+3
Daiki Ayme
Aitenn Megami
Daichi
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 13 z 21
Strana 13 z 21 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21
Re:
Pocítil som chladný vzduch na mojej tvári a poobzeral sa dookola. Nič a nikde tu neboli... Len Fu a Shi. Čo to zo mnou je? pomyslel som si. Asi musím ísť do nemocnice naozaj. Nič mi nie je. povedal som Shimonovy a postavil sa.
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re:
Na tvári som mal taký výraz že mu muselo byť jasné že mu neverím ani noc medzi očami ,,Počuj..... pokiaľ pôjdeš do nemocnice a necháš sa tam ošetriť tak z vážim môj postoj k tebe a možno ťa začnem brať inak ako teraz a budem ťa brať ako sebe rovného.... Poprípadenti pomôžem z tréningom alebo z technikamy.... tak čo? Berieš...? Myslím že je to fér návrh....,, chcel som aby bol pokoj a bol som ochotný obetovať pár vecí a hlavne som to robil preto aby Fu nemala starosti....
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Re:
Hm... asi som to od teba chytil... odsekol som Fu s úškrnom. Otočil som sa na Shiho. Nepotrebujem aby si ma bral ako seberovného, lebo dávno som ťa predbehol. znova som to hovoril s úškrnom. A v nemocnici som už bol... takže nevidím dôvod tam ísť znova.
Shinobi
Re:
,,Teraz si niekde hlboko pod bodom mrazu..... a zrejme si si narušil prívod krvi do mozgu pri tom tvojom tréningu..... A ver že tam pôjdeš kebyže tu je Seito tak si už dávno tam...,, povedal som mierne agresívnym tónom...
Shinobi
Re:
1. Stihli ma vyšetriť... Len povedali že mam oddychovať, takže nezapáraj. povedal som Fu. Pozrel som sa na Shiho, a už ma z toho otáčania hlavy aj rozbolela. Stavíš sa? spýtal som sa ho a vytiahol kunai tak, aby to nevidel.
Shinobi
Re:
Prevrátila som očami a odskočila som do zadu tak, aby čakrová sieť, ktorú mám robiť, na nich nedosiahla. Aktivovala som byakugan a začala som trénovať.
Aj keď to bolo už lepšie ako včera, ešte stále som popritom robila nejaké somariny xD
Aj keď to bolo už lepšie ako včera, ešte stále som popritom robila nejaké somariny xD
Aitenn Megami- Tokubetsu Jounin (Gobi no Jinchuriki)
- Počet príspevkov : 408
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Itako
Re:
Kývol som rukou akože ho mám niekde ďaleko, ďaleko..... ,, Nebude zo psa slanina ani z ovce baranina.....Pokiaľ sa nenaučíš počúvať rozkazy by si nemáš právo hovoriť ninja...,, vyskočil som na strom a pozoroval okolie...
Shinobi
Re:
Uškrnula som sa Ja ťa skôr či neskôr tam odvlečiem, takže... nadýchla som sa poriadne vzduchu a dala som si čelenku dolu, pričom som si rukou zotrela pot z čela a potom som ju znova tam priviazala. A znova som začala trénovať...
Stále to však nebolo dobré...Buď som niečo poplietla alebo som to urobila zle...Tak som to robila znova a znova...
Stále to však nebolo dobré...Buď som niečo poplietla alebo som to urobila zle...Tak som to robila znova a znova...
Shinobi
Re:
Tak prepáč, ale ja musím trénovať... odsekol som Shimonovi a znova a znova sa pokúšal list pretrhnúť. Háááá! zakričal som a otvoril dlaň. Lístok sa pretrhol do polovice. Usmial som sa. Znova som ju zatvoril a pokúšal sa ho už úplne.
Shinobi
Re:
Skúšala som tú techniku znova a znova, a hoc sa to zlepšilo, stále som ešte robila somariny xD. Keď som videla, že Hideo už má list do polovice pretrhnutý, prestala som a usmievala sa.
Shinobi
Re:
Pootvoril som jedno oko a pozrel sa na list. Iba trochu sa natrhol. Sakra! hodil som list o zem a pozrel sa na Fu. Ty sa čo tak usmievaš? spýtal som sa s úškrnom, jasné že som len žartoval. Ľahol som si na zem a pozoroval oblaky.
Shinobi
Re:
Postavil som sa a ponaťahoval stuhnuté telo. Zoskočil som zo stromu a pomaly kráčal k Fu... ,, Nie si unavená a hladná po dlhom tréningu? Poď pozývam ťa na rámen..,, usmial som sa na Fu a povedal to príjemným hlasom. A chytil ju za ruku a pritiahol som si ju bližšie k sebe...
Shinobi
Re:
Prestala som trénovať techniku, keď sa ma to Shi opýtal. Prudko som dýchala, asi by mi neuškodilo zjesť rámen Technika je namáhavá, ale čo už...Dobre idem na rámen pousmiala som sa a stočila som pohľad na Hidea A ty...Skúšaj
Shinobi
Strana 13 z 21 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 13 z 21
Povolení tohoto fóra: