Písečná knihovna
5 posters
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Písečná knihovna
First topic message reminder :
Výpůjčné:
D: 10 ryo
C: 20 ryo
B: 40 ryo
Pro všechny platí:
Genin se může naučit: E, D, C (Bez elementu)
Chuunin: E, D, C, B, A (jeden element)
Jounin: E, D, C, B, A, S (dva elementy)
Kage, třída S: E, D, C, B, A, S (tři maximálně čtyři elementy)
D techniky
C techniky
B techniky
Tak^^ Tady si můžete vypůjčit nějaké svitky a knihy^^
Jedná se o téma samozřejmě jutsu, ale taky například knihy o jedech, či anatomii^^ Tedy... alespoň základy xD
Jedná se o téma samozřejmě jutsu, ale taky například knihy o jedech, či anatomii^^ Tedy... alespoň základy xD
Výpůjčné:
D: 10 ryo
C: 20 ryo
B: 40 ryo
Pro všechny platí:
Genin se může naučit: E, D, C (Bez elementu)
Chuunin: E, D, C, B, A (jeden element)
Jounin: E, D, C, B, A, S (dva elementy)
Kage, třída S: E, D, C, B, A, S (tři maximálně čtyři elementy)
D techniky
- Spoiler:
- Sōshuriken no Jutsu – D
Kage Shuriken no Jutsu – D
Magen: Narakumi no Jutsu – D
Shunshin no jutsu - D
Fuubaku Houjin - D
C techniky
- Spoiler:
- Sōshūjin - C
Magen: Kokoni Arazu no Jutsu – C
Doton: Dochū Eigyo no Jutsu – C
Futon: Daitoppa – C
Fūton: Reppūshō - C
Kuchiyose no Jutsu – C
Jūha Shō – C
Futon: Kamikaze - C
B techniky
- Spoiler:
- Fūsajin no Jutsu – B
Fūton: Atsugai – B
Raiton: Hiraishin – B
Doku kiri - B
Kage Bunshin no Jutsu - B
Snad se nám to časem rozšíří^^
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re: Písečná knihovna
Heeem.. zober si plavky.. ideme k vode.. pravdepodobne sa dosť namočíš.. zasmial som sa nad jej nadšením z tréningu po čom som sa len tak tajomne pousmial.. budem ťa čakať, pri dome.. dodal som ešte a len som čakal ako na to zareaguje..
Anonymní- Anonymní
"Budeme se... koupat?!" pozvedla jsem obočí ve stylu "Zbláznil jsi se?", ale přece jen byl to můj sensei a senseiové se poslouchají... nebo alepsoń to tvrdila maminka! "Haaaai tak já si pro ně skočím!!" přikývla jsem nadšeně, ještě jsem si stihla vzít svitek s technikou Sōshuriken no Jutsu a vystřelila z knihovny, že jsem skoro ani nestihla říct "Nashledanou!"
Anonymní- Anonymní
Pomalým krokom som vyšiel z knihovni aj ja.. len som zamával rukou dozoru po čom som sa vytratil z dverí.. mal som na tvári stále taký mierny úsmev.. bolo fajn nebáť sa detí.. pre zmenu..
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem do knihovny díval jsem se na svitky od E do C ranku.
"Našel jsem to co sem potreboval svitek Futon: Kamikaze-C"zaplatil 20 ryo ktere jsem pravě dostal od asistenta Kazekage.
A odešel na klidné misto a začal se učit.
(presun)
"Našel jsem to co sem potreboval svitek Futon: Kamikaze-C"zaplatil 20 ryo ktere jsem pravě dostal od asistenta Kazekage.
A odešel na klidné misto a začal se učit.
(presun)
Sho Rin- Počet príspevkov : 491
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Kaemon
Vešla jsme do budovy, bez ečí vyšla schody a zavřela se v jedné z odlehlíh místností. Sedla jsem si k jednomu ze stolků a začala na svitky psát všechyn své techniky.
(Nerušit, nejsem tu^^)
(Nerušit, nejsem tu^^)
Shinobi
Konečně jsem byla hotová. Vstala jsem a rozeběhla se do kanceláře.
Shinobi
Přišel jsem ke knihovně a vešel dovnitř .
Zajimali mě děje Suny jakou ma historii.
Hledal jsem ve všech regalech a nakonec našel to co jsem hledal velkými pismy
bylo na knižce napsano "Děje Suny".
Pustil jsem se do čtení hned zezačatku byl soukromy odstavec a nadepsano:
Klon Yoto.Toto tema mě velmi zaujalo našel jsem zde také techniky o kterých jsem neměl vubec poněti.
Když si všimla knihovnice že tam něco čtu začala se na mě pořad dívat na štěstí přišel větši dav a ja použil bunshin no jutsua předstíral že odchazím pak jsem se rychle vspomatoval a schoval pod stul při stěně našel jsem tam kryt a pod krytem byla uplně prazdna místnost moc tu světla nebylo tak sem zustal blíž poklopu.A začal studovat knížku.
Zajimali mě děje Suny jakou ma historii.
Hledal jsem ve všech regalech a nakonec našel to co jsem hledal velkými pismy
bylo na knižce napsano "Děje Suny".
Pustil jsem se do čtení hned zezačatku byl soukromy odstavec a nadepsano:
Klon Yoto.Toto tema mě velmi zaujalo našel jsem zde také techniky o kterých jsem neměl vubec poněti.
Když si všimla knihovnice že tam něco čtu začala se na mě pořad dívat na štěstí přišel větši dav a ja použil bunshin no jutsua předstíral že odchazím pak jsem se rychle vspomatoval a schoval pod stul při stěně našel jsem tam kryt a pod krytem byla uplně prazdna místnost moc tu světla nebylo tak sem zustal blíž poklopu.A začal studovat knížku.
Shinobi
Listoval jsem a našel jsem založeny svitek v knižce Fuuton: Kaze no hagoromo
pomyslel jsem si:
"Za to by mě mohli dat Anbu do vězení za načerno bez zaplacení se učit techniku,ale jsem schovany tady někde dole pod knihovnou tak doufam že na to nikdo neprijde."
Začal jsem se učit Fuuton: Kaze no hagoromo (doufam že to co jsem tu napsal je povoleno jestli ne tak ja to zmažu )
pomyslel jsem si:
"Za to by mě mohli dat Anbu do vězení za načerno bez zaplacení se učit techniku,ale jsem schovany tady někde dole pod knihovnou tak doufam že na to nikdo neprijde."
Začal jsem se učit Fuuton: Kaze no hagoromo (doufam že to co jsem tu napsal je povoleno jestli ne tak ja to zmažu )
Shinobi
(No...jelikož na techniku potřebuješ více času, než jen pár hodin, tak to nebude tak jednoduchý...můžeš to udělat, tak že tam pravidelně budeš chodit, ale tím si protáhneš učení techniky jednou tolik, aby to bylo fér...takhle jedině : ) ... ale můžeš si najít i toho, kdo ti to třeba půjčí a pomůže naučit nebo tak...zapoj fantazii : ) )
Guest- Anonymní
(Zapojil jsem sem ve sklepení někde poda tam budu nocovat atm se to budu učit to by šlo ne)
Shinobi
(Takže se to máš naučit...v pravidlech je to jinak, ale můžeš se to naučit, ale je to vyjímka jo? : ) )
Guest- Anonymní
(jj dik moc)
Dal sem studoval techniku ktera me cim dal tim vic zajimala.
Dal sem studoval techniku ktera me cim dal tim vic zajimala.
Shinobi
Technika byla čim dal zajimavšjěi byl jsem schovan v mistnoszí pod knihovnou.
Takže mě nikdo nemohl najít a ja byl rád že knihovnice také ne , jelikož ona ote
místností také nevěděla.
Takže mě nikdo nemohl najít a ja byl rád že knihovnice také ne , jelikož ona ote
místností také nevěděla.
Shinobi
Abych mohl vyskouset ci technika pusobi jledal ksem neco ostreho cim bych to zjisti.
Vrohu mistnosti lezeli jehlice tak sem to z nimi skousel .Poskladal pecete Fuuton: Kaze no hagoromo a\jehlici se vzdycky trochu porezal a pak si na chvilu odpočinul.
Vrohu mistnosti lezeli jehlice tak sem to z nimi skousel .Poskladal pecete Fuuton: Kaze no hagoromo a\jehlici se vzdycky trochu porezal a pak si na chvilu odpočinul.
Shinobi
Když jsem už techniku ovladl usmal jsem se protože jsem v mezi čase stihl vykopat tunel pryč.
(presun)
(presun)
Shinobi
Došli jsem do knihovny a já nákup nechal u vstupu, kde mi ho s radostí pohlídala zdejší knihovnice, která pod mým nejlepším úsměvem roztávala jako kus ledu na v poušti. Potřeboval jsem vrátit pár svitků a na některé se podívat."Takže...já se tu teď něco zařídím...můžeš se tu zatím porozhlédnout..." Usmál jsem se na Taschera a zmizel v regálech.
Guest- Anonymní
Par hodin jsem procital ruzne svitky v knihovne a potom jsem se sel podivat po Fujim, kdyz jsem potkal holku jmenem Rukia... Aaahoj, prosimte podal bys mi tamhleten svitek... Jjja na nej nedosahnu... pronesla stydlive... Bylo to takova menci 16 leta holka s velkyma modryma ocima, cerno-modrymi vlasy, milim usmevem a mela na sobe kimono a u pasu priplou zdobenou katanu... Byl jsem vytrzen z premysleni a trochu prekvapene jsem rekl... Jo rad... Myslis tenhle??? ukazal jsem na jeden svitek a mile se na ni usmal... Hhai, to je on... podal jsem ji svitek Arigato Neni zac a jak se vlastne jmenujes, ja jsem Tascher... Ja jsem Rrukia.. Rukia Kuchiky... zacervenala se... Rukia, to ja krasne jmeno... usmal jsem se Ty, ale nejsi ninja, kdyz nemas pasku... Co vlastne delas, ze te zajimaji tyhle dokumenty??? No o tomhle se mi nechce zrovna moc ted mluvit, treba jindy ti to reknu... Hai??? rozpacite koukala do zeme... No tak dobre, budu se na to tesit... usmal jsem se... Na tady mas takovou pecet (hlinena desticka), kdyz ho budes drzet a myslet na me, tak za tebou prijdu... Tak se zatim mej hezky... Podala mi pecet a rychle zmizela mezi regaly... Podivna divka pomyslel jsem si a pak jsem dosel k Fujinovi... Tak uz mas to, co jsi chtel???
Anonymní- Anonymní
Dlouho jsem se prohraboval svitky a četl si ovšem možném, než mě nakonec z mého topení se v písmenech vytrhl Tascher."No...ehm..j-jo...už jsem vše dodělal...jen jsem si tak četl..." Usmál jsem se a pomalu začal uklízet ty rozházené svitky.
Guest- Anonymní
Jen jsem to do uklízel a podíval se na něj."No...já...to jídlo by jsme mohli někde nechat nebo hodit domů a...někam si zajít,,,co?...Ale moc se nevyznám, kde by si dalo něco najít...kvůli otcovi, v tom dost ťápám.." Tak nejistě jsme se usmál.
Guest- Anonymní
Oba odešli se po chvíli odešli někam napít. Prochodili pár podniků, než znavení se vrátili k sobě domů a ulehli do postele...
(Začínáme od nového dne )
(Začínáme od nového dne )
Guest- Anonymní
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Povolení tohoto fóra: