Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Raikageho

+23
Kyoshi Okada
Toriko Shihouin
Daiki Ayme
Maya Kissu
Milli Yaguma
Yuki (Yamada)
Kaito Matsuyama
Reizo Hoozuki
Kaminari no Shazai
Raidon
Miki Meiro
Kensei
Kiyoko Hokori
Ryner Hagane
Rikkun Hademi
Roronoa Zoro
Tatsuo Reigi
Kamemarino Yuuta
Mukotushi Ururu
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Sho Rin
Faito Dansaku
27 posters

Strana 12 z 17 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Next

Goto down

Kancelář Raikageho - Stránka 12 Empty Kancelář Raikageho

Příspěvek pro Guest Fri 21 Sep - 19:29

First topic message reminder :

Nejvýše položená budova ve vesnici.
Kancelář Raikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je velice prostorná v rohu je nádherná pohovka která je však pouze pro Raikageho kdokoli by si na ni sedl nedopadne nejlépe.Před velkým oknem je postavený mohutný mramorový stůl za kterým je ještě impozantnější židle.Také zde můžete vidět menší knihovnu a hned vedle ní boxovací pytel.
V nepřítomnosti Raikage se kancelář vždy zamyká. Pokud zde však není Raikageho zástupce.
Před kanceláří hlídají dva ANBU.
Kancelář Raikageho - Stránka 12 1000px_Kumogakure

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Raikageho - Stránka 12 Empty Re: Kancelář Raikageho

Příspěvek pro Kensei Tue 15 Jan - 20:49

Na slova raikageho souhlasně přikývnu. A trochu si nenápadně promnu pravou zatnutou pěst.
"Neměli k vám špetku respektu Raikage-sama. Byl jste velice shovívavý..." Po malé odmlce přijde doznání.
"...osobně bych s nima vyrazil na vašem místě dveře, i kdyby tobylo to poslední, co bych udělal." Pokorně sklopí hlavu a přikývne.
"Pokud si to budete přát Raikage-sama, splním váš úkol s velkým odhodláním. Možná né zcela diplomaticky, ale neudělám z naší vesnice šašky, jako to udělali ty dva. To vám můžu slíbit."
Při mém proslovu, se opět postavím před stůl do pozoru. Aby si kvůli mě Raikage nemusel zlámat krk při ohlížení.
"Budu mít u vás pověřující dopis a dáte mi ústně instrukce, nebo to bude lehčí verze, kdy dostanu dva dopisy a přinesu pouze odpověď?"
nedám na sobě znát, jaká odpověď by mě potěšila víc.
Kensei
Kensei

Počet príspevkov : 281

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raidon Sun 20 Jan - 11:52

Otočil jsem hlavu a podíval se na Kenseie.
"Chtěl jsem udělat to samé, ale roky pilování trpělivosti mi to nedovolili. Ačkoliv byli neuctivý bohužel jsem s nimi musel jednat slušně, kdyby si stěžovali u Mizukage, na koho myslíš, že by dala? Každý chrání vlastní lidi.." Pokrčil jsem rameny, rozhodně jsem si nechtěl Kiri poštvat, vytočili mě, to ano, ale jako Kage jsem měl jisté hranice.
"V to doufám. Ale s tvým přístupem věřím, že jako diplomat budeš skvělý. Chci aby jsi tedy zašel do Suny a do Konohy.." Pokýval jsem hlavou a jak jsem tak přemýšlel nad vesnicemi, na čele se mi udělala hluboká vráska.
"Co si myslíš o Oto?" Zeptal jsem se ho a mezitím začal psát první dva dopisy.

Spoiler:

Dopisy byly kratší a struční, zapečetil jsem je, podepsal a podal je Kenseiovi.
"Chci, aby jsi s nimi projednal mírové smlouvy a spojenectví, pokud na to přistoupí. Naše podmínky znáš, neútočení, vzájemná spolupráce, pomoc při napadení vesnice, vojenská síla, ekonomická posila, vzájemné vyměňování informací, a tak dále. Spoléhám na tebe, chlapče."
Nejspíš bylo pošetilé svěřit všechno do rukou Kenseie, ale on mě ve svém chování den, co den utvrzoval v tom, že má cenu mu věřit a svěřovat osud Kumo.
Raidon
Raidon
Raikage
Raikage

Počet príspevkov : 323

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Yaguma Sun 20 Jan - 12:07

Z Kiri se vrátila sova a zaklepala zobákem na okno. Na noze měla připevněnou odpověď.
Spoiler:
Milli Yaguma
Milli Yaguma
Mizukage
Mizukage

Počet príspevkov : 963

Shinobi
Vesnice:
Klan:

http://postapocalypticarmy.slovakforum.net/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kensei Sun 20 Jan - 13:56

Poslouchal jsem pečlivě Raikageho a všechna slova si pečlivě zapamatoval. Vyčkával jsem až skončí. Pak teprve začnu mluvit.
"Přesto alespoň už vím, co na sobě musím zlepšit." Samozřejmě myslím prohazování neuctivých lidí dveřmi. Jenže pak přijde další otázka, nad kterou se trochu zahloubám.
"Myslíte kdysi Orochimarovu vesnici... to není tak lehké posoudit." Chvíli si to ještě dorovnám v hlavě a pak až pokračuji.
"Jako vesnice si v minulosti vytrpěli své, možná by za to stálo dát jim šanci. Ale je otázka jak moc se změnili od té doby a kdo jim velí. Možná by bylo dobré vyslat tam víc poslů jako silnou jednotku, aby se případně dokázali vrátit. Nebo požádat případné spojence o informace....nevím jestli by se nám povedlo se infiltrovat a zjistit to tímhle způsobem..." Zatváří se trochu unaveně, tahle vesnice mu ležela vždy v žaludku a nikdy si na ní nedokázal udělat jasný názor, jaký si udělal na ostatní vesnice.
Dopisy si převezmu a pečlivě uschovám, mírně se Raikagemu ukloním jak mám ve zvyku.
"Rozumím Raikage-sama, udělám vše aby vyjednávání dopadlo dobře a slibuji že nikoho ničím neprohodím..." Dodám s potutelným úsměvem, ale je na mě poznat že svou misi beru smrtelně vážně.
"Pokud dovolíte, pak se vydám hned na cestu..."

Pokud dovolí, tak přesun.
Kensei
Kensei

Počet príspevkov : 281

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maya Kissu Tue 22 Jan - 20:10

Maya

Pomalu dělajíc že nevidím terén přez svou pásku hrajíc slepotu oblečená jako civilista, katany schované pod oblečením kousek od čelenky tak aby nebylo nic vidět jsem se podél stěny plazila směrem ke dveřím v nejvyším patře. Tam podle kolemjdoucího je kancelář Raikageho. Když jsem konečně našla oné dveře, lehce jsem na ně zaklepala.
Maya Kissu
Maya Kissu
Leader Shirenu
Leader Shirenu

Počet príspevkov : 177

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raidon Sat 26 Jan - 9:20

Jakmile se vrátila sova z Kiri, přečetl jsem si dopis, pak ho zmuchlal a naškrábal další, stejný jako ty předešlé, akorát pro Mizukage a předtím, než Kensei šel mu dal ještě jeden.
"Ještě se stav v Kirigakure, projednej s nimi to samé, co v Suně a Konoze" Pokýval jsem hlavou a konečně se trochu na židli protáhl, abych si prokřupal ztuhlé kosti a protáhl svalstvo.
"Dobrý návrh, promyslím to." Pokýval jsem hlavou znovu na Kenseiova slova a nad jeho další poznámkou se jen usmál, ale měl pravdu, možná infiltrace by se mohla hodit. Jak jsem zjistil, Oto neměla tak velkou vojneskou sílu, i když infiltrační tým by lehce zničila, Kumo v tom není tak dobrá jako Iwa, co se týče infiltrací.
"Dobře, můžeš jít" Už jsem Kenseie propustil, protože se na dveře ozvalo další zaklepání. Tentokrát mi nikdo do kanceláře nevrthl, za což jsem byl rád. Nejspíš bych se totiž už neudržel.
"Dále!"
Raidon
Raidon
Raikage
Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maya Kissu Sat 26 Jan - 15:58

Maya

Nahmatala jsem na dveřích kliku a otevřela jsem dveře. Jakmile jsem vykročila s úmyslem vstoupit do místnosti, zakopla jsem o práh a rozplácla se na zem. V tu chvíli mi začali stékat slzy po tváři. P-pardon. Řekla jsem uplakaným tónem.
Maya Kissu
Maya Kissu
Leader Shirenu
Leader Shirenu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raidon Sun 27 Jan - 18:54

Jakmile vešla dovnitř nějaká dívenka a zakopla hned o práh a rozplácla jsem na zemi, musel jsem otráveně protočit očima. Ale i já jsem měl srdce, proto když se aspoň omluvila, vstal jsem a přešel k ní, zatímco vytáhnout jí zase nahoru nebyl žádný problém. Potom jsem se zase vrátil zpátky do křesla a probodl dívenku pohledem, netvářil jsem se nijak hrozivě, ale ani příjemně.
"Zdravím, co potřebuješ?" Zeptal jsem se jí.
Raidon
Raidon
Raikage
Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maya Kissu Sun 27 Jan - 19:54

Maya

Zavřela jsem dveře a se slzami v očích poslepu šla dopředu za hlasem. Teda dělala jsem že jsem slepá. Páska přez oči to naznačovala ikdyž moje technika mi umožňovala vidět i krz ní. Jak jsem také měla v plánu nevybrala jsem to a nazazila do stolu o který jsem přepadla až hlavou k němu. To už byl hysterický pláč. Par.. Už jsem ani nedořekla a začala jsem doslova řvát.
Maya Kissu
Maya Kissu
Leader Shirenu
Leader Shirenu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raidon Sun 27 Jan - 20:22

Až teď jsem si uvědomil, proč má pásku přes oči, že mě to nenapadlo i předtím. Když začala hystericky řvát, vyšvihl jsem se z křesla, cestou si párkrát zanadával na svůj účet a potom došel až k ní, chytil ji za paži a nechal ji usadit se do křesla naproti mě.
"Je to v pořádku, nacházíte se v kanceláři Raikageho. Jsem Raikage, Raidon. Teď znovu, co potřebujete?" Snažil jsem se vyznít mileji a do křesla zpátky jsem se už radši nevracel. V uklidňování lidí jsem nidky nebyl dobrej.
Raidon
Raidon
Raikage
Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maya Kissu Sun 27 Jan - 20:27

Maya

Naklonila jsem se k němu a pomalu se přiblížila. Děkuji a těší mě. Řekla jsem tiše. V tu chvíli mi sjela páska z očí. Byl to zlomek vteřiny který mi stačil dovyměřit si přesnost. Dala jsem si dlaň na ústa kterou jsem políbyla a polibek poslala k němu. (Jako když ti někdo pošle pusu.) Vyfouka jsem na něj růžové srdíčko. Jelikož jsem byla v dokonalé vzdálenosti na přesnost bylo takřka nemožné se tomu uhnout a zvlášť pokud to nečekal. Jestli jsem se trefila, Raidon začal cítit podivnoý chtíč jakmile mě spatřil a nakonec se ze vteřiny na vteřinu bezhlavě zamiloval neskutečným způsobem.

Nějak takhle to má vypadat:
Maya Kissu
Maya Kissu
Leader Shirenu
Leader Shirenu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raidon Sun 27 Jan - 20:48

Jelikož jsem stál stále blízko ní, nemohl jsem tomu nijak zabránit ani se vyhnout, vlastně jsem ji nepovažoval za hrozbu, proto jsem také se nijak neoddaloval, a tak mě její technika zasáhla naplno, aniž bych si to uvědomil. Jasně, něco bylo špatně, hodně špatně, ale já si to neuvědomoval, nebo spíš nepřipouštěl.
Zůstal jsme tam sedět a přemýšlel namísto o vesnici a tom, co je zač, o tom, jak je krásná. Jen jsem na ni upřeně zíral a čekal na každé její slovo.
Raidon
Raidon
Raikage
Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maya Kissu Sun 27 Jan - 20:52

Maya

Z mích očí tekli dál slzy ale měla jsem je zavřené. Konoha zničila mou rodnou vesnici. Vyvraždili mou rodinu a znáslnili a upálili moje sestry. Já jediná utekla. Plakala jsem. Přišla jsem sem abych vás požádala o pmoc. O pomstu kterou si zaslouží.
Maya Kissu
Maya Kissu
Leader Shirenu
Leader Shirenu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raidon Sun 27 Jan - 21:27

Poslouchal jsem jí, normálně bych řekl, že to není můj problém a kvůli ní nebudu další vesnici válku vyhlašovat v žádném případě, ale teď to bylo úplně naopak.
"To je hrozné, za to, že vám ublížili budou pykat!" Stisknul jsem ruce v pěst a udeřil do stolu, který se rozlomil napůl.
"Nechám svolat Shinobi a pohovořím si s Hokage, spíš jí dám ultimátum.." Byl jsem rozhodnutý.
Raidon
Raidon
Raikage
Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maya Kissu Sun 27 Jan - 22:07

Maya

S Hokage. Padla jsem mu okolo krku. Prosím jen to ne. Vzlykla jsem. Kvůli intrikům od hokage bylo ovládáno mnoho lidí od nás. Nedá se s tím monstrem diskutovat. Mohl cítit jak moje slzy tečou z kojí tváře na něj. A tak jsem ho stiskla o něco pevněji ale né o moc.
Maya Kissu
Maya Kissu
Leader Shirenu
Leader Shirenu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raidon Thu 31 Jan - 19:09

Znovu jsem udeřil dlaní už do polo-rozbořeného stolu.
"Intrikářka? Věděl jsem, že Konoha klesla, ale že až tak hluboko?! Pomstím vše!" Takhle bych se normálně nikdy nechoval, no mé láskou zastřené mysli nějak nedocházel ten fakt, že jsem před chvílí nechal poslat posla s mírovou smlouvou, jestli jí poruším, může to poslat Kumo do pekel.
"Okamžitě začnu svolávat armádu.." Usedl jsem za stůl a začal zuřivě psát.
Raidon
Raidon
Raikage
Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maya Kissu Fri 1 Feb - 0:20

Maya

Jste tak úžasný člověk. Jak se vám jen budu moci odvděčit? Utřela jsem slzy. A spadla někam na zem. Proč hraju slepou já krá*a blbá. Vypadam jak totální debi*! Nadávala sem sama sobě v duchu ale to bylo vedlejší. A jak vám mám vlastně říkat? Řekla jsem stále rozřepaným hlasem.
Maya Kissu
Maya Kissu
Leader Shirenu
Leader Shirenu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Fri 1 Feb - 15:09

Za podvečerných hodín, sa neďaleko kancelárie Raikageho, vo vode, potoku, objavila malá zelená žabka. Veľkými očami sledovala tu krásu Kumgakure no satto. Bola naozaj, prekrásna. Všetky tie obrovské budovy, tá veľkoleposť, tá nádhera. Až zabudla že sa v nej skrýva ešte niekto. Ja. A upozornil som nato silným kopancom do brucha. Žabka okamžite otvorila ústa, a mňa doslova vypľula von. S rachotom som pristál na nose, a s vedomím že vyzerám ako Brumbál som nechal žabu žabou, a pomalými krokmi som sa skrývajúc čakru vydal po schodoch až ku kancelárii Raikageho. Nepoznal som ho, ale jeho mosadzné dvere, na ktorých sa leskol štítok z nápisom „Kancelária Najvyššieho“ som veru spoznal okamžite. Ľahko som tri krát zaklopal na dvere, a počkal na vyzvanie. Hádam mu nebude vadiť že som obišiel jeho stráže.
Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Počet príspevkov : 1090

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raidon Fri 1 Feb - 15:16

Přestal jsem psát a přetočil pohled na ženu.
"To nestojí za řeč, Konoha bude platit za to, že ublížila tak krásné dámě, jako jste vy.." Krátce jsem se jí i poklonil a zatnul ruce v pěst. Potom jsem si všiml ,aj kspadl, tak jsem k ní přispěchal a zvedl ji.
"Raidon, a vaše jméno ctěná dámo?" Zeptal jsem se, než jsem se zamračil na dveře, odkud se ozvalo zaklepání.
"Dále!"
Raidon
Raidon
Raikage
Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Fri 1 Feb - 15:24

Krátka séria pečatí, otvorenie dverí a následné vojdenie do kancelárie. Ani som mu nedal zareagovať, a už som spustil.
„Skôr než ma prehodíte späť tými dverami, chcel by som oznámiť že som poslom, a prichádzam v mieri...“ V tej chvíli som zložil masku, odložil kapucňu s plášťom a odhalil sa. Nie len to že som mal na sebe čelenku Konohy, ale aj to, že som bol takmer identický z Narutom Uzumakim. Hrdinom dávneho veku. Plášť a kapucňa, obe tieto veci padli k zemi, a ja som ľahkým úklonom hlavy dopredu preukázal úctu Raikagemu. Pousmial som sa, zdvihol hlavu, nasadil vážnu tvár a spustil.
„Som Nao Uzumaki, člen dediny ukrytej v listí, a prišiel som sem na pokyn.. rady starších .. Predsa len posol je lepší ako list, a váš posol nejako, odišiel z dediny skôr ako sme stihli uzavrieť zmluvu alebo neviem čo ste navrhovali. Tak som tu..“ Pousmial som sa, oprel sa o päty, trochu sa zakolísal a čakal.

Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raidon Fri 1 Feb - 15:31

Jakmile jsem zbystřil, kdo vešel dovnitř, opustil jsem tu dámu a postavil se. Když odhalil plášť a ukázal čelenku Konohy, krve by se ve mě nedořezal! I když ta podoba, pravda, dost mě zaskočila. Nechtěl jsem na něj zaútočit, ale tělo se pohlo samovolně, bez mého zapříčinění, cítil jsem, jak se chci pomstít, i když jsem neměl důvod. Aniž by Nao mohl cokoliv postřehnout, alespoň zrakem ne, objevil jsem se před ním a pokusil se ho přišpendlit na zeď. Blesky sršely z celého těla a z očí čišela zlost.
"Konoha?! Jak se opovažuješ lézt mi sem vůbec na oči, po všech těhc intrikách, které Konoha dělá a které jsem se teď dozvěděl?! Nebýt té dámy, zůstal bychh v nevědomosti! Zvlášť ta vaše Hokage, zabíjet nevinné a to jsem si kdysi myslel, že Konoha má aspoň čest, ne že klesla tak hluboko! Má to být jen výsměch? Vy, zmetkové, kteří nesaháte opravdovým Shinobi ani po kotníky se opovažujete vejít sem?!" Hněv, zlost, nesmyslná slova, prskal jsem jedno za druhým a sledoval toho chlapce, co sem vešel.
Raidon
Raidon
Raikage
Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Fri 1 Feb - 15:44

Vedel som že je zle nedobre, len čo som zahliadol ako sa zatváril. Hneď v tom momente som si aj všimol ďalšej dámskej spoločnosti, ktorá nevyzerala veľmi dôveryhodne, ale mne tak nepripadá nikto koho nepoznám. No mal pravdu, povesti mali pravdu, Raikageho legendárna rýchlosť bola pravdivá. Ani som nežmurkol, a ocitol som sa prišpendlíkovaný na stene. Ktorú som z časti chrbtom poškodil. No jeho slová vybúrili aj mňa. Cez okno v plnej rýchlosti preletelo k Raikagemu moje telo, už v Sage móde. Ihneď som do neho vošiel, preto pečate. Bol to len klon. Nesmel som Raikageho podceňovať. Len čo som bol pri ňom, z celej sily som vrazil. V Sage mode som mal väčšiu silu ako Tsunade. V domienke že preletel miestnosť a prebúral sa na chodbu som odskočil od neho čo najďalej, zložil sériu pečatí, a vykríkol.
„Akým právom osočujete moju dedinu! Očividne sa nedorozumieme. O čom to sakra rozprávate?!“ Snažil som sa ukľudniť, čo mi v prírodnom móde šlo ľahko.
Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raidon Fri 1 Feb - 17:23

Ve chvíli, kdy se za mnou objevil další , došlo mi, že ten, koho svírám pod krkem je jen klon. Proto jsem nestačil zareagovat a proletěl jsem se. Byla to rána, ale nic, co by někomu jako mě mělo ublížit. Oprášil jsem se a aniž by to postřehl, objevil jsem se znovu před ním s napřaženou pěstí, ale místo, abych ho udeřil, objevil jsem se v sekundě za ním, míříc mu kopem na záda.
"S odpadem se nehodlám bavit. Kdysi jsem Konohu ctil, za jejich skutky a ohnivou vůli. Ale co se to z vás stalo? Jen špína! Nedorozumění? Vyvraždili jste této dámě celou vesnici, znásilnili rodinu, vyplenili vesnici a všechno, co milovala. A to si říkáte Shinobi?!" Vypadalo to, že vůbec nejsem při smyslech.
Raidon
Raidon
Raikage
Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Fri 1 Feb - 17:35

„Aha, tak takto to je..“ Vyšlo z mojich úst zreteľne. Ruky som už nemal v pečati, ale pred sebou, očakávajúc že ma udrie tam. Vôbec som nestíhal bojovať s ním, preto to že sa premiestnil, prekvapilo ma. Ale moja technika vyšla, aj keď bola namierená na jeho osobu predo mnou. Jediný výkrik povolávania sa ozval, keď nastala rovnaká tma ako v kancelárii Hokáge. Aj teraz sa kancelária samotného Raikageho zmenila na veľkú červenú žabu. A my traja, my všetci sme sa ocitli v jej vnútri. Každý niekde inde. Raikage ostal sám v časti, ktorá bola najtvrdšia a aj on by s ňou mal veľké problémy. Keďže nemal techniku tretieho, teda dúfal som, zdrží ho to. Ja som sa ale zároveň ocitol v malej miestnosti s Mayov Kissu, a spoločne sme stáli na malom ostrovčeku uprostred obrovského jazera kyseliny, ktorej stačilo sa dotknúť a bolo by po nej. Samozrejme v tme som sa vymenil s klonom, ale to ona nevidela. Vlastne nevidela okrem mňa a kyseliny naozaj nič.
„Tak, porozprávaj mi ten príbeh znova, ten ktorý si natrepala do hlavy aj Raikagemu...“

Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maya Kissu Fri 1 Feb - 17:58

Maya

Jsem zubožená šlechtična jejíž rodinu zničila rvoje vesnice. Řela jsem tiše. Kdyby mě měli jakkoliv vyslíchat, možná by došli k názoru že jsem pod vlivem genjutsu. Ano. Vsugerovala jsem si do hlavy tuto lež až jsem sama skoro zapoměla co je skutečnost. Víte snad o mě něco více než já sama?
Maya Kissu
Maya Kissu
Leader Shirenu
Leader Shirenu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 12 z 17 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Next

- Similar topics