Dům klanu Yamada
5 posters
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Dům klanu Yamada
First topic message reminder :
Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Fri 4 Mar - 16:02, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Dům klanu Yamada
Rychle jsem posnídala a vyrazila to tréninkové místnosti. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Dorazila jsem do sídla. Otevřela jsem dveře. Nechtělo se mi šlapat po schodech, tak jsem se svalila na pohovku.
Anonymní- Anonymní
přišel jsem do domu viděl jsem lišku i s listkem přečetl jsem si ho a poté jsem se vydal do kanceláře mizukage
Anonymní- Anonymní
Začala mě bolet tvář, tak jsem vstala a šla si do kuchyně pro led.
Anonymní- Anonymní
Přišel sem domů potkal Shizuko ´Fakt se ti omlouvám za tu bolest ale nechci aby žádný z mých studentů přišel o život´
Anonymní- Anonymní
Zbytek ledu jsem hodila do umyvadla. Začalo mě bolet na hrudi. Šla jsem do pokoje.
Anonymní- Anonymní
,,Shiz!!" zavolala jsem na ni a v tu chvíli jsem si vššimla DarkStena. Usmála jsem se. ,,Pojď, zavedu tě do pokoje." zavedla jsem ho do pokoje hned vedle Idateho a Shizuky. ,,Snad se ti tu bude líbit." pousmála jsem se a nechala ho o samotě. Zaklepala jsem na dveře Shizuky pokoje.
,,Shiz, to jsem já." čekala jsem na vyzvání.
,,Shiz, to jsem já." čekala jsem na vyzvání.
Anonymní- Anonymní
S menším úsměvem jsem vešla dál. ,,Prosím, tykej mi. Bydlíme v jednom dobře, přece." začala jsem.
,,Etto, Shiz..Mám na tebe takovou otázku..Myslím na tůj úkol, přivést zpět tvou kamarádku..Co bys řekla na to, že by ses stala silnější, i když to bude hodně práce?" podívala jsem se jí do očí a čekala na reakci.
,,Etto, Shiz..Mám na tebe takovou otázku..Myslím na tůj úkol, přivést zpět tvou kamarádku..Co bys řekla na to, že by ses stala silnější, i když to bude hodně práce?" podívala jsem se jí do očí a čekala na reakci.
Anonymní- Anonymní
"Pokusím se." Zarazila jsem se nad tou její otázkou. "Co tím myslít... tedy myslíš?"
Anonymní- Anonymní
,,V Iwa se objevil Yonbi..Na rovinu, chceš se stát Jinchuuriki?" zvážněla jsem.
Anonymní- Anonymní
přeišel jsemotevřel jsem dveře "Ahoj přišel jsem se jen umít pak zase jdu!!"zařval jsem na celý barák svlekl jsem se a vlezl jsem do sprchy
Anonymní- Anonymní
"Cože?! Jinchuuriku? To myslíte vážně?!" koukala jsem se na ni s velkým překvapením.
Anonymní- Anonymní
Zarazila jsem se nad vykáním..,,Shiz, tykání." upozornila jsem ji s úsměvem. ,,Hai, myslím to vážně."
Anonymní- Anonymní
Položila jsem jí ruku na rameno. ,,Jak chceš, Shiz..Ale je to pro tebe velká příležitost..Samozřejmě i oběť, proto je to na tobě."
Anonymní- Anonymní
Zvedla jsem ruku na znamení, aby chvíli setrvala. Rozmýšlela jsem všechna pro a proti... "Dobře. Souhlasím!" řekla jsem po několika minutách ticha.
Anonymní- Anonymní
,,Výborně. Pomůžu ti Shiz, se vším." usmála jsem se na ni. ,,Připrav se tedy, ještě dnes vyrazíme. Jen musíme pokat na pomocný tým z Konohy. Za 15 minut se setkáme u brány Kiri, hai?"
Anonymní- Anonymní
vyšel jsem ze sprchy oblekl jsem se a šel jsem za shizukou a mizukage "ahoj co se deje že mate takový vyraz ve tvářích"
Anonymní- Anonymní
Zrovna jsem se chtěla jít připravit..,,Připravujeme se chytit Yonbiho v Iwa. Shiz se stane jinchuuriki." pousmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Povolení tohoto fóra: