Dům klanu Yamada
5 posters
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Dům klanu Yamada
First topic message reminder :
Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Fri 4 Mar - 16:02, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Dům klanu Yamada
"Tak bež spať...budeš to potrebovať..." poviem mu a rozstrapatím mu vlasy. "Hmm...som zvedavá kedy prídu všetci..." poviem do ticha a začnem upratovať kuchyňu.
Anonymní- Anonymní
"Haaaai!" zamávala som mu a pokračovala som. Potom som šla k sebe do izby a pokračovala som s vyrábaním jedu.
Anonymní- Anonymní
Celá unavená a vyčerpaná jsem došla i se Shiz domů. Odnesla jsem ji do jejího pokoje. Pohladila ji po vlasech a odešla jsem do obývacího pokoje, kde jsem se zničeně zhroutila na gauč.
Anonymní- Anonymní
Probrala jsem se. Cítila jsem, jak mi hoří celé tělo. Posadila jsem se. Rozhlédla jsem se, kde to vlastně jsem. Byla jsem ve svým pokoji.
(já myslela, že budu v bezvědomí jen hodinku a ono to vyšlo na tak dlouho! )
(já myslela, že budu v bezvědomí jen hodinku a ono to vyšlo na tak dlouho! )
Anonymní- Anonymní
Líně jsem pootevřela jedno oko a zase zvřela. ,,Masáž, prosím!" kníkla jsem zmučeně a převalila se na břicho.
,,Zítra budeš mít misi." zamumlala jsem nesrozumitelně, jelikož jsem byla obličejem zabořená do polštářů.
,,Zítra budeš mít misi." zamumlala jsem nesrozumitelně, jelikož jsem byla obličejem zabořená do polštářů.
Anonymní- Anonymní
"Ahoj shizuka-chan už jsi zpět v kirigakure "zasmal jsem se na shizuku
Anonymní- Anonymní
Zdvihla som pohľad od nádob, hmm niekto je doma? Zišla som dolu a uvidela som Tasua a Hitomi v jej izbe. Pousmiala som sa a vrátila som sa nahor aby som schovala veci.
Anonymní- Anonymní
,,,Áaah!" vzdychla jsem slastně. ,,Děkuji, bráško." zamumlala jsem a nechala se masírovat.
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Wed 23 Mar - 19:25, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Znovu som šla do kuchyne a začala variť rámen, k tomu som dorábala Dango. Točila sa mi hlava ale všetko som dokázala zahnať, musím povedať Hitomi ako pokračuje výroba.
Anonymní- Anonymní
zastavil jsem se před nejhezčím a nejluxusnějším domem "Hele tu bude nějakýboháš ....mu peníze chybět nebudou"
Anonymní- Anonymní
Ucítila jsem silnou čakru. Nejdřív mi blikla v hlavě Shiz nebo Idate..ale...Jejich čakry znám. Pomalu jsem se zvedla. Usmála jsem se na Tasua.
,,Díky, bráško. Máš to u mě." zvedla jsem se a čakra byla silnější.
,,Tasu? Cítíš ji taky?" zanračila jsem se.
,,Yuuki!" zavolala jsem ji k sobě.
,,Díky, bráško. Máš to u mě." zvedla jsem se a čakra byla silnější.
,,Tasu? Cítíš ji taky?" zanračila jsem se.
,,Yuuki!" zavolala jsem ji k sobě.
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem a s Tasuem jsem se vydala před dům. Tam jsem spatřila ninju s hrvranními vlasy a stejně tmavýma očima.
,,Ki-Kisuke?!" vypískla jsem a vykulila oči.
,,Ki-Kisuke?!" vypískla jsem a vykulila oči.
Anonymní- Anonymní
Cítila som divnú chakru, hmm smrdela mocou. "Hai! Už idem!" zakričala som a šla som von k Hitomi. Zatočila sa mi hlava a oprela som a o rám dverí. Chakra bola bližšie.
Anonymní- Anonymní
"Idate-kun?" podívala jsem se na něj. "Jo a jsem ráda." usmála jsem se a postavila se. Tělo jsem měla stuhlé.
Anonymní- Anonymní
Vešla jsem do domu.
"Páni to je přepych musím si Ichigovi říct o stejný." řeknu si pro sebe a zaměřím se na tu chakru. Zavedla mě k jednomu pokoji. Nejdřív se zaposlouchám.
Jsou tam dva lidi
Hm, vejdu dovnitř bez zaklepání a uvidím ......... Shiz a nějakýho kluka.
"Páni to je přepych musím si Ichigovi říct o stejný." řeknu si pro sebe a zaměřím se na tu chakru. Zavedla mě k jednomu pokoji. Nejdřív se zaposlouchám.
Jsou tam dva lidi
Hm, vejdu dovnitř bez zaklepání a uvidím ......... Shiz a nějakýho kluka.
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Najednou se otevřou dveře bez zaklepání. Chvíli koukám na návštěvu neschopná slova. Pak se vzpamatuju, postavím se. "Re... Reino!" vyhrknu ze sebe.
Anonymní- Anonymní
"Reina??? jo tak tu neznám kdo jsi??" podival jsem se važně shin:idate POZOR!! cítím z ní nebezpečnou chakru "jo klid shin na nás by si netroufla je v nevýhodě"
Anonymní- Anonymní
Vbehla som nahor do izby, stála tam Shizuka a Idate...a potom tuším, Shizukina kamarátka. "Ale..Ale...nečakaná návšteva..." poviem a postavím sa pred Idateho a Shizuku.
Chceš krv?
Nie...chcem ochrániť tých na ktorých mi záleží...
Tvoje myslenie je skutočne otravné...
Ale aj tak ma máš rád nie Haji? Túto neuhryznem....pokazila by som si apetít, je to Jinchuuriky...
"Hmm....Nibi no nekomata..." poviem do ticha a pevne stojím na mieste.
Chceš krv?
Nie...chcem ochrániť tých na ktorých mi záleží...
Tvoje myslenie je skutočne otravné...
Ale aj tak ma máš rád nie Haji? Túto neuhryznem....pokazila by som si apetít, je to Jinchuuriky...
"Hmm....Nibi no nekomata..." poviem do ticha a pevne stojím na mieste.
Anonymní- Anonymní
"Páni, tolik lidí najednou a to jen kvůli mě jak milé." vyhrknu nadšeně a opřu se o zeď vedle dveří s rukama založenýma na prsou.
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Povolení tohoto fóra: