Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Země železa

+10
ANBU
Kin Yuki
Nawaki
Tenshi Ochita
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Yoko Ayme
Akasuna no Ruki
Akasuna no PiliKKa
14 posters

Strana 12 z 34 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 23 ... 34  Next

Goto down

Země železa - Stránka 12 Empty Země železa

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Feb - 19:52

First topic message reminder :

Země železa - Stránka 12 LandofIron

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Země železa - Stránka 12 Empty Re: Země železa

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat 14 May - 19:45

,,A já jsem si chtěla pokecat.'' Usmála jsem se a konečně jsem se k nim otočila.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Počet príspevkov : 4463

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 14 May - 19:51

Kakuzu zaujal moju pozornosť. Chvíľku sledujem to čo urobil, no nechápem tomu vôbec. Otočím sa na dievča pri nás.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 14 May - 20:07

Začal som sa k nej pomaly približovať aby som mohol lepšie využívať svoje útoky."Máš na výber. Buď sa vzdáš a rozhodnem sa čo s tebou spravím alebo sa nevzdáš a zabijem ťa. Ak sa nevzdáš dohliadnem na to, aby bol každý orgán v tvojom tele zničený a každá tvoja kosť rozdrvená na prach. Voľba je len na tebe." Bol som pripravený hocikedy zaútočiť aj sa brániť jej útokom.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat 14 May - 20:12

,,Znáš mě. Teda nevím, jestli mě znáš, ale to je jedno. Důležité je, že já se jen tak nevzdám a to bys měl vědět.'' Jen jsem se na něj usmála.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 14 May - 20:25

"Hmmm?" Sledujem to čo sa pri mne deje. Viem čo mám robiť... ak sa niečo zomelie... Kakuzu je môj týmový kolega... budem bojovať na jeho strane.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 14 May - 20:38

Zastal som a ohnivé srdce po nej vystrelilo 4 menšie ohnivé guľe. Popri tom sa už pripravilo aj bleskové ak by chcela vyskočiť alebo sa za niečo skovať.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat 14 May - 20:43

Ani jsem se nehnula a okvětní lístky irisu obalili kolem ohnivých koulí. Nespálili se, protože v nich byla moje chakra a oheň uhasili. Stále jsem se na Kakuzu, všechna jeho srdce i na osobu stojící vedle nich pozorně dívala.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 14 May - 20:45

Nani? Rastliny??? Udivene sledujem dievča naproti mne. Tento svet... ja sem patrím... nie som ti "divný" prosto všetci sú divní... a nie ako tam.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 14 May - 20:54

Tie lístky ju zachránili? To sa dalo čakať aj tak to boli len malé gule. Ale blesk už obaliť nedokáže, jej lístky sa oň rozsekajú. Ak uhne maska sa pootočí a blesk ju bude prenasledovať. A ak ani to nepomôže rozsekám jej tie zvieratá. Nehodlám ju podceniť, mohlo by sa mi to vypomstiť ako vtedy v minulosti. Srdce raitonu zaútočilo a srdce fuutonu vyletelo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat 14 May - 21:01

Usmála jsem se. Těsně před tím, co se mě měl blesk dotknout se přede mnou vytvořila pevná květinová zeď. (Je to Kekki genkai, takže ty lístky jen tak nezničíš a PS: ty zvířata jsou v lese na lovu a ne se mnou. Smile)
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 14 May - 21:03

Hmm bráni sa dobre... to dievča, ale čo urobí Kakuzu?? Ja stále len sledujem súboj... ešte som nedostal povel na útok.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 14 May - 21:08

Fuuton maska zaútočila v momenta zo zadu. Země železa - Stránka 12 Atsugai2 Vďaka tomu, že bola zamestnaná tvorbou lístkov proti raitonu, nemohla včas zareagovať na tento útok. Raiton maska stále zosielala blesk.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sun 15 May - 16:46

Lístky se začali tvořit i za mými zády, jejich tvorbu nijak neovlivňuji, chrání mě sami od sebe (podobně, jako písek chránil Gaaru Smile). Otočila jsem se. Byla jsem téměř celá obklopena lístky, ale přes silný vítr se zeď nemohla tak lehce uzavřít, aby mě ochránila celou. Zavřela jsem oči před poryvem větru. Najednou vše ustalo. Otevřela jsem oči a uviděla jsem před sebou velkou bílou tygřici a před ní hromadu sněhových vloček, které utvořili zmrzlou hradbu. ,,Vážně? Sníh?'' Podívala jsem se. Je to zmrzlá voda, tak proč ne. Vyslala mi myšlenku a podívala se na mě koutkem oka.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 15 May - 17:08

Aj keď sa z časti ubránila Fuutonu, vietor vďaka svojej ostrosti rozsekal dosť z jej listov a doriadil aj okolie. Fuuton maska sa zas o niečo vzdialila. Medzi tým sa už pripravovala znova aj ohnivá maska."Budeš aj útočiť alebo sa budeš len skovávať?" Kedže raiton maska cez celú tú dobu pálila do steny, stena sa stala menej odolnejšia a to som sa rozhodol využiť. Raiton maska vydala omnoho silnejší prúd a vzápetí vypálila aj ohnivá maska. Země železa - Stránka 12 24bnkvm Také niečo už jej listy nemohli ustáť a stenu prerazili. Kedže bola stena vytvorená tesne pred ňou a venovala sa hlavne fuuton maske zásah musela dostať na 100%

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sun 15 May - 17:21

Těsně před výbuchem jsem složila pečetě ,,Doton: Doryuuheki!'' Kolem mě se vytvořila zeď z hlíny, zevnitř se se stěnou spojila tlustá zeď z lístků, které byli nashromážděné hned na sobě, takže byla malá možnost, že by to někdo tak snadno prorazil. Ještě pro jistotu Shi vším sněhem, který byl vevnitř kolem nás utvořila třetí vrstvu hradby, takže bylo téměř nemožné ji prorazit. Ještě že mě ty lístky chrání samy od sebe, můžu dělat více věcí. Pomyslela jsem si. Nejsem agresivní typ, ale když chce, abych zaútočila, má to mít. Přikrčila jsem se a kolem obou rukou se mi utvořili rukavice z květin (Hana difendā: Hana no tebukuro). (PS: Fuuton kontrolovala Shi, já jsem měla Raiton Smile)
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 15 May - 17:44

Raiton stále bušil a tak keď začala vytvárať stenu, vznikla v nej akurát pekne veľká diera. Raiton sa čo raz viac zosilňoval a trošku menil smer, tak do steny spravil akurát ešte väčšiu dieru ideálnu pre katon. Raiton spolu s Katonom však v paľbe neprestávali a tak nemala šancu ani vydržať stena z lístkov vôli prieraznosti raitonu a teplote. Ostával už len ľad, ktorý sa proti týmto dvom živlom nemal šancu udržať a pri obrovskej teplote z ohňa a prieraznosti blesku bol ľad zničený v momente.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 15 May - 17:47

Všímam si rozpusteného snehu v okolí. Za príčinu to mal Kakuzov ohnivý útok. Avšak, sneh nebol rozpustený úplne však. Hmm, mal by som sa už zapojiť??

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sun 15 May - 17:56

Zamračila jsem se, když Raiton a Katon začali prorážet stěny a ještě více jsem se přikrčila. ,,Jdem na to.'' Shi jen souhlasně zavrčela. Jakmile byli stěny proraženy a oba živly mířili přímo na nás, Shi se nakrčila, zaťala drápy do země a proti Katonu vyslala proud vody, který ještě posílila roztátým sněhem a ledem. Proud ohně začal pohasínat. Napřáhla jsem se a blesk, který se blížil přímo proti mě se střetl s květinovou rukavicí, kolem mojí pravé ruky. Z rukavice začaly proudit květy irisu a jejich okvětní lístky se omotávali kolem blesku, až dorazily k jeho zdroji - Srdci. Začali se kolem něj omotávat. Natáhla jsem druhou ruku a květy se kolem něj pevně obalily. ,,Hana Kyuu.'' Srdce bylo uvězněno v květinovém ,vězení' takže blesk na chvilku přestal a já mohla plně obnovit rukavici na mé ruce.

Pro ty, co neví o mém KG (tekže asi všichni xD): Lístky ve stěnách, mích jutsu i na té rukavici se obnovují a tvoří se nové. Také mají nějakou sílu a tvrdost, takže je nezničíte jedním zásahem - proč by tam jinak byly.
Lístky se kolem blesku neobalují, ani ho nepohlcují, jen se kolem něho obtáčejí v bezpečné vzdálenosti a rychle letí k srdci.

Naposledy upravil Ayame Takahashi dne Sun 15 May - 18:52, celkově upraveno 1 krát
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 15 May - 19:13

Bleskové srdce si dobre všimlo prilietavajúcich lístkov a tak sa pár krát popohybovalo tak aby raiton zničil tie lístky, ktoré sa obtáčali. Popohnutie masky zapríčinilo, že blesk nesmeroval priamo na ruku, ale aj do iných častí tela. Kedže srdce ohňa stálo blízko bleskového tak tiež ešte vypálilo oheň, aby dorobil lístky, ktoré náhodou prešli aj keď bolo dosť nepravdepodobné, aby prešli raitonom. Maska však ani po zničených lístkoch neprestávala a útočila na ne. Fuuton maska sa objavila a zaútočila z hora na ich chrbát až keď bol oheň s bleskom pri nich. Země železa - Stránka 12 Atsugai2

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sun 15 May - 19:20

Když Raiton s Katonem začali ničit lístky směřující k srdci, Shi přede mnou vytvořila hradbu z vody. Nevydrželo to moc dlouho, ale stačilo to na to, abychom obě uskočili pryč a vyhly se tak Fuutonu. Zeď z vody zmizela a tak se všechny 3 elementy střetly. Vydýchávala jsem se opřená o zem. Pak jsem luskla prsty a přede mnou se vytvořilo několik lístků, které hned potom zase zmizeli. Uskočila jsem ještě kousek dál a pak jsem se postavila.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 15 May - 19:33

Fuuton maska sa okamžite stiahla ku mne hneď ako útok neuspel. Predveď sa Mizuto. Samehadou som sa presvedčil, že na srdciach neni žiadny lístok od Ayame, Masky potom odskočili.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 15 May - 19:36

"Hai!" Začnem s pečaťami. Plno rozpusteného snehu v okolí mi ušetrí chakru.
* Suiton: Dai Bakusui Shōha!
Země železa - Stránka 12 320px-Water_Release_Great_Exploding_Water_Colliding_Wave
Celé moje okolie obalí voda. Vo vode som ja, Ayame, jej tigre ale aj Kakuzu.
"Začneme!"
Země železa - Stránka 12 320px-Kaima_Form
Po tom čo zmením svoj vzhľad, už môžem pod vodou dýchať.
* Suirō Sameodori no Jutsu! - http://naruto.wikia.com/wiki/Water_Prison_Shark_Dance_Technique
Po použití posledného jutsu som sa stal stredobodom vody. Už nie je možné z vody utiecť.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sun 15 May - 19:42

Těsně před tím, než nás voda pohltila, Shi kolem nás vytvořila vlastní vodní bubliny vyplněné vzduchem. Jakmile jsme se dostali do vody vytvořené Mizutem, mohli jsme volně dýchat.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Sun 15 May - 19:43

přiletím na drakovi "Co je to tu za bordel? Kakuzu? TO jsem si mohla myslet." uviděla jsem velkou vodní 'bublinu' a uvnitř ní Ayame a Shi
"To není dobrý."
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Počet príspevkov : 7781

Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 15 May - 19:46

Hneď ako Mizuto tvoril bublinu som sa ja spojil so Samehadou. "Ideme na to!" Dopovedal som už v spojení so Samehadou. Okamžite som vyštartoval po jej bubline okolo, ktorej som sa nehoráznou rýchlosťou pohyboval a popri tom aj vysával chakru takže jej bublina povolila.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 12 z 34 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 23 ... 34  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: