Země železa
+10
ANBU
Kin Yuki
Nawaki
Tenshi Ochita
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Yoko Ayme
Akasuna no Ruki
Akasuna no PiliKKa
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 24 z 34
Strana 24 z 34 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34
Re: Země železa
Opět jsem se objevil, ale všechny mé zranění byli přeměněny v Iluzi.
Zrušil jsem Izanagi.
Zrušil jsem Izanagi.
Anonymní- Anonymní
Zrušila jsem síť a z hluboka si oddechla. Tohle bylo tedy nepříjemné. Stále jsem sledovala Hokage a byla připravená zasáhnout. Ještě není konec, musím být ve střehu.
Anonymní- Anonymní
Překvapeně jsem sledovala Hokageho.
Začínal se mi vracet zdravý úsudek.
Pak jsem se podívala na Reinu.
Já nás odsud dostat nezvládnu...
Začínal se mi vracet zdravý úsudek.
Pak jsem se podívala na Reinu.
Já nás odsud dostat nezvládnu...
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Takto som si stretnutie Kage nepredstavoval. Mal by som sa čo najrýchlejšie vrátiť do dediny.
Anonymní- Anonymní
Boha jeho :D:D
No nic, takže, použiju stroj času, je to tu zmatené. Danzou zůstal u Zetsuho mrtvoly, a Rin, Everest s Reininou kopii zdrhlí...Byl to zmatek, Reina tady nebyla, porušovaní pravidel ze všech stran, nevadí. Necháme to tak, souhlasíte?
No nic, takže, použiju stroj času, je to tu zmatené. Danzou zůstal u Zetsuho mrtvoly, a Rin, Everest s Reininou kopii zdrhlí...Byl to zmatek, Reina tady nebyla, porušovaní pravidel ze všech stran, nevadí. Necháme to tak, souhlasíte?
Anonymní- Anonymní
Hlavně, když už budeme pryč
Jsem z toho trochu mimo XD
Jsem z toho trochu mimo XD
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Super Takže, viděli jsme možnou budoucnost. Vrácení času..kompletní! xD
Anonymní- Anonymní
(Dobře ^^)
Všimla jsem si, že Raikage i s Rin zmizeli, stejně tak i Reina.
To se nám to setkání hezky vyvrbilo..
Povzdechla jsem si a vyčkávala, co bude následovat.
Všimla jsem si, že Raikage i s Rin zmizeli, stejně tak i Reina.
To se nám to setkání hezky vyvrbilo..
Povzdechla jsem si a vyčkávala, co bude následovat.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Predpokladal som, že Raikage bude mať plán úteku, ale nikdy by ma nenapadlo, že použije draka. Napil som sa čistej vody a čakal na Hokageho slová.
Anonymní- Anonymní
Vstal jsem a pohlédl na své společníky.
"Takže, vyhlašuji válku Kumogakure a Akatsuki. Kdo se spojí proti Konoze, bude nemilosrdně odstraněn."
"Takže, vyhlašuji válku Kumogakure a Akatsuki. Kdo se spojí proti Konoze, bude nemilosrdně odstraněn."
Anonymní- Anonymní
(skvělé xD)
Postavil jsem se za Danzou-sama a sledoval Reininu astrální projekci.
Postavil jsem se za Danzou-sama a sledoval Reininu astrální projekci.
Anonymní- Anonymní
"Ou to je milé, proč tu místo Vás není můj švagr? Líp by se s ním jednalo."
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Popravdě jsem čekala, co vyplodíte zde na srazu, pak bych sjednávala další plán. projekce se otočí na Tsuchikageho Jsem z vás poněkud zklamaná, i když jsem to čekat mohla už ten ninja co byl v kanceláři nevypadal dobře. Nicméně své slovo držím dál a spoléhám že mě Sasoriho zbavíte.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
S vražedným pohledem jsem sledovala Reinu a snažila se zůstat v klidu. Že já sem dneska vůbec chodila..
Anonymní- Anonymní
"Zbaviť sa spojencov, ktorí sú proti vám nebude rozumním krokom. Ospravedlňujem sa Reina-dono, ale vy ste miju zradu určite predpokladali."
Anonymní- Anonymní
To ano, ale ne tak rychle dovoluji si slušně říct, že jste zbabělec, leknete se pár řečí od starých lidí, bohužel teď budete na řadě. Vy si pořád myslíte, že jsem jen ženská a nejsem taková hrozba ve mě dřímá něco víc.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Práve naopak. Ak by som sa bál, spolupracoval by som s Akatsuki. Vaša sila je hrozivejšia a armáda Kumo je pripravená bojovať. Ale nedá sa vám dôverovať. V ten deň, keď som vstúpil do Raikageho pracovne som nemal v pláne uzatvárať spojenectvo. Dovolím si tvrdiť, že aj bez mojej zradi ste mali plán ako zničiť Iwu. Alebo ju aspoň obsadiť..."
Anonymní- Anonymní
"Kdybys nebyla hrozba, tak tady teď nesedíme. I když, původně jsem zamýšlel jenom získat zpět Byakugan, a to se nám podařilo. Váš přítel, není zrovna nejchytřejší." stiskl jsem lahvičku a podal ji Mikomi.
Naposledy upravil Danzou Shimura dne Sun 10 Jul - 14:51, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
S lokty stále opřenými o stůl jsem poslouchala projekci a zároveň i slova ostatních Kage a snažila se si z toho v hlavě poskládat jakýsi obrázek. Měla jsem na Reinu zlost, ale byla to teď jen astrální projekce. Nic víc..
Opřela jsem se a už klidná sledovala dění okolo. Věděla jsem, že představuje hrozbu. Pro všechny vesnice..
Opřela jsem se a už klidná sledovala dění okolo. Věděla jsem, že představuje hrozbu. Pro všechny vesnice..
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
"Ehm ehm." odkašlal jsem si.
"Chci promluvit jménem neutrálních zemí. Až Akatsuki leader zmizí, chci vám něco nabídnout."
"Chci promluvit jménem neutrálních zemí. Až Akatsuki leader zmizí, chci vám něco nabídnout."
Anonymní- Anonymní
Strana 24 z 34 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 24 z 34
Povolení tohoto fóra: