Okolí Listové
+7
Kiwi Namikaze
Katashi Aokawa
Shinjiro
Kaori Senju
Faito Dansaku
Neuro Uchiha
Shijin Hyuuga
11 posters
Strana 3 z 5
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Okolí Listové
First topic message reminder :
V okolí Listové se nachází rozlehlý les, ale i několik luk.
Jen málo se mimo hlavní cesty objeví lidé.
Směrem za monumenty je pak na druhé straně skal nádherné, čiré jezero.
V okolí Listové se nachází rozlehlý les, ale i několik luk.
Jen málo se mimo hlavní cesty objeví lidé.
Směrem za monumenty je pak na druhé straně skal nádherné, čiré jezero.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Okolí Listové
Musím říct že mě to překvapilo. Odkopl mě, ale to mi částečně pomohlo. Ve vzduchu jsem se otočil, a když jsem se dotkl dalšího stromu tak jsem se odrazil, což mi dalo celkem velkou rychlost a letěl jsem přímo na něj. Netrvalo dlouho a srazil jsem ho jako v americkém fotbalu a letěli jsme oba až na zem.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Kdyz jsme padaly no tesne pred dopadam jsem ho prevratil na zada takze jsem pristal na mekkem. Udelal jsem premet a byl pripraven na pokracovani.
Shinjiro- Počet príspevkov : 775
Shinobi
Když jsem dopadl tak mi vyrazil dech. Dokázal jsem se postavit ale chvíli mi trvalo než jsem se rozdýchal. Sáhl jsem po kuši, a vystřelil přímo vedle něj, takže mohl slyšet prosvištění šipky kolem jeho ucha.
Shinobi
Vyhodil jsem kourovou bonbu a poskladal znovu pecete na Kawarimi. A vedle nohy se mu zapichl kunai. Nemohl vedet zda jsem na stejnem miste nebo ne.
Shinobi
Nevěděl jsem kde je, ale nebyl v mém zorném poli, tak jsem vběhl do té kouřové clony a zaposlouchal se do okolí.
Shinobi
Stal jsem nehybne v kouri dokut tam jen tak nevbehl coz mi nahralo. Zastal se kousek ode mne a jen jsem udelal jeden kop do zad z boku.
Shinobi
Skrčil jsem se, a otočkou jsem podkopl tu jednu nohu na které teď stál.
Shinobi
kdyz jsem padal nohou jsem zachcytil jeho hrudnik a pribral jej sebou na zem.
Shinobi
Tím že mě přibral mi trochu nahrál do karet, protože jsem letěl rychleji než kdybych to udělal sám. Napřáhl jsem se a pěstí mu namířil na žebra.
Shinobi
Jeho ranu jsem zablokoval dykou. Ale jen stranou tak abych jej nezranil kdo by to potom poslouchal. Vyhoupl jsem se na cas zad. Pote jsem svihl nohama a uz jsem byl na nohach. " Tohle nema cenu takze ja mizim." Rekl jsem a oprasoval si prach z obleceni.
Shinobi
" Musím říct že jsem se asi spletl... jsi celkem dobrý soupeř... to musím uznat... i když na to na první pohled nevypadáš... " řekl jsem mu a natáhl k němu ruku. * Je fakt asi to že bychom tu mohli být věčně a bylo by to stále vyrovnané... ale asi by jeden z nás dřív odpadl... * pomyslel jsem si.
Shinobi
"Nikoho neposuzuj pouze podle toho jak vypada. Jednou by se ti to mohlo vymstit. Neni to poucka nebo neco podobneho. Pouze pratelska rada. A v risi zvirat to plati obzvlaste." Potom jsem se na delsi chvili odmlcel a rekl "Shinjiro" A sundal si dyky ze zapesti.
Shinobi
" Jasný... vemu si to k srdci.... " řekl jsem mu. " Kyoshi " řekl jsem znova. " Ale když jsem řekl že to dělám pro přežití.. je to pravda... ať mí věříš nebo ne " dodal jsem a otočil se zpět ke Konoze. Pomalým krokem jsem se vydal k tělu jelena abych z něj dostal alespoň maso na nějakou dobu.
Shinobi
"Delas li to pro preziti jke to jedno zadna akce nezustane bez reakce. Je to same jako pri ninjutsu. Poskladas pecete a pouzijes techniku. Ale zaroven prijdes o cakru. | Takze stale tvuj cin bude mit nasledek pro les. Takze si uvedom jak je snizit na minimum nebo se to jednou muze obratit proti tobe. I ten nejmensi cin ma nejake nasledky." Nemel jsem v planu mu delat poucky ale chtel jsem aby si uvedomil ze jakokkoliv zvira zabije ze to ma nasledek pro les.
Shinobi
" To vím... a věř mi... vím co dělám... snad se někdy ještě uvidíme... a budeme mít možnost si zabojovat... " ještě jsem mu mávl a pak jsem odešel zpět do vesnice.
- Přesun -
- Přesun -
Shinobi
Nejak jsem se dotrepal k louce a pak se vydal do vesnice jelikoz uz tu byla nuda.(presun)
Shinobi
Dorazil jsem na své obvyklé lovecké místečko a vyskočil jsem si na svou plošinu. Nabil jsem si kuši, pro případ že uvidím nějaký dobrý cíl, který by šlo jednoduše zabít. Po chvíli jsem si lehl a pozoroval jsem nebe. Doufal jsem, že mě tu Hokage nenajde.
Shinobi
Po několika dnech co jsem strávil zde, jsem měl již čistou hlavu. Doufal jsem, že se na ten incident zapomnělo a tak jsem se mohl vrátit v klidu do vesnice.
- Přesun -
- Přesun -
Shinobi
Preskakovala som zo stroma na strom, pri čom som v ústach stále žužlala fotku tej dievčiny. Kto vie, prečo mi sliny tiekli takmer prúdom. Bola som však na sólovej misii a brala som to smrteľne vážne. Každý druhý strom na ktorý som skočila, som označila pomocou mojej pečate, čo mi vlastne nežralo žiadnu chakru, keďže sa jednalo len o značku. Na prvý pohľad som sa však stromu vždy len letmo dotkla rukou. Bola to taká moja úniková cesta, či vytváranie si prostredia pre prípadný boj, ktorému sa určite nevyhnem. Čelenku som už mala uviazanú okolo čela a môj pohľad z bláznivého, vystriedal celkom seriózny a vážny. Najprv som ich ale musela nájsť, čo by sa mi určite nepodarilo. Preto som sa nijak nesnažila skryť. Robila som zo seba návnadu, aby sa sami objavili. Veď som stále mohla byť ten, kto mal odovzdať výkupné.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Klan:
Lesom sa začal ozývať krik malého dievčatka, vychádzajúci z jednej malej jaskyne neďaleko hôr, ktorý hneď i ustal, pretože mu dvaja čiernovlasí muži vopchali do úst handru. Ešte raz vykríkneš, tak ťa na mieste zabijem! Pohrozil jej jeden z nich nožíkom.
Ten druhý naňho vrhol vražedný pohľad. Opovážil by si sa! Potom by sme prišli o prašule, ty kretén! Strelil mu jednu slabú po hlave, sadol si do trávy a pozoroval okolie, či nezazrie nejaké náznaky pohybu. Už sa na tie prašule nemôžem dočkať...Budeme bohatí! Zaradoval sa ten druhý, ale nepoľavil v ostražitosti. Kúpim si veľký dom, Ferrari...Budeme mať super život! Vyhlásil ten prvý a začal sa hrať s nožíkom v ruke. Bolo vidno, že sú to dementi...
Ten druhý naňho vrhol vražedný pohľad. Opovážil by si sa! Potom by sme prišli o prašule, ty kretén! Strelil mu jednu slabú po hlave, sadol si do trávy a pozoroval okolie, či nezazrie nejaké náznaky pohybu. Už sa na tie prašule nemôžem dočkať...Budeme bohatí! Zaradoval sa ten druhý, ale nepoľavil v ostražitosti. Kúpim si veľký dom, Ferrari...Budeme mať super život! Vyhlásil ten prvý a začal sa hrať s nožíkom v ruke. Bolo vidno, že sú to dementi...
Kaori Senju- Hokage
- Počet príspevkov : 502
Shinobi
Klan: Senju
Ruku som položila na kmeň stromu, do ktorého sa v momente vypálila značka pre privolanie. Následne som skočila do koruny stromov, kde som maskovaná listami sledovala situáciu. Boli dvaja, pri čom mi to prišlo tak, ako keby boli trocha.. no tupý. Mali však lepšiu pozíciu než ja. Nechcela som moc riskovať, že sa niečo stane tomu dievčaťu a tak som tam hneď nenahádzala výbušné lístky. Zároveň som nechcela využiť obrátené kuchiyosen. Nechávala som si ho len ako záložný plán, keby už všetko ostatné zlyhalo. Mierne som si povzdychla. Nenapadlo ma nič lepšie než priamy boj a tak som začala koncentrovať chakru do mojich nôh. Zoskočila som zo stromu, na čo som dopadla v podstate pred jaskyňu. V momente som sa skôr zmenila na čiernu čmuhu, ktorá sa dosť rýchlo presunula až ku vchodu. Bol to práve môj Shunshin, ktorý som už od prírody mala na genina, na celkom slušnej úrovni. Oba bleskové kunaie som tým dvom hodila smer hruď. Jeden kunai pri tom letel smerom k dievčatku. Teda keby sa mu uhol, zabodol by sa do steny za ním.
Shinobi
Klan:
Tí dvaja (dajme tomu že sa volajú Pat a Mat xD) neboli až takí tupí, ako sa to na prvý pohľad zdalo. Tie kunaie odrazili svojimi, ktoré si rýchlosťou blesku vybrali. Práve teraz niekto musel prísť to sprosté dievča zachraňovať, keď ostatní šli do onej malej dedinky! Šepol Pat, keď sa s kunaiom v ruke postavil k Matovi a díval sa na tú mladú blondínku. Ja som im vravel, aby nikam nešli! Odvrkol mu Mat, poskladal pečate a v rýchlosti vyslovil názov techniky. Katon : Housenka no Jutsu! Na Kiwi vyletelo pár ohnivých gulí...Pat sa rozbehol proti nej, snažiac sa ju bodnúť kunaiom.
Naposledy upravil Kaori Senju dne Tue 19 Feb - 20:43, celkově upraveno 1 krát
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
(Zabíjaš ma xDDD)
Z brašne som vytiahla ďalší hromový kunai, ktorý som pridržala v obrannej pozície s rukou mierne pokrčenou predo mnou. Keď začal skladať pečate, prikrčila som sa prirpavená uhnúť. Ich slová som nijak nekomentovala, len som sa stále usmievala ako taký menší blázon. Rozletelo sa na mňa niekoľko ohnivých gúľ. Na moje šťastie však Mat nebol tak blízko, aby som nestihla zaregistrovať a aspoň si odhadnúť plochu ich dopadu. Zas leteli rpiamo na mňa takže sa stačilo začať uhýbať mierne do strany a hlavne dozadu. Jedna mi takmer odfikla nohu no, takmer sa na moje šťastie neráta. To už však na mňa zaútočil Pat, ktorý sa ma snažil bodnúť kunaiom. Silou by som ho pravdepodobne nezablokovala, takže som ho proste tým mojim kunaiom odklonila do strany a zároveň som vyskočila do vzduchu, pri čom som sa voľnou rukou o jeho rameno odrazila niekam medzi neho a Mata. Pochopiteľne sa to nezaobišlo bez toho, aby som si Pata označila. To si však, aspoň som v to teda dúfala, nemal ako všimnúť. Kunai som následne znova hodila po Matovi, ktorý na mňa pred tým vypálil ohnivé gule. Čakala som, že ho znova odrazí alebo niečo.. zároveň som si ale prezrela miesta, kam dopadli tie predošlé dva.
Z brašne som vytiahla ďalší hromový kunai, ktorý som pridržala v obrannej pozície s rukou mierne pokrčenou predo mnou. Keď začal skladať pečate, prikrčila som sa prirpavená uhnúť. Ich slová som nijak nekomentovala, len som sa stále usmievala ako taký menší blázon. Rozletelo sa na mňa niekoľko ohnivých gúľ. Na moje šťastie však Mat nebol tak blízko, aby som nestihla zaregistrovať a aspoň si odhadnúť plochu ich dopadu. Zas leteli rpiamo na mňa takže sa stačilo začať uhýbať mierne do strany a hlavne dozadu. Jedna mi takmer odfikla nohu no, takmer sa na moje šťastie neráta. To už však na mňa zaútočil Pat, ktorý sa ma snažil bodnúť kunaiom. Silou by som ho pravdepodobne nezablokovala, takže som ho proste tým mojim kunaiom odklonila do strany a zároveň som vyskočila do vzduchu, pri čom som sa voľnou rukou o jeho rameno odrazila niekam medzi neho a Mata. Pochopiteľne sa to nezaobišlo bez toho, aby som si Pata označila. To si však, aspoň som v to teda dúfala, nemal ako všimnúť. Kunai som následne znova hodila po Matovi, ktorý na mňa pred tým vypálil ohnivé gule. Čakala som, že ho znova odrazí alebo niečo.. zároveň som si ale prezrela miesta, kam dopadli tie predošlé dva.
Shinobi
Klan:
(Jáj bože, sry, som zabudla ti postnúť xDDD)
Si debil alebo debil?! Skríkol Mat na Pata a hodil naňho vražedný pohľad, tým mu naznačoval, že až sa to skončí a im sa podarí nejak prežiť, tak mu dá takú spak ruky kres papuľu, že mu sopeľ oko vybije! Kto ti tu je debil? No prosím, ak nie si spokojný, môžeme sa vystriedať, ty pako! Zlostne mu odvrkol Pat, ktorý bol od hnevu celý červený a vyzeralo to dosť komicky. Bol vidno, že nie sú veľkí kamaráti...A to pre nich momentálne veľmi dobré nebolo.
Mat sa už nevyjadroval, len tak tak odrazil kunai...A Pat naňho nazlostene vykríkol. A ja som podľa teba debil? Však ani kunai poriadne odraziť nevieš, ty krepľa! Otočil sa na tú blondínku a uškrnul sa na ňu...Neútočil, chcel vedieť, čo dokáže. Mat ho len nechápavo sledoval...
Si debil alebo debil?! Skríkol Mat na Pata a hodil naňho vražedný pohľad, tým mu naznačoval, že až sa to skončí a im sa podarí nejak prežiť, tak mu dá takú spak ruky kres papuľu, že mu sopeľ oko vybije! Kto ti tu je debil? No prosím, ak nie si spokojný, môžeme sa vystriedať, ty pako! Zlostne mu odvrkol Pat, ktorý bol od hnevu celý červený a vyzeralo to dosť komicky. Bol vidno, že nie sú veľkí kamaráti...A to pre nich momentálne veľmi dobré nebolo.
Mat sa už nevyjadroval, len tak tak odrazil kunai...A Pat naňho nazlostene vykríkol. A ja som podľa teba debil? Však ani kunai poriadne odraziť nevieš, ty krepľa! Otočil sa na tú blondínku a uškrnul sa na ňu...Neútočil, chcel vedieť, čo dokáže. Mat ho len nechápavo sledoval...
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
"Neruším?" Skonštatovala som ironickým hlasom, na čo som sa len uškrnula. Hádali sa, čo bolo úplne krásne. Mala som pocit, že som tu už znova také tretie koleso u voza.
"Možno by ste si to mali najprv vybaviť medzi sebou. Menej práce pre mňa." Navrhla som im, na čo som začala skladať pečate. Dúfala som, že sa týto týpkovia nejak nedostanú na chuninske kde by mohli prezradiť to, čo som chcela použiť teraz. Bolo by pre mňa sebecké nebojovať s nimi na plno a tým pádom ohroziť do dievča. Aj cez to, že som túto techniku chcela ukázať až na Chuninskych skúškach. Zrazu som zmizla.. doslova. Vyparila som sa v obláčiku dymu na čo som sa v tú istú sekundu, objavila u kunaia, ktorý bol zabodnutý pod Matom. Skôr než sa moje nohy stihli dotknúť zeme, schmatla som kunai na ktorý som sa privolala a hodila som ho po Matovi, tento krát zo zadu. Dúfala som, že ho to vyradí. Nemal to predsa ako čakať. Bolo to niečo ako bratrancove Hiraishim.
"Možno by ste si to mali najprv vybaviť medzi sebou. Menej práce pre mňa." Navrhla som im, na čo som začala skladať pečate. Dúfala som, že sa týto týpkovia nejak nedostanú na chuninske kde by mohli prezradiť to, čo som chcela použiť teraz. Bolo by pre mňa sebecké nebojovať s nimi na plno a tým pádom ohroziť do dievča. Aj cez to, že som túto techniku chcela ukázať až na Chuninskych skúškach. Zrazu som zmizla.. doslova. Vyparila som sa v obláčiku dymu na čo som sa v tú istú sekundu, objavila u kunaia, ktorý bol zabodnutý pod Matom. Skôr než sa moje nohy stihli dotknúť zeme, schmatla som kunai na ktorý som sa privolala a hodila som ho po Matovi, tento krát zo zadu. Dúfala som, že ho to vyradí. Nemal to predsa ako čakať. Bolo to niečo ako bratrancove Hiraishim.
Shinobi
Klan:
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 3 z 5
Povolení tohoto fóra: