+3
Daiki Ayme
Aitenn Megami
Daichi
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 12 z 21
Strana 12 z 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Re:
Začal ma znervózňovať motýľ. Lietal si okolo mňa, niekedy si sadol a mával krídlami, čím ma dosť šteklil. No najviac bolo, keď si sadol na nos a začal ma štekliť. To bolo už veľa, môj nos nevydržal a kýchol som si. Lístok mi spadol z čela a nato sa mi odtrhli nohy od vetvy a ja som spadol na hlavu. Aúú... zavyl som po dopade, a chytil sa za hlavu, kde mi navrela hrča.
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re:
Prestala som a pozrela som sa na Hidea. Chcela som záchvat smiechu zadržať, ale nešlo to. Začala som sa smiať na celé kolo a nemohla so, prestať, až som sa chytila za brucho.
Aitenn Megami- Tokubetsu Jounin (Gobi no Jinchuriki)
- Počet príspevkov : 408
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Itako
Re:
Postavil som sa a vražedne sa pozrel na Fu. Niečo smiešne? spýtal som sa a prišiel až k Fu. Dal som jej pohlavok a zasmial sa. Aby sa to nestalo aj tebe! otočil som sa a znova si prilepil lístok na čelo.
Shinobi
Re:
Keď mi dal pohlavok, ja som ho na oplátku trafila shoteiom do ruky, avšak bola to iba slabá rana. Nechcela som mu ublížiť Dokonalý magnet na nešťastie... uškrnula som sa.
Shinobi
Re:
Pocítil som slabú ranu v ruke, a len som sa usmial. Slabneš... podpichol som ju a odtrhol som si list z čela. Pri pohľade naň som sa trochu zarazil. Fu? On sa natrhol. povedal som jej a ukázal ruku z lístkom. A naozaj. Zhora bol natrhnutý asi tretinu.
Shinobi
Re:
To bolo naschvál... uškrnula som sa...A úsmev úri pohľade na natrhnutý list sa mi ešte rozšíril Pokiaľ sa nenatrhol kvôli tomu, že si spadol na hlavu...A ak si si ho nenatrhol sám, tak sa ti to sčasti podarilo. Môžem ťa o niečo poprosiť?
Shinobi
Re:
Dobrá práca a... zarazila som sa, lebo ma Hideo začal objímať. Prevrátila som oči a usmievala som sa. Keď ma pustil, nadýchla som sa a povedala A skús pretrhnúť ten lístok celý...Chcem len, aby si po mne hádzal kunaye. Chcem vyskúšať tú techniku odskočila som od neho a znova zatvorila oči A nie že hodíš po mne jeden!
Shinobi
Re:
Hm... Pustím sa do toho. Usmial som sa a vytvoril klony. Hádžte na ňu kunaie! rozkázal som a ukázal na Fu. Klony sa okolo nej rozostavili a pokúšali sa hádzať tak, aby sa Fu nič vážne nestalo. Ja som chytil lístok, a pokúšal sa ho pretrhnúť.
Shinobi
Re:
Zatvorila som oči. Po chvíli som ich prudko otvorila Shugohakke Rokujyuu Yonshou!
Niekoľko kunayov som odrazila, ale väčšinu som netrafila a tak som sa musela im začať uhýbať No do prčic! Zrejme mám čo trénovať!
Niekoľko kunayov som odrazila, ale väčšinu som netrafila a tak som sa musela im začať uhýbať No do prčic! Zrejme mám čo trénovať!
Shinobi
Re:
Za Hideo sa objavila šmuha ktorá sa behom pár sekúnd zmenila na mňa. ,,Mal by si ju počúvnuť..,, povedal som prísnym hlasom no tvár hovorila neutral ale po chvíli sa zmenila na takúto
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Re:
Z nechuťou som si povzdychol ,,Za dobrotu na žobrotu však, kebyže nie si v tom istom týme ako ja a nedal mi ťa Seito na starosť tak o teba ani nezakopnem...chlapček,, povedal som ako nejaký robot.
Shinobi
Re:
"Ako chceš.." povedal som si pre seba a potavil sa pred neho tak aby Fu stála za mnou a urobili sme pár krokov dozadu.... Teraz sme boli od neho asi takého polmetra. Zložil som pečať a pozrela sa na Hidea "Aspoň si to vyskúšam" ,,Kanashibari no jutsu,, povedal som tichším hlasom ale to už technika začala fungovať....
Táto technika mala za úlohu Hidea paralyzovať a to jeho vlastným strachom z niečoho... V jeho prípade sa okolo neho objavili Duchovia, kostlivci a mnoho ďalších mystických príšer... pohybovali sa okolo neho do kruhu...
Neboli tu naozaj ani ja alebo Fu sme ich nevideli to iba Hideo ich vidí a všetko sa to odohráva v jeho hlave... Účinok sa mal dostaviť okamžite a to že sa nemohol ani pohnúť..... jednoducho bol paralyzovaní...
Táto technika mala za úlohu Hidea paralyzovať a to jeho vlastným strachom z niečoho... V jeho prípade sa okolo neho objavili Duchovia, kostlivci a mnoho ďalších mystických príšer... pohybovali sa okolo neho do kruhu...
Neboli tu naozaj ani ja alebo Fu sme ich nevideli to iba Hideo ich vidí a všetko sa to odohráva v jeho hlave... Účinok sa mal dostaviť okamžite a to že sa nemohol ani pohnúť..... jednoducho bol paralyzovaní...
Shinobi
Re:
Zhrozene som sa pozeral okolo seba. Nevládal som sa pohnúť, nedokázal som hovoriť, myslieť. Krúžili okolo mňa a ja som sa ocitol vo svojom asi najhoršom sne. Triasol som sa, no neodvážil som sa pohnúť... Približovali sa a zrazu vzduch preťal výkrik... Niéééééé!
Shinobi
Re:
Nie... Nie... To nie je možné... kričal som, a pokúsil sa z nimi bojovať... No čím viac som ich zničil, tým ich tu bolo viac. Spadol som na zem a neodvážil sa hýbať... Mozog mi prestal pracovať...
Shinobi
Strana 12 z 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 12 z 21
Povolení tohoto fóra: