Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Země železa

+10
ANBU
Kin Yuki
Nawaki
Tenshi Ochita
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Yoko Ayme
Akasuna no Ruki
Akasuna no PiliKKa
14 posters

Strana 13 z 34 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 34  Next

Goto down

Země železa - Stránka 13 Empty Země železa

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Feb - 19:52

First topic message reminder :

Země železa - Stránka 13 LandofIron

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Země železa - Stránka 13 Empty Re: Země železa

Příspěvek pro Anonymní Sun 15 May - 19:49

Ja si všimnem Reiny. Posila? V kaima forme sa uškrniem. [u]Ak niečo chce musí vojsť do bubliny. Zatiaľ vyčkávam.
(Dajme si poradie... Teraz je na rade Reina, potom Kakuzu po Kakuzovi Ayame a nakoniec ja.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Sun 15 May - 19:58

"No takhle to nechat nemůžu. Zlatíčka pojďte ven." usmějus ea vytvořm pečetě pro vyvolání živých krystalů, které se s přehledem dostali do vody a mířili si to přímo na Kakuza, kamkoli se hnul tak oni taky
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Počet príspevkov : 7781

Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 15 May - 20:04

Po zrušení bubliny som chvíľu vysával chakru z Ayame a jej tigra ako som vravel za mňou stíhať nemohli, keď v tom som si všimol Kryštál, ale vo vode boli ďaleko nemotornejšie a aj o niečo pomalšie ako ja. Preto som len jednoducho z nich povysával chakru a tým ich spravil neúčiné. Stačilo, že som sa ich dotkol ja alebo oni mňa.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sun 15 May - 20:18

Chakru z nás sice vysával, ale bublinu nezrušil. ,,Jak dlouho to ještě vydržíš?'' Zeptám se Shiri. Ještě chvilku. Dostanu nas na hladinu. Protože v bublině byl kyslík, šla vzhůru a taky kolem bubliny byla stále vrstva vody, kterou vytvořila Shi, dostávali jsem se nahoru mnohem rychleji. Nakonec jsme se vynořili a stoupli jsme si na vodu a zní jsme vyskočili na Daga.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Počet príspevkov : 4463

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 15 May - 20:24

Nabral som veľkú rýchlosť tak, aby som plával priamo za Ayame. Bol som pri nej v momente keď sa vynorila. Akonáhle sa postavila na vodu, rukami som jej chytil obe nohy a trhol nimi. Stiahol som som do vody, už to bola len ona sama. Stále som ju držal, no už len za jednu nohu a ťahal som ju hlbšie a hlbšie na dno bubliny, ktorú som vytvoril.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Mon 16 May - 16:47

pomohla jsem Shi na Daga a sledovala co se stalo
"Sakra." přemýšlím jediné co mě napadlo bylo znovu použít krystalu pod vodou
"Omiwatari no jutsu." spojím ruce a ze země se přímo proti Mizutovi vyřítil proud krystalů, které mířili přímo na něj
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 16 May - 17:12

Všimol som si ako Mizuto ťahá ku dnu Ayame a to som sa rozhodol využiť. Na tele sa mi vďaka Samehade vysunuli bodáky.Země železa - Stránka 13 Kisame-o A plával veľkou rýchlosťou k nim, trvalo to veľmi málo lebo som bol neďaleko Mizuta a mal veľkú rýchlosť. Narazil som do Ayaminho chrbta, bodáky sa jej zabodli hlboko do tela a ja som sa zahryzol do jej krku. Každou sekundou som cítil ako ja silniem a ona slabne, Samehada jej obrovskou rýchlosťou vysávala chakru. Nebola šanca sa vyhnúť kedže aj skúsený Jounin by mal problém v tejto vode aj ak by sa vytrhla mizutovi náraz ju tak či tak nemohol minúť kedže sa vo vode nemôže pohybovať takou rýchlosťou ako ja. Vďaka nárazu, ktorý utrpela som ju odhodil od Mizuta a aj ďaleko od kryštálu, ale to nevadilo preto lebo som ju pevne držal a bodáky zo Samehady jej mohli kedykoľvek prepichnúť orgány ,takže šanca, že by odo mňa nejak ušla bola nulová kedže som ju pevne držal bol zahryznutý v jej krku a bodáky boli hlboko v tele tiež jej chakra už bola skoro na minime vďaka obrovskému satiu Samehady.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Mon 16 May - 17:30

Zavřela jsem bolestí očí, ale hned jsem je zase otevřela a podívala jsem se směrem nahoru. Z posledních sil jsem rozevřela prsty na ruce. V dlani se mi utvořilo několik malých lístků, které téměř ihned zase zmizeli a pak se objevili u Reiny.
Spoiler:
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Počet príspevkov : 4463

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 16 May - 17:35

Ayame som pustil a vyhol som sa kryštálom. Jeden ma však škrabol na nohe. Rana nie je hlboká, ale cítim som ju. Tssss. Všimol som si čo urobil Kakuzu. Jedna dolu... teraz tá druhá... Plával som smerom ku Kakuzovi, netrvalo dlho a už som bol pri ňom.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Mon 16 May - 17:41

přečetla jsem si v šoku vzkaz
"Promiň Ayame." řeknu a vytvoří pečetě a zaměřím se na krystal u Ayame, který jí pomocí Suisiou kase obalil tělo krystalem. jako těžká socha padala ke dnu, za ní jsem jít nemohla. Sledovala jsem ty dva a pak mě napadlo, jak Ayame dostat nahoru
"Kessho koryu." z okolí se zhmotní jeden krystalový drak hned se vrhne do vody přímo pro Ayame
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 16 May - 18:12

Kryštál sa okolo Ayame nezhmnotil, stále som bol zahryznutý v jej krku a tiež bodliaky boli stále zabodnuté v nej, takže len naďalej vysávali chakru, ktorá sa okolo Ayame snažila tvoriť aby ju skryštalizovala. Všimol som si ako k nám pláve drak, ale bol stále dosť ďaleko. Rýchlo som ju zviazal chvôstom na ktorom sa tiež vysunuli bodáky ak by zas chcela Reina kryštalizovať. Následne som plával ďalej. Kedže Ayame použilla to jutsu už jej žiadna chakra neostala a upadla do bezvedomia takže sa nijak nemohla vzpierať môjmu zviazaniu chvostom a tiež jej dochádzal vzduch. Myslíš si, že to bude také ľahké? Z hora na chrbát reiny zaútočila vetrová maska kedže sa reina sústredila na bublinu a tvorbu draka tak si pravdepodobne veternú masku nevšimla ani ona ani drak na ktorom bola. Ohnivá maska sa postavila z boku. Vodná z druhého boku a blesková z predu boli od reiny vzdialené na svoju maximálnu vzdialenosť tak aby do nej mohli páliť. Okrem vetrovej, ktorá bola bližšie, ale vďaka vypusteniu vetru sa k nej nemohla nijak dostať.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Mon 16 May - 18:56

Reino!
Vidím
rozhlížím se kolem sebe, ty masky se mi vůbec nelíbí.
"Co chceš Kakuzo?" křiknu na něj
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 16 May - 19:00

Usmial som sa. Držal som sa stále ďalej od jej draka, ktorý plával vo vode. "Chápem správne, že chceš vyjednávať?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Mon 16 May - 19:02

"Přesně tak" řeknu a kleknu si na Dagově hřbetě
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 16 May - 19:05

"V tom prípade by si mala ponúknuť niečo cenné alebo niečo čo ma dokáže zaujať, ale rozmýšlaj rýchlo, toto dievča už dlho nevydrží.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Mon 16 May - 19:07

"urči si co chceš víš čeho jsem schopná."
Chceš se mu podřídit?
A co mám podle tebe dělat Ayame v tom nenechám
Citlivko
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 16 May - 19:15

"Hm, máš síce moc, ale na ponúknutie toho veľa nemáš. Ale dobre chceme zvitky s technikami a Akatsuki sa budú od nás držať ďalej. Inak skončia horšie ako toto dievča. Ano a toho draka vo vode odvolaj ak z toho má vôbec niečo byť."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Mon 16 May - 19:21

"Nedáváš si toho nějak moc? Akatsuki po tobě půjdou stejně protože si je zradil a těžko jim tě odepřu, nebudu na tebe útočit já to ti musí stačit, pusť Ayame na vzduch a já ti přinesu techniky které chceš." řeknu mu rázně
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 16 May - 19:22

Myslíš, že si v situácii v ktorej môžeš rozkazovať? Ja tu určujem podmienky.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Tue 17 May - 6:49

"Nenechám si rozkazovat od ninji, který je zrádce a útočí na nevinné a o tři ranky slabší ninji, aby si dokázal jak moc je dobrý. Ayame navíc není člen Akatsuki, ale Tsukigakure." zamračím se a postavím, "Řekni si co chceš, jinak nebudu mít na výběr a skrystalizuju celý tohle akvárko i s tebou a nedělá mi problémy ho okamžitě zničit." zatnu ruce v pěst
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 17 May - 15:49

"Zradca? Tak by som to nenazýval. Ja som len prerazil stenu, ktorá mi bránila v ceste. Roztrhol lano, ktoré ma zväzovalo alebo mám len vyššie ciele a s Akatsuki, ktoré by ma len zdržovalo by som to nedokázal vyber si." Všetky masky sa pripravili na útok. "Keď chceš kryštalizovať, kryštalizuj len či také niečo dokážeš. Povedal by som, že tomuto dievčaťu zostáva posledná minúta, viac nevydrží. Stlačil som Ayame chvostom. "Už len asi 42 sekúnd. Zasmial som sa. "Ak ju chceš zachrániť musíš jednať rýchlo. Toho draka dole okažite odvoláš." Otvoril som ústa a vybral z nich púzdro v ktorom bol zvitok. Ten som jej okamžite veľkou silou hodil, kedže som nebol na povrchu bubliny. "Dúfam že chytať vieš. Povedal by som že je to len malá cena za to čo chceš ty."
Zvitok:
"Zvitok máš, takže teraz leť po tie zvitky a dúfaj, že je tvoj drak dostatočne rýchly a stihne to za tých pár sekúnd čo jej zostáva. Ak sa ma pokúsiš oklamať Ayame už viac krát neuvidíš. Keď budeš dostatočne ďaleko zariadime, aby to Ayame vydržala. Ano a vrátiš sa sem sama." Otočil som sa a plával hlbšie do bubliny. Každé Reinine slovo som už len ignoroval. Ešte som ukázal Mizutovi, aby priplával ku mne.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Tue 17 May - 15:55

chytnu ten svitek a otevřu ho, zamračím se na Kakuza
"Ha**l, jeden." zakleju, "Dagu, leť do Tsukigakure bleskově."
Že si od něj necháš rozkazovat, k čemu ti Ayame je?
"Drž hubu je to moje studentka, nenechám jí v tom. Leť." poručím skoro zakřičím (přesun)
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 17 May - 16:09

Priplávam ku Kakuzovi. "A čo teraz? Mám zrušiť bublinu?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 17 May - 16:14

"Vydrž. Ukázal som na draka, ktorý bol na dne bubliny. Vyplával som okamžite k drakovi ktorý bol na dne bubliny. Spravil som pár manévrov aby som ho zmiatol potom som sa ho len dotkol a vysal z neho celú chakru. Tým sa drak stal nepoužitelným.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 17 May - 16:16

Ako som vide čo sa stalo, zrušil som vodnú bublinu. "KABOOM!" Voda sa rozletela do strán a ku dnu. Stojím na zemi a moje telo sa mení. Už nie som kaima, ale zasa človek. "Tak to by bola prvá časť. Len dúfam, že nebude žiadny podraz."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 13 z 34 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 34  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: