Dům klanu Yamada
5 posters
Strana 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Dům klanu Yamada
First topic message reminder :
Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Fri 4 Mar - 16:02, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Dům klanu Yamada
Dobře..Ale budeš se držet zpátky, protože Rokubiho neovládáš ještě zcela úplně." pousmála jsem se. ,,Ale už musíme jít. Za chvíli dorazí tým z Konohy, který nám půjde pomoci." kývla jsem na něj a společně jsme vyšli z domu.
Anonymní- Anonymní
Tak som sa zobudil a pekne v behol do psrchi.
Tam som si zacal spievat (rapovat)
**************************** (cenzura )
obliekol som sa a siel som do izby.
Tam som si zacal spievat (rapovat)
**************************** (cenzura )
obliekol som sa a siel som do izby.
Anonymní- Anonymní
Vošla som do domu a hneď potom do svojej izby. Rastlinky som položila na stôl a šla som si pre rukavice a nádoby.
Hneď potom som začala sekať a vytláčať šťavu z rastlín. Ako som tak pracovala, divila som sa prečo nikto nie je doma.
Hneď potom som začala sekať a vytláčať šťavu z rastlín. Ako som tak pracovala, divila som sa prečo nikto nie je doma.
Anonymní- Anonymní
Keď som mala všetko dôležité pripravené vzala som nádobu a vypila som obsah nej. Moje telo zachvátil kŕč.
Omdlela som.
Omdlela som.
Anonymní- Anonymní
vyšel jsem ze sprchyoblekl jsem se vyšel jsem po schodech do druhého patra šel jsem do sveho pokoje cestou jsem nahledl do pokoje yuuki když jsem ji vyěl hned jsem k ní běžel klekl jsem si k ní a zkoumal jsem životní funkce když to nešlo zanesl jsem jí do nemocnice
Anonymní- Anonymní
Skočila som do izby a zasa si sadla k stolu, nič nezmizlo.
Haji?
Hmm?
Čo ešte potrebujem?
Zdá sa že dvojitú dávku...skús využiť to čo už v krvi máš...vyskúšaj to na nejakom zvierati...
Hai..
Všetko som schovala aby to nikto nenašiel a bežala som do kuchyne.
Haji?
Hmm?
Čo ešte potrebujem?
Zdá sa že dvojitú dávku...skús využiť to čo už v krvi máš...vyskúšaj to na nejakom zvierati...
Hai..
Všetko som schovala aby to nikto nenašiel a bežala som do kuchyne.
Anonymní- Anonymní
Počula som hlas. "Haaaaaaaaaaaaaaai!" zakričala som a začala som pripravovať ramen.
Anonymní- Anonymní
"co tu děláš mněla by si ležet" podával jsem se zlostně na yuuki-chan
Anonymní- Anonymní
"Ja? Ležať? Dôvod?" spýtam sa a veselo ignorujem čo povedal. "Nemal by si trénovať?" spýtam sa a nalejem si do misky rámen. "Chceš?" a ukážem na hrniec.
Anonymní- Anonymní
"takže ty si ješte před chvilkou ležela ve svem pokoji bezvladně a ty se mně ptáš proč by si mněla ležet ano ale ted se mi nechce" podrbal jsem se za pravým uchem
Anonymní- Anonymní
"Heh...to si nevšímaj!" poviem mu a zasmejem sa. "Idate? A...ako sa ti darí ovládanie démona? Hovoril si s ním už?" spýtam sa a sadnem si k baru.
Anonymní- Anonymní
"no nevím co ti na to mam řict musím v sobě nosit hnusného slimaka"sedl jsem si vedle yuuki-chan "ale jo jde to dobře"
Anonymní- Anonymní
"Heh! Hnusného slimáka hmm? Ja mám parazita už 5 rokov...zatial si nesťažujem...ale je otravný..." poviem a zasmejem sa. "Aký je váš sensei?"
Anonymní- Anonymní
"Mizukagin BRAT!?" zakričala som a skoro som sa zadusila ramenom. "A aký je? Prísny či?" pýtam sa ďalej.
Anonymní- Anonymní
"Heeeeeeeeeee!?" pozrela som sa prekvapene na Idateho. "A kde si bol!? Musel byť nahnevaný!?" povedala som mu.
Anonymní- Anonymní
"no ja jsem to totiž zjistil teprve včera" *sup* "jo a děláš bezva ramen"
Anonymní- Anonymní
"Aha...počkať...to znamená že som tam ležala tri dni..." povedala som a prešla som si po brade. "A díky! Baví ma variť!" poviem mu a zasmejem sa.
Anonymní- Anonymní
"je to ti závidím je nespal nejmín tři dny"zavistivě jsem se podival na yuuki-chan
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Povolení tohoto fóra: