Hracia Miestnosť
+5
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
Nawaki
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 15 z 41
Strana 15 z 41 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41
Hracia Miestnosť
First topic message reminder :
V tejto miestnosti sa bude hrat hra Pravda alebo Odvaha v tejto miestnosti je povolené všetko (úplne)
nesúvisi to vôbec z textovou hrou takže môžete bit tu aj niekde v textovej hre
V tejto miestnosti sa bude hrat hra Pravda alebo Odvaha v tejto miestnosti je povolené všetko (úplne)
nesúvisi to vôbec z textovou hrou takže môžete bit tu aj niekde v textovej hre
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Re: Hracia Miestnosť
Zamrkala jsem na něj. "Ehmmmm obávám se, že ne... jsem věrná a zadaná^^!" pokrčila jsme rameny. "A klíč od pásu cudnosti má Himi xD!"Mikuto Uchiha napsal:"hmm dala by si my jazyckovu keby ta o to poprosim?"
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Mikuto Uchiha napsal:"hmm dala by si my jazyckovu keby ta o to poprosim?"
Uchichtla jsem se. ,,Dneska jste nějak nadržením pánové..Potřebovali byste zchladit hormony." poradila jsem jim s úsměvem.
Anonymní- Anonymní
usmiala som sa a nechala nápis tak.Akasuna no PiliKKa napsal:"To abychom tě lépe viděli!" mrkla jsem xD.Kushina Uzumaki napsal:Tak vieš som Yaoist ale nemuseli ste mi dať tuto nálepku. trocha som sa zasmiala
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
sklonil som hlavu "moje hormony su v poriadku" pousmial som sa
Shinobi
Mikuto Uchiha napsal:sklonil som hlavu "moje hormony su v poriadku" pousmial som sa
,,Vážáážně?" protáhla jsem nevěřícně, nicméně jsem se zasmála. ,,Uvidíme."
Anonymní- Anonymní
"Takže teď já? ^^... Kushino! Pravda nebo odvaha?" mrkla jsme na ní.
Shinobi
Vešel jsem do místnosti.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Zamávala jsme na Neura. "Umm takže Kushina tu není hmmm hmmm dobře... Tak Himi^^!" otočila jsem se na ní.
Shinobi
Akasuna no PiliKKa napsal:Zamávala jsme na Neura. "Umm takže Kushina tu není hmmm hmmm dobře... Tak Himi^^!" otočila jsem se na ní.
,,Umm...dobře..tak pravdu." usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Ďábelsky jsem se usmála. "Měla jsi někdy orgasmus z pomyšlení na Assasínka?" uculila jsme se sladce xD.Hitomi Yamada napsal:Akasuna no PiliKKa napsal:Zamávala jsme na Neura. "Umm takže Kushina tu není hmmm hmmm dobře... Tak Himi^^!" otočila jsem se na ní.
Shinobi
Akasuna no PiliKKa napsal:Ďábelsky jsem se usmála. "Měla jsi někdy orgasmus z pomyšlení na Assasínka?" uculila jsme se sladce xD.Hitomi Yamada napsal:Akasuna no PiliKKa napsal:Zamávala jsme na Neura. "Umm takže Kushina tu není hmmm hmmm dobře... Tak Himi^^!" otočila jsem se na ní.
,,Ne." vzdychla jsem na oko smutně. ,,Tak daleko ještě nejsem." přiznala jsem bez začervenání a mírně se usmála.
Anonymní- Anonymní
Zvedla jsem palec. "Nejsi na tom tak špatně! xDD!" usmála jsem se. "První to má být na ostro a ne s představou!" kývla jsem.Hitomi Yamada napsal:Akasuna no PiliKKa napsal:Ďábelsky jsem se usmála. "Měla jsi někdy orgasmus z pomyšlení na Assasínka?" uculila jsme se sladce xD.Hitomi Yamada napsal:Akasuna no PiliKKa napsal:Zamávala jsme na Neura. "Umm takže Kushina tu není hmmm hmmm dobře... Tak Himi^^!" otočila jsem se na ní.
,,Ne." vzdychla jsem na oko smutně. ,,Tak daleko ještě nejsem." přiznala jsem bez začervenání a mírně se usmála.
Shinobi
Akasuna no PiliKKa napsal:Zvedla jsem palec. "Nejsi na tom tak špatně! xDD!" usmála jsem se. "První to má být na ostro a ne s představou!" kývla jsem.Hitomi Yamada napsal:Akasuna no PiliKKa napsal:Ďábelsky jsem se usmála. "Měla jsi někdy orgasmus z pomyšlení na Assasínka?" uculila jsme se sladce xD.Hitomi Yamada napsal:Akasuna no PiliKKa napsal:Zamávala jsme na Neura. "Umm takže Kushina tu není hmmm hmmm dobře... Tak Himi^^!" otočila jsem se na ní.
,,Hai." usmála jsem se, pak jsem se k ní naklonila a pošeptala, aby to nikdo neslyšel: ,,AA zřejmě k tomu ani nedojde, k ničemu se nemá." vzdychla jsem a nahodila úsměv.
..Dobře..tak třeba..Yoshiro..Pravda nebo odvaha?^^"
Anonymní- Anonymní
"Muži, co bys chtěla!" odpověděla jsem taky tišeji.Hitomi Yamada napsal:Akasuna no PiliKKa napsal:Zvedla jsem palec. "Nejsi na tom tak špatně! xDD!" usmála jsem se. "První to má být na ostro a ne s představou!" kývla jsem.Hitomi Yamada napsal:Akasuna no PiliKKa napsal:Ďábelsky jsem se usmála. "Měla jsi někdy orgasmus z pomyšlení na Assasínka?" uculila jsme se sladce xD.Hitomi Yamada napsal:Akasuna no PiliKKa napsal:Zamávala jsme na Neura. "Umm takže Kushina tu není hmmm hmmm dobře... Tak Himi^^!" otočila jsem se na ní.
,,Hai." usmála jsem se, pak jsem se k ní naklonila a pošeptala, aby to nikdo neslyšel: ,,AA zřejmě k tomu ani nedojde, k ničemu se nemá." vzdychla jsem a nahodila úsměv.
..Dobře..tak třeba..Yoshiro..Pravda nebo odvaha?^^"
Shinobi
Yoshiro Uchiha napsal:"Eh...Pravda."
,,Tak, zamilovaný Romeo...jelikož jsi byl rudý, když jsme sem dostavili, tak...Spal jsi s tou dívkou, co tu byla?..Jsem moc zvědavá holka." dokonalý perverzní úsměv.
Anonymní- Anonymní
"Jojo, chtěl jsem vědět jestli je fakt lesba, když jsem viděl na youtubu jak znásilnila kazekage, hned jsem se chtěl nabídnout abych ověřil její orientaci!" Nasadil jsem hrdý výraz.
Anonymní- Anonymní
Yoshiro Uchiha napsal:"Jojo, chtěl jsem vědět jestli je fakt lesba, když jsem viděl na youtubu jak znásilnila kazekage, hned jsem se chtěl nabídnout abych ověřil její orientaci!" Nasadil jsem hrdý výraz.
Pracně jsem dusila smích. ,,Ty náš hrdino." opěvovala jsem ho skoro zamilovaně. ,,Co bychim si bez tebe počaly?" kroutila jsem hlavou dusíc výbuch smíchu.
Anonymní- Anonymní
"Nany? Youtube?" vytřeštila jsem oči.Yoshiro Uchiha napsal:"Jojo, chtěl jsem vědět jestli je fakt lesba, když jsem viděl na youtubu jak znásilnila kazekage, hned jsem se chtěl nabídnout abych ověřil její orientaci!" Nasadil jsem hrdý výraz.
Shinobi
Yoshiro Uchiha napsal:"Jojo, chtěl jsem vědět jestli je fakt lesba, když jsem viděl na youtubu jak znásilnila kazekage, hned jsem se chtěl nabídnout abych ověřil její orientaci!" Nasadil jsem hrdý výraz.
"A nechtěl sis tím ověřit spíš tu svojí orinetaci?" Pousmála jsem se.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
"no pekne...tak sa my priznajte kto je na tom podobne ako ja?"
Shinobi
Etoo ona tě znásilnila?Vytáhl jsem notes a připojil se na wifi a díval na video.Jo skoro znásilnila
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
"To je za pět bludišťáků Yo!!" zvedla jsem hrdě palec!Yoko Ayme napsal:Yoshiro Uchiha napsal:"Jojo, chtěl jsem vědět jestli je fakt lesba, když jsem viděl na youtubu jak znásilnila kazekage, hned jsem se chtěl nabídnout abych ověřil její orientaci!" Nasadil jsem hrdý výraz.
"A nechtěl sis tím ověřit spíš tu svojí orinetaci?" Pousmála jsem se.
Shinobi
"Ty se vůbec nehlaš!! Měl jsi přijít a zachránit mě T.T málem jsem padla do jejích osidel xD"Neuro Uchiha napsal:Etoo ona tě znásilnila?Vytáhl jsem notes a připojil se na wifi a díval na video.Jo skoro znásilnila
Shinobi
Strana 15 z 41 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41
Similar topics
» Tajná Miestnosť
» Miestnosť za pultom hostinca
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasadacia miestnost organizacie Fukushioki
» Miestnosť za pultom hostinca
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasadacia miestnost organizacie Fukushioki
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 15 z 41
Povolení tohoto fóra: