Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jezero

+2
Noriko Kana
bijuu
6 posters

Strana 18 z 21 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21  Next

Goto down

Jezero  - Stránka 18 Empty Jezero

Příspěvek pro Anonymní Tue 1 Mar - 19:03

First topic message reminder :

Jezero  - Stránka 18 Crater_lake

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Jezero  - Stránka 18 Empty Re: Jezero

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Apr - 18:33

Phla jsem rukou a drak se rozletěl proti žralokům a přesekl některý ocasem a vyletěl do vzduchu za Kisamem a Deidarou. Já se mezitím rozmáchla a znovu tři žraloky nechala zmrznout a rozpadnout.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Apr - 18:34

Nechala som najbližšieho žraloka aby sa zahryzol do môjho klona a sama som sa odrazila od zeme, skočila som na draka a od jeho hlavy som sa odrazila ešte vyššie. Stačil kúsok a dosiahla by som na toho vtáka na ktorom leteli preto som spravila jednu vec. "Suiton: Ryōba Burēdo!" a zapichla som ho do boku vtáka.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Apr - 18:38

Husenice vyleteli zpod zeme a zachytili sa na Hitomi (2) a vybuchli ja som vytvoril vtacika a zvetsil som ho a zoskocil som na neho Hej skocte sem

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Apr - 18:39

Spravil som zas pečate "Suiton: Daikōda" ale tentoraz mieril na toho draka potom som zoskočil. Spojil som sa zo samehadou a bol som napoly ryba a napoly človek. "Suirō Sameodori no Jutsu" a zas sa vytvorila bublina ktorá pohltila všetkých okrem mojich. Plával som k Yuuki. Plával som tak rýchlo že sa mi nemohla uhnúť. Udrel som do nej pár krát a vyčerpal som jej dosť chakry.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Apr - 18:42

"do prdele nestíhám" otočil jsem se zase na Kisameho ale zapálit ho bylo moc nebezpečné "Prominte.....Chidori nagashi !" proud se rozšiříl po celé bublině

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Apr - 18:42

Vyjekla jsem bolestí. Zhourtila jsem se na kolena. Krvácela jsem na několika místech a nemohla jsem hýbat pravou rukou.
,,Ks-soo..." sykla jsem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Sat 16 Apr - 18:42

Pohnula jsme prsty a ze Sasoriho břicha se odmotal drát, který vylétl z bubliny a namotal se na blízký strom. Trhla jsem rukou a drát se začal prudce namotávat zpět, čímž jsem doslova vyletěla z bubliny. Prudce jsem se nadechla.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Počet príspevkov : 4481

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Sat 16 Apr - 18:45

Podívala jsem se na Hitomi a skoro vykřikla. Rychle jsem do bubliny poslala chakrová vlákna, která jsem upevnila na její tělo a trhla k sobě, čímž jsem jí dostala ven.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Apr - 18:46

Otočila som sa no nestihla som uhnúť, čepeľ sa vytrhla z vtáka a ja som prudko dopadla na zem. Rýchlo som sa ale zdvihla, čakal ma Kisame. "KSO!?" zanadávala som keď sa na mňa vrhol. "Suiton: Mizujinheky!" zakričala som a vlna ho odrazila.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Sat 16 Apr - 18:48

Sotva mi Hitomi dopadla k nohám poslala jsem vlákna i k Yuuki. Neměla jsme potuchy, co všechno ta bublina umí a na suchu jsme si byla přece jen jistější, takže jsem ji stejným způsobem dostala ven.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Apr - 18:49

,,Arigatou.." šeptla jsem a pokusila se i přes bolest postavit. Zavrávorala jsem, ale ustála jsem to. Zrcadla nezvládnu..Nemůžu se rychle pohybovat...a mohu použít je jednu ruku..Shimatta! Levou rukou jsem udělala pečetě.
,,Suiton: Sensatsu Suishou!" z vody se zformulovaly jehly, které mířily na ty dva a na ptáka, na kterém seděli.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Apr - 18:49

Pozrel som sa na bublinu ktorouzacali prudit blesky Sakra nemozem tam hodit moje vytvori zranil by som tu rybu Cakal som co sa bude diat zrazu som uvidel ako kazekage vyletela z bubliny husenica na nu vyskocila a vybuchla pri nej

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Apr - 18:51

Všimla jsem si housenky při Pilice. Utvořila jsem kolem ní ledovou stěnu, která nedovolila, aby ji zranila vážně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Sat 16 Apr - 18:52

Viděla jsme ji sharinganem a než stačila vybouchnou stačila jsem se obalit pískem, takže mě to akorát odhodilo pryč, ale nezranilo mě to moc vážně. "Kso..." zamračila jsem se a podívala se na Deidaru. Zvedla jsem se a poslala na něj vlnu písku. "Ryuusa Bakuryu!"
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Apr - 18:55

"ORAAAAAAAA!?" rozbehla som sa a vyskočila som z vláken. Rozbehla som sa znova po drakovi a tentokrát sa mi podarilo doskočiť dosť vysoko na to aby som skočila po Deidarovi a zhodila ho z vtáka. "Tak a teraz dolu blondína!?" zakričala som a pevne som ho chytila. Dopadli sme prudko dolu, v zemi sa spravil kráter.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Apr - 18:56

Zrušil som tu bublinu aby ma ďalej nemordovala ale aj tak som sa rozbehol k ním a znova som spravil pečate "Suirō Sameodori no Jutsu" voda zastavila piesok ktorý poslala kazekage na DeidaruHHH vďaka Yuuki mam ešte dosť chakry pomyslel som si a zatiaľ sa bublina zväčšovala a ja som veľkou rýchlosťou približoval k Yuuki a ostatným pár krát som do nich narazil a pre istotu som kazekage držal pevne aby som jej odčerpal čo najviac chakry. Potom som ju udrel do brucha veľkou silou a vybil jej dych.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Apr - 18:59

"chidori eisou" ještě než stihl zareagovat bylo kopí těsně u něj a chtělo ho propíchnout

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Apr - 19:02

Ja som sa rýchlo vyhol útoku ale trafil Kazekage do rúk.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Apr - 19:03

Tvrdo som dopadol na zem a zo zeme vyleteli dve husenice a zviazali Yuuki a ja som od nej odskocil Katsu!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Apr - 19:04

těsně než jí kopí zasáhlo vyrušil jsem ho "parchante"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Apr - 19:06

Jednou rukou jsem udělala pečetě. ,,Houyton: Hyourou no Jutsu!" Kisameho tnohy obalil led. Soustředila jsem čakru do nohou, aby se mi zvýšela rychlost a vyřítila jsem se s kosou na něj.
,,Temeee!" sekla jsem ho do nohou a led se rozpadl i s jeho nohama. Padla jsem na kolena a mým tělem projela obrovská bolest, rány se ještě víc otevřely.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

"Baka" povedal som a pousmial som sa. Potom som zas chytil Kazekage a začal čerpať chakru

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

"Nenič moje klony blondína!?" zrevala som a nabodla som ho katanov od chrbta. "Raijingu Sandaa!?" zakričala som a katana sa naplnila bleskami. "Nikdy sa nenachytám na rovnaký trik dvakrát...blondínka!?" zakričala som a vytrhla som z neho katanu aby som ju znova zabodla o niečo vyššie.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Apr - 19:08

přišel jsem k rybě a kopnul ho do hlavy tak aby se podíval na mě zase se mi tam zatočil mangekyou chitil jsem ho sice do genjutsu ale stratil jsem dost krve takže jsem se taktak drzěl na nohou po chvýli jsem padl na kolena

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Apr - 19:08

Nemal som síce nohy ale dorastli mi vďaka schopnosti samehaodu

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content