Řeky, potoky, lesy
+12
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Ayame Takahashi
Yoko Ayme
Nukenin
Shinobi
ANBU
Kushina Uzumaki
Ryuzaki Kaguya
Noriko Kana
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 5 z 40
Strana 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Řeky, potoky, lesy
"Já nevím, nevím kde je teď, prostě.....odešel, když jsem s ním mluvila. Ani nevím co si mám teď myslet,"
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"Pusť ho z hlavy, taková krásná dívka má na víc."
Ryuzaki Kaguya- Počet príspevkov : 271
"Proč všichni říkáte to samí? Kdyby mi řekl, že je semnou jen protože jsem krásná odmítla bych ho okamžitě." posadila jsem se a přitáhla si kolena k sobě a objala je.
"Já nemůžu být tak trpělivá a čekat na to, než svoje city pustí ven. čekala jsem....víc."
"Já nemůžu být tak trpělivá a čekat na to, než svoje city pustí ven. čekala jsem....víc."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Nebyl to ten pravej, jak to u uchihů bývá. Jsou to namyšlení spratci."
"Jo to máš pravdu." usměju se a podívám se na něj.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"No dobře... hm, brácha bude asi u Orochimara, že jo? Potřebuju si s ním promluvit." juknu na něj a vstanu.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Dobře, v pohodě. Nevím, asi jo. Zatím"
"Nejdeš k němu? K Orochimarovi?" usměju se na něj.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Jo, stejně mi tady bude nuda, když není s kým povídat." Vstanu.
"Věř mi že tam nuda bude taky, ale děkuju, že jsem si mohla já povídat s tebou." usměju se a nakloním se k němu, že mu dám pusu na tvář.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
dám mu pusu na tvář a odcházím.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Hmm.. Zamiloval bych se do tebe." Pošeptal jsem a chvíli stál na místě. Pak jsem odešel.
otočila jsem se, jestli jde, tak jsem na něj počkala, aby mě došel, jak jinak než s úsměvem.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Došel jsem jí a šel jsem s ní.
(přesun Orochimarova skrýš)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Vyšla som z dediny a zamierila som si to hneď k najbližšiemu lesíku čo som uvidela.Za 5min som tam bola.
(20:28-20:33)
(20:28-20:33)
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Klan: Kissu
Práve pomocou vody som sa dostal z amegakure do lesa. Vyliezol som z rieky, pozrel som sa poriadne navôkol a vydal som sa na cestu.
V lese s vysokou pravdepodobnosťou nestretnem nikoho, vydám sa k najbližšiemu mestu, odkiaľ dorazím až do známejšieho hostinca. Tam by som sa z rečí potulných ninjov mohol čosi dozvedieť.
V lese s vysokou pravdepodobnosťou nestretnem nikoho, vydám sa k najbližšiemu mestu, odkiaľ dorazím až do známejšieho hostinca. Tam by som sa z rečí potulných ninjov mohol čosi dozvedieť.
Anonymní- Anonymní
Rýchlo som šla po stromoch ale noha sa mi pošmekla a tak som spadla ale ako kočka som dopadla na štyri.To bolo o vlások. pomyslela som si a keď som sa postavila uvidela som pred sebou nejakú osobu a tak som sa len na ňu pozerala.o.O
Shinobi
Udivene som sa na ňu pozrel.
Zvláštne. Takýto dopad, to u obyčajných ľudí nehrozí. Isto má výcvik, takže pravdepodobne pôjde o kunoichi.
Pomalým krokom som sa k nej približoval.
Zvláštne. Takýto dopad, to u obyčajných ľudí nehrozí. Isto má výcvik, takže pravdepodobne pôjde o kunoichi.
Pomalým krokom som sa k nej približoval.
Anonymní- Anonymní
co tu chceš ?povedala som prekvapene.Prehlédala som si ho od hora nadol a späť.
Shinobi
Mohla by byť rozhodne zdvorilejšia.
Napravil som si masku a prehovoril:
"Prepáčte, asi by som sa mal predstaviť. Volám sa Hiruko a pochádzam z malej neznámej ninjovskej dedinky neďaleko tuším že zvučnej. Dlhé roky som bojoval vo vojne pod vedením nášho teraz už nebohého vodcu. Utrpel som vážne poranenia a medikov bolo málo, preto sa ma pravdepodobne moji bývalí kolegovia zbavili a moje bezvládne telo zahodili do vody. Je zázrak, že som prežil. Podarilo sa mi dostať až sem, no kvôli vojne som teraz poriadne mimo zvuk a obraz. Mali by ste na mňa trocha času a pomohli by ste mi doplniť základné informácie o dianí mimo našej už pravdepodobne zničenej dedinky ?"
"Prepáčte, asi by som sa mal predstaviť. Volám sa Hiruko a pochádzam z malej neznámej ninjovskej dedinky neďaleko tuším že zvučnej. Dlhé roky som bojoval vo vojne pod vedením nášho teraz už nebohého vodcu. Utrpel som vážne poranenia a medikov bolo málo, preto sa ma pravdepodobne moji bývalí kolegovia zbavili a moje bezvládne telo zahodili do vody. Je zázrak, že som prežil. Podarilo sa mi dostať až sem, no kvôli vojne som teraz poriadne mimo zvuk a obraz. Mali by ste na mňa trocha času a pomohli by ste mi doplniť základné informácie o dianí mimo našej už pravdepodobne zničenej dedinky ?"
Anonymní- Anonymní
Dobrá snád pomôžem ale je to tu nebezpečné nemal by si sa tu tak potulovať.Já volám....odmlčala som sa a popremýšlala ....hovor mi ako chceš na mene nezáleží. pozerala som sa na toho človeka ďalej.Hiruko napsal:Mohla by byť rozhodne zdvorilejšia.
Shinobi
Hovor mi ako chceš ? Za tým môže byť iba jedno, nechce mi odhaliť svoju identitu. Snaží sa byť opatrná.
Pousmial som sa.
"Tak to bude malinko zložitejšie, ale pokúsim sa."
Prikráčal som až k nej a ponúkol som jej rameno napriek tomu, že som bol nižší.
Pousmial som sa.
"Tak to bude malinko zložitejšie, ale pokúsim sa."
Prikráčal som až k nej a ponúkol som jej rameno napriek tomu, že som bol nižší.
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Similar topics
» Ramena řeky Amymoné a země kolem (sídlo Hydry)
» Lesy...
» Opičie lesy
» Pralesy a deštné lesy
» Lesy v Yuki
» Lesy...
» Opičie lesy
» Pralesy a deštné lesy
» Lesy v Yuki
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 5 z 40
Povolení tohoto fóra: