+3
Daiki Ayme
Aitenn Megami
Daichi
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 15 z 21
Strana 15 z 21 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21
Re:
,,No, jo. Na mě se spí dobře." Usmál jsem a tušil, že má asi zavřené oči. Pak jsem nic neříkal a užíval si taky zatím ten klid.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ten křik mě vrátil do reality, pěkně zpocenej v kožených kalohtech a bez horní části oblečení, jen kalhoty, boty.
Přišel jsem k Fuu. "Čau bojovnice, co to Pako udělalo že tak křičíš?" Zeptal jsem se zvědavě, vypadal jsem trochu komicky celý zpocený.
Přišel jsem k Fuu. "Čau bojovnice, co to Pako udělalo že tak křičíš?" Zeptal jsem se zvědavě, vypadal jsem trochu komicky celý zpocený.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ahoj pozdravila som sa Kirovi a uškrnula sa. Stočila som pohľad na Hidea a prevrátila očami Dobre, tak to potom vysvetľuj Akane, lebo ja nechcem zhorieť v jej plameňoch ťukla som ho prstom do čela.
Aitenn Megami- Tokubetsu Jounin (Gobi no Jinchuriki)
- Počet príspevkov : 408
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Itako
Re:
"Řekla bych že musíme vypadat divně, když tu tak stojíme"
Pousmála jsem se a pořád měla zavřený oči.
Pousmála jsem se a pořád měla zavřený oči.
Guest- Anonymní
Re:
Lhostejně jse se ušklíbl, rozhodně jsem nechtěl zaútočit první. "Děti nebiju a zvířátka mám rád, tak se běž zahrabat srabe."
Anonymní- Anonymní
Re:
Usmál jsem se a držel dál Koroki. ,,Možná nás nevidí a nebo nás radši nechcou vidět."
Anonymní- Anonymní
Re:
Po Hideovi jsem hodil vražedným pohledem který znamenal: Nebýt té kawai myšky tak tě zmlátím tak že skončíš v nemocnici. Myšku jsem si dal opatrně na rameno a pohladil ji. "Ty jsi, ale roztomilá." Rozplýval jsem se nad myškou. Pak jsem se otočil k Hideovi. "Nevím, ale ty myslím nejsi v pozici kdy by jsi mi mohl dávat rozkazy, jediný kdo se mi může v taijutsu postavit je hyuuga, jsou to skvělý bojovníci, tady stojím vedle jedné hodně nadějné bojovnice, dokázal jsem zmlátit i pár Chuuninů tak radši neštvi."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Pravda, bůh ví co by si pak mysleli"
Pobaveně jsem se usmála a otevřela oči. Trochu jsem se odtáhla abych mu viděla do obličeje.
"Ták...zahřála jsem tě aspoň trochu?"
Usmála jsem se a čekala.
Pobaveně jsem se usmála a otevřela oči. Trochu jsem se odtáhla abych mu viděla do obličeje.
"Ták...zahřála jsem tě aspoň trochu?"
Usmála jsem se a čekala.
Guest- Anonymní
Re:
Hm... Ty poctivec... Maj si taijutsu dobré ako chceš, mňa nezmlátiš, ani keby peklo zamrzlo. povedal som, ale celkom kľudne a bez náznaku hnevu v hlase. Nato som sa postavil a trochu ustúpil od Kiru, tak aby som stíhal urobiť pečate skôr, ako sa ku mne dostane.
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re:
Prišiel som oneskorene kvôli bolestiam zo zranenia... ,,Huh.... Horší ste jeden od druhého...,, povedal som smerom na Hidea a Kiru... ,,A ty..,, prikráčal som k Hideovi a schmatol ho za golier a nadvihol na zem... ,,Máš šťastie že som na teba nemal náladu...,, v tm mi zase telom prebehla bolesť a stisk Hidea povolil...
Naposledy upravil Shimonu Senju dne Mon 9 Jan - 20:03, celkově upraveno 2 krát
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Re:
Usmál jsem se. "On mi nestojí za tu námahu, krom toho ta myška je moc kawai na to, aby jsem si ji teď sundal z ramena." Na hidea jsem se ani nepodíval. "A teď jsem si uvědoil, jak se jmenuješ? Já jsem Kira Seikatsu."
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Netreba zaobídem sa aj bez toho ale nabudúce to už radšej nerob....,, otočil som sa a uvidel som kde je moja myš a tak som zariadil aby sa roztiekla znova na bezvýznamný atrament.... ,,Kde je Seito?,, opýtal som sa smerom na Hidea...
Shinobi
Re:
prišiel asom k jazeru s diamantovou tičou ahooj hele je tady niekto kto by my pomohol s katon technikamipovedal som nahlas
Anonymní- Anonymní
Re:
A myška je v r*ti. No ďakujem pekne, zrejme si budem musieť ozajstnú chytiť spražila som Shiho nahnevaným pohľadom, ale po chvíli som sa začala smiať. Pripadala som si ako psychopat (xD) Som Fū predstavila som sa, ale neprestávala sa smiať.
Aitenn Megami- Tokubetsu Jounin (Gobi no Jinchuriki)
- Počet príspevkov : 408
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Itako
Re:
Blázen... Vytáhl jsem si kapesník, utřel jsem si všechen inkoust a pěkně nacucaný kapesník inkoustem, jsem hodil hideovi přímo do obličeje. "Takže teď jsi bojovnice Fu." Ušklíbnul jsem se a čekal na hideovu reakci.
Naposledy upravil Kira Seikatsu dne Mon 9 Jan - 20:18, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Nemala čo robiť pri niekom inom...,, odsekol som Fu... Pozrel sa na Kiru znechuteným výrazom a pohľadom ,, ja ťa zabijem..,, A tiež som uvidel že Seito má iné starosti a tak som to nechal tak... Znechutený som odišiel od davu a bolestne si sadol pod strom...
Naposledy upravil Shimonu Senju dne Mon 9 Jan - 20:19, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
Re:
uvidel som Fū ahoj ako sa máš dosť často sa stretavame poslednej dobepovedal som s diamantovou tyčou za chrbtom
Anonymní- Anonymní
Strana 15 z 21 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 15 z 21
Povolení tohoto fóra: