Písečná knihovna
5 posters
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Písečná knihovna
First topic message reminder :
Výpůjčné:
D: 10 ryo
C: 20 ryo
B: 40 ryo
Pro všechny platí:
Genin se může naučit: E, D, C (Bez elementu)
Chuunin: E, D, C, B, A (jeden element)
Jounin: E, D, C, B, A, S (dva elementy)
Kage, třída S: E, D, C, B, A, S (tři maximálně čtyři elementy)
D techniky
C techniky
B techniky
Tak^^ Tady si můžete vypůjčit nějaké svitky a knihy^^
Jedná se o téma samozřejmě jutsu, ale taky například knihy o jedech, či anatomii^^ Tedy... alespoň základy xD
Jedná se o téma samozřejmě jutsu, ale taky například knihy o jedech, či anatomii^^ Tedy... alespoň základy xD
Výpůjčné:
D: 10 ryo
C: 20 ryo
B: 40 ryo
Pro všechny platí:
Genin se může naučit: E, D, C (Bez elementu)
Chuunin: E, D, C, B, A (jeden element)
Jounin: E, D, C, B, A, S (dva elementy)
Kage, třída S: E, D, C, B, A, S (tři maximálně čtyři elementy)
D techniky
- Spoiler:
- Sōshuriken no Jutsu – D
Kage Shuriken no Jutsu – D
Magen: Narakumi no Jutsu – D
Shunshin no jutsu - D
Fuubaku Houjin - D
C techniky
- Spoiler:
- Sōshūjin - C
Magen: Kokoni Arazu no Jutsu – C
Doton: Dochū Eigyo no Jutsu – C
Futon: Daitoppa – C
Fūton: Reppūshō - C
Kuchiyose no Jutsu – C
Jūha Shō – C
Futon: Kamikaze - C
B techniky
- Spoiler:
- Fūsajin no Jutsu – B
Fūton: Atsugai – B
Raiton: Hiraishin – B
Doku kiri - B
Kage Bunshin no Jutsu - B
Snad se nám to časem rozšíří^^
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re: Písečná knihovna
Došla jsem za ní a zamračila jsem se.
"Nevypadá to, že by tu někde byla dostatečná díra na protažení svitku," povzdechla jsem si.
"Nicméně, dokud to nezkusím, tak to nezjistím, minimálně se pokusím zmapovat, kde jsou nějaké svitky a případně je dotahám co nejblíž k vám."
"Nevypadá to, že by tu někde byla dostatečná díra na protažení svitku," povzdechla jsem si.
"Nicméně, dokud to nezkusím, tak to nezjistím, minimálně se pokusím zmapovat, kde jsou nějaké svitky a případně je dotahám co nejblíž k vám."
Anonymní- Anonymní
,,Doufám, že se tam nepokusíš dostat potom, co jsi teď bojovala.'' Podívala jsem se na ní. ,,Zmapovat to můžeme, aniž by tam někdo šel.''
Naposledy upravil Ayame Takahashi dne Tue 16 Aug - 18:13, celkově upraveno 1 krát
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
"Tak asi aj tak to budeme musieť skusiť tie kamene odtiaľ dostať ...
Lebo inak sa tam okrem Roky nikto nedostane .
Toto asi potrvá .
No nevadí !"
Lebo inak sa tam okrem Roky nikto nedostane .
Toto asi potrvá .
No nevadí !"
Anonymní- Anonymní
Naklonila jsem hlavu na stranu. " Ten boj nebyl zas až tak náročný. Rozhodně mi ještě zbylo dost čakry. A provést Suika no jutsu mě stojí asi tolik energie, jako zvednout ruku, takže nevidím důvod, proč by jsem tam neměla jít."
Naposledy upravil Roka Hoozuki dne Tue 16 Aug - 18:17, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Zvedla jsem ruku, jako že se vzdávám. ,,Jak chceš.'' Shi si sedla vedle mě. Chtělo by to trochu světla. Poznamenala, i když nám vidění ve tmě nečinilo nejmeší problém.
Shinobi
"Fajn," zazubila jsem se na ní.
"Takže já jdu," podívala jsem se na Chikako a kývla jsem hlavou k jedné straně chodby.
"Ty jdeš napravo, já nalevo."
Zatraceně, ale v jednom má pravdu, kdyby jsem si nechala ještě o trochu víc čakry, mohla bych si udělat pár klonů a hned by to šlo rychleji.
Došli jsme až ke stěně, rozpustili jsme se a vtekly jsme dovnitř.
"Takže já jdu," podívala jsem se na Chikako a kývla jsem hlavou k jedné straně chodby.
"Ty jdeš napravo, já nalevo."
Zatraceně, ale v jednom má pravdu, kdyby jsem si nechala ještě o trochu víc čakry, mohla bych si udělat pár klonů a hned by to šlo rychleji.
Došli jsme až ke stěně, rozpustili jsme se a vtekly jsme dovnitř.
Anonymní- Anonymní
Vzala jsem sirky a zapálila jednu pochodeň poblíž. Pověsila jsem jí na stojánek, aby aspoň trochu světla bylo.
"Jak jsem říkala, bude to náročné. Jakmile pohneme s jedním kamenem, budou ostatní muset jistit, aby se strop nesesypal celý.." Dodala jsem.
"Ani nevíme, v jakém stavu svitky jsou, ale doufám, že ne v tak špatném. Byli tam opravdu důležité.." Dodala jsem a přivolala si písek.
"Jak jsem říkala, bude to náročné. Jakmile pohneme s jedním kamenem, budou ostatní muset jistit, aby se strop nesesypal celý.." Dodala jsem.
"Ani nevíme, v jakém stavu svitky jsou, ale doufám, že ne v tak špatném. Byli tam opravdu důležité.." Dodala jsem a přivolala si písek.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
"Aj tak ale dávaj pozor Roka chan ."
Poviem smerom k nej a pozerám k tomu miestu ako to teda pôjde .
"No a inak mohol by som vytvoriť klony a čo najrýchlejšie to vyhadzovať ty by si to teda držala ten strop .
A keďže by to takto malo ísť rýchlo nemalo by ťa to veľmi vyčerpať ."
Poviem smerom k nej a pozerám k tomu miestu ako to teda pôjde .
"No a inak mohol by som vytvoriť klony a čo najrýchlejšie to vyhadzovať ty by si to teda držala ten strop .
A keďže by to takto malo ísť rýchlo nemalo by ťa to veľmi vyčerpať ."
Anonymní- Anonymní
,,Fajn. Beru si prostředek.'' Usmála jsem se a luskla jsem prsty. Kolem mě začalo lítat několik modrých okvětních lístků irisu, které následně vlétly mezi kameny a začaly mapovat ,terén'.
Shinobi
Přikývla jsem.
"Dobrý plán.." Pousmála jsem se a pak zvedla ruce. Nechala jsem písek, aby držel strop a pak i stěny, protože tohle se může v jenom okamžiku celé zbortit. Přiložila jsem dlaně k sobě a písek ztvrdl. Držela, jak nejdéle to půjde.
"Dobrý plán.." Pousmála jsem se a pak zvedla ruce. Nechala jsem písek, aby držel strop a pak i stěny, protože tohle se může v jenom okamžiku celé zbortit. Přiložila jsem dlaně k sobě a písek ztvrdl. Držela, jak nejdéle to půjde.
Shinobi
Pohla jsem rukou a před pískovou vrstvou se udělala ještě jedna vrstva z lístků irisu, která to bude jistit, kdyby se cokoliv dělo.
Shinobi
Ja som vytvoril pár klonov tak aby sa ich tam ale vošlo čo najviac a vytvorili sme radu začli sme si predávať kamene a čo najrýchlejšie sme ich dávali preč .
Ale pritom opatrne keďže tam teraz bola Roka .
Ale pritom opatrne keďže tam teraz bola Roka .
Anonymní- Anonymní
Můžu nějak pomoct? Zeptala se jindy jistá Shi a těkala pohledem ze mě na Naruta a Yo.
Shinobi
Snažila jsem se držet ruce u sebe a všimla jsem si pomalu, ale jistě se zavírajících dveří.
"Sakra!" Sykla jsem. "Někdo musí pohlídat dveře, aby zůstali otevřené. Otevírají se jen zvenčí.." Řekla jsem, protože mi tenhle fakt, jaksi unikl.
"Sakra!" Sykla jsem. "Někdo musí pohlídat dveře, aby zůstali otevřené. Otevírají se jen zvenčí.." Řekla jsem, protože mi tenhle fakt, jaksi unikl.
Shinobi
Shi se kolem nás hbitě protáhla a lehla si mezi dveře. To je tak ponižující. Povzdechla si.
Shinobi
"Tak ... to by asi nebolo pekné keby sme tu ale ostali ."
Povedal som z menším úškrnom .
Keď som si všimol Shi iba som sa zasmial a stále som odhŕnal kamene .
Už sa to trochu prečistievalo .
Povedal som z menším úškrnom .
Keď som si všimol Shi iba som sa zasmial a stále som odhŕnal kamene .
Už sa to trochu prečistievalo .
Anonymní- Anonymní
Už toho mám dost. Shi se zvedla a pyšně zvedla hlavu. Kolem jejích nohou se začala hromadit chakra. Tygřina svalová hmota začala narůstat. Nepřežeň to. Varovala jsem jí, nerada bych tu zůstala uvězněná pod tělem obrovkého zvířete.
Narostly jí dlouhé špičáky a pruhy na těle se zkroutily do podivných tvarů. Oči jí modře svítily.
Dveře pod nátlakem síly vypadly z pantů. Tygřice prošla kolem klonů a obříma tlapama odklízela jeden balvan za druhým.
Narostly jí dlouhé špičáky a pruhy na těle se zkroutily do podivných tvarů. Oči jí modře svítily.
Dveře pod nátlakem síly vypadly z pantů. Tygřice prošla kolem klonů a obříma tlapama odklízela jeden balvan za druhým.
Shinobi
"No tak toto už strašidelné byť môže ."
Poviem aj keď som to videl ohrožene som sa necítil lebo Shi som nepovažoval nikedy za nepriateľa alebo tak stále som ju mal za roztomilého tygra .
Poviem aj keď som to videl ohrožene som sa necítil lebo Shi som nepovažoval nikedy za nepriateľa alebo tak stále som ju mal za roztomilého tygra .
Anonymní- Anonymní
Zasmála jsem se. ,,Ona umí být děsivá'' Pak jsem se na chvíli odmlčela a soustředně jsem se zamračila. ,,Mám to.'' Spokojeně jsme se usmála. Právě jsem dosáhla (lístky dosáhly) na jeden svitek, ke kterému jsem se chtěla dostat. Jako u všech svitků, které jsem našla, obalila jsem ho lístky, aby se už více neporušil. Ještě se k nim zbývá prohrabat.
Shinobi
"No takýmto tempom to bude odkľudené čo nevidieť .
Lenže ak ten piesok zmizne tak to sa asi zasa zasype ."
Stále som odklúďal z klonami kamene .
Lenže ak ten piesok zmizne tak to sa asi zasa zasype ."
Stále som odklúďal z klonami kamene .
Anonymní- Anonymní
,,Tak odnesem svitky a až budeme všichni pryč, komu bde vadit, když se to sesype.'' Ušklíbla jsem se.
Shinobi
Najednou vytekla zpod balvanů voda. Po chvíli jsem se zformovala do svojí podoby, seděla jsem na zemi.
Zadívala jsem se na ně a trochu si oddechla.
"Na to, jaký jsme prohledali s Chikako prostor jsme toho zatím moc nenašli. Nic méně, jestli se dokážete prokopat o dalších deset metrů dál, tak je tam menší dutina. Schromáždili jsme tam něco okolo dvaceti svitků."
Zadívala jsem se na ně a trochu si oddechla.
"Na to, jaký jsme prohledali s Chikako prostor jsme toho zatím moc nenašli. Nic méně, jestli se dokážete prokopat o dalších deset metrů dál, tak je tam menší dutina. Schromáždili jsme tam něco okolo dvaceti svitků."
Anonymní- Anonymní
Rychle jsem chtěla něco říct, ale sotva Shi slyšela nové zprávy, začala zběsile hrabat. Skvělý. Taky jsem začala svitky shromažďovat na jedno místo, to jsem pak překryla ochranou vrstvou, aby se nezasypalo.
Shinobi
Ja som už zrýchliť viac nemohol .
"Dobrá práca Roka chan .
Umm ale teraz len treba vyčkať než sa tam dostaneme "
"Dobrá práca Roka chan .
Umm ale teraz len treba vyčkať než sa tam dostaneme "
Anonymní- Anonymní
Při pohledu na Shi se nešlo neusmát. Když jsem se dostatečně vynadívala na její zuřivé odhazování obrátila jsem se na ostatní.
"No, tak kus by jsme měli, ale ještě to není všechno, takže já jdu zpátky," znovu jsem se rozpustila a zmizela v sutinách.
"No, tak kus by jsme měli, ale ještě to není všechno, takže já jdu zpátky," znovu jsem se rozpustila a zmizela v sutinách.
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Povolení tohoto fóra: