proto jsem si nejdřív dal dole zahřívací kolečko a teď marně čekám jestli někde nenarazím na nějakou Ayame a její tým. Kdo ví proč mě kage donutil jim pomáhat, stejně si nemyslím že ten tým vydrží. Mám s tím svoje zkušenosti aby jsme si rozuměli. Jo to Paprička ta byla jiná než ty, ta uměla skvěle zasadit ránu, ale co nadělám dnešní shinobi za moc nestojí že?" Tentokrát poslední větou nemyslím jeho, ale očividně všechny nováčky. Složím své velké silné tělo vedle něho a vytáhnu další lízátko, který začnu pečlivě rozbalovat.
Kensei
Kensei

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryner Hagane Tue 13 Nov - 19:04

Kukal som na neho ako na blbca a len počúval čo rozpráva pozrel som sa nad seba a v hlave som si len povedal Už viem prečo nemám až tak rád ostatných ludí okrem môjho klanu. Potom som pozrel naspäť nanho a všimol som si že prišiel ten nováčik a prehovoril som na Kenseia.
Tak vieš ja niesom nejaky chuunin ja som Jounin takže mám o mnoho väčšie skúsenosti než ty a som aj určite silnejší a čakám na svoj tým napríklad teraz prišiel jeden z nich. Takže ako sa vlastne voláš myslím tým toho môjho žiaka.
Ryner Hagane
Ryner Hagane

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kensei Tue 13 Nov - 19:17

Když se vysvětlí, ten velký omyl tak se trochu zarazím. Až moc, protože překousnu tyčku od lízátka. Proto jí vyplivnu stranou a znovu si ho vážně prohlížím.
"Hmm takže jounin, to mě mrzí že jsem tě špatně odhadl. Ale rozhodně si nemyslím že vždycky rozhoduje pouze síla. A to já mám myslím pořádnou zásobu, klidně si s tebou dám i páku." Zazubím se docela nadšeně.
"Pokud jde o jounina a bandu chuninů už jsem s nima měl co dělat a věř mi že jsme tu misi tenkrát splnili..." Docela se zasním, vypadám najednou o dost smutnější. "Ale proč tě tím otravovat, někdy si můžeme dát cvičný souboj... rozhodně jsem tě rád poznal. Tak na sebe dávej pozor a natluč těm nováčkům něco pořádnýho do hlavy." Možná se nevyjadřuju vždy extra na úrovni, ale je ze mě cítit že to myslím dobře a upřímně. Z někoho můžete mít pocit, jakoby byl nechutně slizký a prohnaný. Ze mě naopak vyzařuje dobrá vůle a upřímnost.
Kensei
Kensei

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: