+3
Daiki Ayme
Aitenn Megami
Daichi
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 14 z 21
Strana 14 z 21 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21
Re:
Hm... A prineste i mne! zakričal som na nich ešte pred odchodom. Chytil som list a pretrhol ho. Udivene som sa nato pozrel. Tak skoro? spýtal som sa v duchu a zobral si ďalší. A znova som ho pretrhol. Usmial som sa a prilepil si list na hlavu. Troška ťažšie. a pokúsil som sa ho prerezať na čele. Po chvíli som sa nato vykašľal a odišiel preč. (presun xD )
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re:
Přišel jsem k jezeru a rozhlídl se po okolí. Hm, asi tu už nikdo není. Přešel jsem pomalým krokem až na jezero a začal trénovat.
Anonymní- Anonymní
Re:
Došla jsem k jezeru a mnula si ztuhlé rameno.
Ksó...pojď na saké...sem nechci
Ne...čerstvý vzduch nám prospěje
Mě prospěje Saké!
Zavrčela jsem a lehla si do trávy.
Ksó...pojď na saké...sem nechci
Ne...čerstvý vzduch nám prospěje
Mě prospěje Saké!
Zavrčela jsem a lehla si do trávy.
Guest- Anonymní
Re:
Přetočil jsem se na bok a po chvíli otevřel oči. Pomalu jsem si promnul oko a podíval se, kde to vlastně jsem. Co? Vyskočil jsem na nohy a začal rychle trhat hlavou tam a zpátky. [i]Já usnul u jezera? Musím se probrat. Šel jsem k jezeru, kde jsem hned skočil. Po chvíli jsem vylezl, lehl si do trávy a čekal až uschne oblečení. Příště bych mohl skákat i bez oblečení.
Anonymní- Anonymní
Re:
Uslyšela jsem zvuk vody a posadila jsem se. Uviděla jsem mokrého Seita a stoupla si. Nevypadalo to, že by si mě všiml. Šla jsem pomalu k němu a u jeho hlavy jsem si dřepla, a začala jsem ho šťouchat bez přestání do tváře.
"Nastydneš...nastydneš..."
"Nastydneš...nastydneš..."
Guest- Anonymní
Re:
Otevřel jsem zase oko, jelikož v něm bylo ještě trochu vody, tak jsem viděl trochu rozmazaně. Párkrát jsem mrkl, dokud jsem ji nerozeznal. ,,Ahoj. A ne, nenastydnu."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ále jo...nastydneš"
Trvala jsem na svým a dál ho šťouchala do tváře.
"Já mám vždycky pravdu"
Usmála jsem se a přestala ho šťouchat.
Trvala jsem na svým a dál ho šťouchala do tváře.
"Já mám vždycky pravdu"
Usmála jsem se a přestala ho šťouchat.
Guest- Anonymní
Re:
Přetočil jsem se na bok, abych na ni lépe viděl. ,,Pravdu máš, ale nenastydnu." Lehce jsem se usmál a ještě pořád ze mě tekla voda. ,,I když, trochu zima už je."
Anonymní- Anonymní
Re:
Z dřepu jsem si sedla do tureckého sedu a přemýšlela.
"No až budeš nemocný tak za tebou budu chodit a říkat ti...jáá ti to říkala"
Usmála jsem se.
"zahřála bych tě"
Provokativně jsem se usmála.
"Ale pak bych byla mokrá"
"No až budeš nemocný tak za tebou budu chodit a říkat ti...jáá ti to říkala"
Usmála jsem se.
"zahřála bych tě"
Provokativně jsem se usmála.
"Ale pak bych byla mokrá"
Guest- Anonymní
Re:
Došel jsem k jezeru, s relativně good náladou, chtěl jsem trénovat.
Došel jsem k jednomu že stromů, u něj jsem se svlékl že mi zůstali jen kalhoty, boty.
Flašku saké jsem postavil k meči hezky opřenému o strom se stínu, dnes jsem kenjutsu trénovat nechtěl.
Našel jsem si ten správný kámen, rozběhl jsem se proti němu vyskočil a odzkoušel si na něm techniku: "Konoha Reppū!" Tohle jsem zakřičel ještě před úderem do kamenu.
Absolutně jsem ten velký kámen zničil, až to zvedlo prach, dopadl jsem na nohy a pozoroval co technika udělala. "Tak tohle by jen tak někdo nezablokoval, ale te´d jsem si zničil panáka..." Měl jsem trochu skleslí pohled, ale ten hned zmizel.
Přišel jsem k jednomu ze stromů, byl hned vedlo mého oblečení, začal jsem si na stromu trénovat taijutsu, občas jsem na něm odzkoušel i Konoha Reppū a Konoha Senpuu.
Ve stromu po mých ranách zůstávali docela velké díky, no neútočil jsem příliš slině, abych ten strom hned neporazil, tak jsem pokračoval v tréninku taijutsu, protože v čemkoliv jiným jsem byl antitalent.
Došel jsem k jednomu že stromů, u něj jsem se svlékl že mi zůstali jen kalhoty, boty.
Flašku saké jsem postavil k meči hezky opřenému o strom se stínu, dnes jsem kenjutsu trénovat nechtěl.
Našel jsem si ten správný kámen, rozběhl jsem se proti němu vyskočil a odzkoušel si na něm techniku: "Konoha Reppū!" Tohle jsem zakřičel ještě před úderem do kamenu.
Absolutně jsem ten velký kámen zničil, až to zvedlo prach, dopadl jsem na nohy a pozoroval co technika udělala. "Tak tohle by jen tak někdo nezablokoval, ale te´d jsem si zničil panáka..." Měl jsem trochu skleslí pohled, ale ten hned zmizel.
Přišel jsem k jednomu ze stromů, byl hned vedlo mého oblečení, začal jsem si na stromu trénovat taijutsu, občas jsem na něm odzkoušel i Konoha Reppū a Konoha Senpuu.
Ve stromu po mých ranách zůstávali docela velké díky, no neútočil jsem příliš slině, abych ten strom hned neporazil, tak jsem pokračoval v tréninku taijutsu, protože v čemkoliv jiným jsem byl antitalent.
Naposledy upravil Kira Seikatsu dne Mon 9 Jan - 18:53, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
,,A to by ti vadilo?" Usmál jsem se a podíval se na ni, vzpomněl jsem si na tu jednu noc. ,,Tenkrát si neprotestovala, i když jsem nebyl mokrý." Dal jsem si ruku na bradu a dělal, že přemýšlím a čekal na její reakci.
Anonymní- Anonymní
Re:
Uchechtla jsem se a roztáhla ruce abych ho mohla obejmout.
"Tak pojď, byla by škoda kdyby jsi tu umrznul"
Zazubila jsem se a čekala.
"Tak pojď, byla by škoda kdyby jsi tu umrznul"
Zazubila jsem se a čekala.
Guest- Anonymní
Re:
Postavil jsem se a přešel k ní. Lehce jsem se usmál a podíval se na ni. ,,Klidně bych to udělal, ale pak by jsi nastydla." Vyplázl jsem na ni jazyk a pořád se usmíval.
Anonymní- Anonymní
Re:
Stoupla jsem si a lehce se zamračila.
"Ty nastydnout můžeš a já ne?"
Pořád jsem si stála za tím že nastydne. Chvíli jsem se na něj zamračeně dívala a pak jsem vyplázla jazyk. Následně jsem ho objala a uchechtla se.
"Ty nastydnout můžeš a já ne?"
Pořád jsem si stála za tím že nastydne. Chvíli jsem se na něj zamračeně dívala a pak jsem vyplázla jazyk. Následně jsem ho objala a uchechtla se.
Guest- Anonymní
Re:
,,Já to vydržím." Usmál jsem se a pak mě objala. ,,Ale pokud budeš fakt nemocná, není to moje chyba." Objetí jsem jí oplatil a dále se usmíval.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Hideo tu někde je a Shimon už je pomalu připravený na zkoušky." Usmál jsem a taky jí nepouštěl. Většina voda ze mě už okapala, ale teď měla asi taky už na oblečení vodu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pribehla som sem. Už som sa tešila, že budem trénovať, tak som sa usmievala. Ale úsmev mi ochabol keď som videla Hidea s tým rámenom Ty! ukázala som naňho prstom. Všimla som si tu aj Kiru, chvíľu som sa naňho dívala, ale potom som pohľad opäť stočila na Hidea a prižmúrila oči.
Aitenn Megami- Tokubetsu Jounin (Gobi no Jinchuriki)
- Počet príspevkov : 408
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Itako
Re:
Začala jsem cítit chlad a hlavu jsem si opřela o jeho rameno.
"A teď je mi kosa, snažim se udělat dobrý skutek a zahřát tě a skončím takhle..."
Zasmála jsem se.
"A teď je mi kosa, snažim se udělat dobrý skutek a zahřát tě a skončím takhle..."
Zasmála jsem se.
Guest- Anonymní
Re:
,,Vidíš to. Možná se ti to ale jednou vrátí." Usmál jsem a pořád ji držel. ,,Za chvíli kosa přejde."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Snad.."
Přivřela jsem oči a užívala si chvilku klidu.
"Takhle bych byla schopná usnout"
Pousmála jsem se i když to nemohl vidět jelikož jsem měla pořád hlavu opřenou o jeho rameno.
Přivřela jsem oči a užívala si chvilku klidu.
"Takhle bych byla schopná usnout"
Pousmála jsem se i když to nemohl vidět jelikož jsem měla pořád hlavu opřenou o jeho rameno.
Guest- Anonymní
Strana 14 z 21 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 14 z 21
Povolení tohoto fóra: