Hracia Miestnosť
+5
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
Nawaki
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 14 z 41
Strana 14 z 41 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41
Hracia Miestnosť
First topic message reminder :
V tejto miestnosti sa bude hrat hra Pravda alebo Odvaha v tejto miestnosti je povolené všetko (úplne)
nesúvisi to vôbec z textovou hrou takže môžete bit tu aj niekde v textovej hre
V tejto miestnosti sa bude hrat hra Pravda alebo Odvaha v tejto miestnosti je povolené všetko (úplne)
nesúvisi to vôbec z textovou hrou takže môžete bit tu aj niekde v textovej hre
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Re: Hracia Miestnosť
Hmm...možno až prídu ostatný a bude sa hrať ta hra čo včera... dala som mu prst na ústa.Mikuto Uchiha napsal:sadol som si vedla kushiny bol som trochu napity "ahoj ja som mikuto neviem cim to je asi tym alkoholo ale mam strasne nutkanie ta pobozkat mozem?"
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
"dobre" pozrel som sa jej do vystrihu "mas ale peknu postavu" rukami som mieril na stehna "to je perfektne ake mas pekne nohy" hladil som ju na stehnach v zaujme zistit co je to za latku
Shinobi
Podoprela som si hlavu a pozerala naňho ty sa asi vážne musíš nudiť keď tu piješ úplne sám.Mikuto Uchiha napsal:"dobre" pozrel som sa jej do vystrihu "mas ale peknu postavu" rukami som mieril na stehna "to je perfektne ake mas pekne nohy" hladil som ju na stehnach v zaujme zistit co je to za latku
Shinobi
"nooo nudim nedas si aj ty...co to mas za nohavice leginy?" prestal som ju hladit
Shinobi
S Kazekage v po boku jsem vešla do místnosti. Umála jsem se.
,,Sate minna-san." pozdravila jsem s úsměvem, vzala PiliKKu za ruku a přisedla si ke Kushině a ostatním.
,,Sate minna-san." pozdravila jsem s úsměvem, vzala PiliKKu za ruku a přisedla si ke Kushině a ostatním.
Anonymní- Anonymní
"Zdravím!" usmála jsem se. "Tak co oplzlosti?" ušklbíla jsem se na ně. "Pořád hrajete?"
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
"aaa krasne dami " zdvihol som flasu hruskovice nad hlavu "ja uz odrana...tak zacnime "
Shinobi
,,Jasně, proč ne?! Kdo začíná?" zazubila jsem se a podívala se na podezřele rudého Yoshira.
Anonymní- Anonymní
Aspoň niekto kto ma zachráni... pomyslela som si a vydýchla som si keď si sadli ku mneHitomi Yamada napsal:S Kazekage v po boku jsem vešla do místnosti. Umála jsem se.
Shinobi
"Ahojte všichni.." Pousmála jsem se a prohlédla si celou místnost. Hned poté jsem se posadila k Hitomi a Pilice.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
Yoko Ayme napsal:"Ahojte všichni.." Pousmála jsem se a prohlédla si celou místnost. Hned poté jsem se posadila k Hitomi a Pilice.
,,Yo-chii." zaradovala jsem se. Výborně, je tu ženská přesila, tohle si užijeme, plánovala jsem v duchu škodolibě.
Anonymní- Anonymní
"si pis" kazdemu som ulial zajeden "preco mam nutkanie pobozkat kazdu zenu v miestnosti"
Shinobi
tak jo začnite nech sa zasmejem na vás znova povedala som a čakala konečne než sa zabavím na ich hrách.Zaujímavé to bude ako včera...ale mala by som sa vzdáliť radšej... rozmýšľala som
Shinobi
"Jak na vás... snad si nemyslíš, že hrát nebudeš!! To bys nám, feministkám neudělala!!" zasmála jsem se. "Mimochodem jsem PiliKKa, těší mě!" natáhla jsem k ní ruku.Kushina Uzumaki napsal:tak jo začnite nech sa zasmejem na vás znova povedala som a čakala konečne než sa zabavím na ich hrách.Zaujímavé to bude ako včera...ale mala by som sa vzdáliť radšej... rozmýšľala som
Shinobi
Tak jo...sklopila som hlavu a pak pozrela na Pilikku.Já som Kushina...ale lepšie by bolo keby že tu je viac klukov lebo je nádhera sa pozerať na Yaoi ktoré je pred vami uškrnula som saAkasuna no PiliKKa napsal:"Jak na vás... snad si nemyslíš, že hrát nebudeš!! To bys nám, feministkám neudělala!!" zasmála jsem se. "Mimochodem jsem PiliKKa, těší mě!" natáhla jsem k ní ruku.Kushina Uzumaki napsal:tak jo začnite nech sa zasmejem na vás znova povedala som a čakala konečne než sa zabavím na ich hrách.Zaujímavé to bude ako včera...ale mala by som sa vzdáliť radšej... rozmýšľala som
Shinobi
"Umm kdo teda začne?" Zeptala jsem všech.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
Kushina Uzumaki napsal:Tak jo...sklopila som hlavu a pak pozrela na Pilikku.Já som Kushina...ale lepšie by bolo keby že tu je viac klukov lebo je nádhera sa pozerať na Yaoi ktoré je pred vami uškrnula som saAkasuna no PiliKKa napsal:"Jak na vás... snad si nemyslíš, že hrát nebudeš!! To bys nám, feministkám neudělala!!" zasmála jsem se. "Mimochodem jsem PiliKKa, těší mě!" natáhla jsem k ní ruku.Kushina Uzumaki napsal:tak jo začnite nech sa zasmejem na vás znova povedala som a čakala konečne než sa zabavím na ich hrách.Zaujímavé to bude ako včera...ale mala by som sa vzdáliť radšej... rozmýšľala som
Tohle mne zaujalo. ,,Ta taky ráda Yaoi?!" blýsklo mi v očích. ,,Uii^^ Vítej v klubu sestro!" široce jsem se usmála a měla chuť ji obejmout, takové lidi nepotkávám denně.
,,I když..Musíme si na nich smlsnout, když je nás tu více..Za ten včerejšek." ušklíbla jsem se zlomyslně.
Anonymní- Anonymní
"Hááái, my yaoistky musíme držet pospolu!! A využít toho, když máme možnost!! xDD" zasmála jsme se a dala jí placku s nápisem YAOIFOREVER, kterou jsme já, Himi i Yo měli na tričkách xD.Hitomi Yamada napsal:Kushina Uzumaki napsal:Tak jo...sklopila som hlavu a pak pozrela na Pilikku.Já som Kushina...ale lepšie by bolo keby že tu je viac klukov lebo je nádhera sa pozerať na Yaoi ktoré je pred vami uškrnula som saAkasuna no PiliKKa napsal:"Jak na vás... snad si nemyslíš, že hrát nebudeš!! To bys nám, feministkám neudělala!!" zasmála jsem se. "Mimochodem jsem PiliKKa, těší mě!" natáhla jsem k ní ruku.Kushina Uzumaki napsal:tak jo začnite nech sa zasmejem na vás znova povedala som a čakala konečne než sa zabavím na ich hrách.Zaujímavé to bude ako včera...ale mala by som sa vzdáliť radšej... rozmýšľala som
Tohle mne zaujalo. ,,Ta taky ráda Yaoi?!" blýsklo mi v očích. ,,Uii^^ Vítej v klubu sestro!" široce jsem se usmála a měla chuť ji obejmout, takové lidi nepotkávám denně.
,,I když..Musíme si na nich smlsnout, když je nás tu více..Za ten včerejšek." ušklíbla jsem se zlomyslně.
Shinobi
"tak ja zacnem...pilikka pravda alebo odvaha?"
Shinobi
"Ettoooo... ummm pravda!" usmála jsem se.Mikuto Uchiha napsal:"tak ja zacnem...pilikka pravda alebo odvaha?"
Shinobi
Tak vieš som Yaoist ale nemuseli ste mi dať tuto nálepku. trocha som sa zasmiala
Shinobi
"To abychom tě lépe viděli!" mrkla jsem xD.Kushina Uzumaki napsal:Tak vieš som Yaoist ale nemuseli ste mi dať tuto nálepku. trocha som sa zasmiala
Shinobi
Kushina Uzumaki napsal:Tak vieš som Yaoist ale nemuseli ste mi dať tuto nálepku. trocha som sa zasmiala
,,To my rády, že Pili." vypnula jsem hrudník, abych tím upozornila...na svou placku, přilepenou v místě poprsí.
Anonymní- Anonymní
"hmm dala by si my jazyckovu keby ta o to poprosim?"
Shinobi
Strana 14 z 41 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41
Similar topics
» Tajná Miestnosť
» Miestnosť za pultom hostinca
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasadacia miestnost organizacie Fukushioki
» Miestnosť za pultom hostinca
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasadacia miestnost organizacie Fukushioki
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 14 z 41
Povolení tohoto fóra: