+3
Daiki Ayme
Aitenn Megami
Daichi
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 7 z 21
Strana 7 z 21 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21
Re:
Jeee...zábava. Pomalu jsem se vydal přes stromy blíž k těm dvoum, ale ten jeden na tom nebyl nejlíp.
No pozoroval jsem co budou ti dva dělat.
No pozoroval jsem co budou ti dva dělat.
Anonymní- Anonymní
Re:
Neschopný?... Invalid?... Shi bol dosť blízko, takže nemohol reagovať. Z celej možnej sily, čo som v sebe našiel som mu dal cez ústa. Rana jak z dela sa ozvala pri jazere a ja som sa výhražne pozrel na Shiho. Ešte raz!
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re:
Postavil som sa a stále som mal ten pohľad. ]
,,Ešte raz čo? Ešte raz sa chceš dostať do nemocnice? Asi to tak vyzerá,, pomaly som kráčal naspäť k nemu s rukami vo vreckách.
,,Ešte raz čo? Ešte raz sa chceš dostať do nemocnice? Asi to tak vyzerá,, pomaly som kráčal naspäť k nemu s rukami vo vreckách.
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Re:
Ešte raz to povieš, zmlátim ťa, že sa týždeň nepohneš! zakričal som nahnevane. Tento výkyv nálady možno vyzeral divne, ale dosť to narážalo na moju minulosť, ktorá nebola o kvetinkách. Vykašľal som ďalšiu krv a padol na kolená. Nemal by som kričať.... ešte viac si ich poškodím.
Shinobi
Re:
,,Pravda sa počúva ťažko čo.... ale keď oddychuješ na zemi ma asi ťažko zmlátiš..,, tvár sa ani nepohla a hlas tiež nie ,,A hlavne pokiaľ chceš vôbec ešte niekedy niečo robiť mal by si sa ukludniť a naučiť sa ovládať svoje emócie... inak budeš ešte slabší ako si..,, teraz tam bolo počuť aj trocha prísnosti..
Shinobi
Re:
Ty nevieš nič o mne... žiadnu pravdu! zakričal som. Nestaraj sa do mňa... Ja som kľudný! môj výkrik sprevádzala ďalšia várka krvi. No postavil som sa. Ruky som zovrel v pästi a čakal na jeho úder.
Shinobi
Re:
"Moc mluvíš." Řekl jsem ještě na větvi stromu, v dalším okamžiku jsem stál vedle něj a na krku ho chladila studená čepel Genesise. "Ty taky." Řekl jsem na hidea. "Tak neriskujte svůj osud, ani jeden." Byl jsem klidný, až tak že to nebylo normální. Měl jsem tenhle pohled a díval jsem se na Fuu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Čepeľ som z ľahkosťou dal dole ramenom a Obišiel som Hidea akoby nič ticho som povedal ,, Ešte niesom na pozícii aby som ťa zabil ale aspoň niečo..,, akonáhle som to dopovedal dostal sek rukou na do zátylku tak aby omdlel..
Otočil som sa na neznámeho ,, Asi ťa nenaučili že nemáš strkať nos do cudzích vecí..,, tvár som mal stále rovnakú
Otočil som sa na neznámeho ,, Asi ťa nenaučili že nemáš strkať nos do cudzích vecí..,, tvár som mal stále rovnakú
Naposledy upravil Shimonu Senju dne Wed 4 Jan - 20:54, celkově upraveno 2 krát
Shinobi
Re:
"Ale ale, holka se musí postavit za svého kluka? Proč si myslíš že jsem se na tebe díval?" Rychle jsem se sehnul a zkusil jsem ji podkopnout nohy. Byla podle toho pohybu rychlá jako já, ale hyuugové si moc věří co se týče jejich obratnosti.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vďaka tomu, že som bol skoro bez sily, spadol som na kolená a tak ma Shi minul. Chvíľu som na neho hľadel a môj výraz sa zmenil. Ako keď človek pochopí, že je to jeho vina. Nahnevane som sa postavil a pomaly odkráčal ďalej od nich. Tam som si sadol a otočil pohľad k jazeru.
Shinobi
Re:
,,Fu,, kývol som na znak toho že to nechávam na nej lebo to zrejme v pohode zvládne. "Až nadíde čas zomriete všetci ktorý boli proti mne.." Potom som sa otočil na Hidea a len tak mávol rukou. Kráčal som k jazeru kde som sa potopil a začal som plávať a zároveň sledoval boj na brehu..
Shinobi
Re:
Genesis jsem si dal zpátky na záda. "Budu bojovat fér, ale šetřit tě nebudu." Rozběhl jsem se přímo proti ni, napřáhl jse pěst, vypadalo to že se ji pokusím praštit, ale ve skutečnosti jsem pak vyskočil a zkusil Fuu kopnout přímo na solar.
Anonymní- Anonymní
Re:
Naklonila som hlavu na stranu a s úsmevom ho pozorovala. Bola som však v strehu a vďaka byakuganu som si všimla, že vyskočil do vzduchu a snažil sa ma kopnúť. Keď bola jeho noha tesne nad mojou hlavou, vyskočila som do vzduchu tesne nad neho a rýchlo ho trafila juukenom do pľúc.
Aitenn Megami- Tokubetsu Jounin (Gobi no Jinchuriki)
- Počet príspevkov : 408
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Itako
Re:
Je rychlá! Rychle jsem ji zespodu praštil rukou do jejích, tak se ji ani nepovedlo ne juunkenem trefit. Když měla ruce ve vzduchu já měl volnou cestu, chytil jsem ji ty ruce svými vlastními a už jsem padal zpátky na zem a levou noho jsem ji chtěl kopnout zespodu do brady.
Anonymní- Anonymní
Re:
Hm... Som slabý... povzdychol som si a spomenul si na tú noc. Noc keď sa to stalo, noc kde prisahal svoj sen. Musím zosíliť! zakričal som v duchu, pretože na normálny výkrik som sa neodvažoval. Sadol som si pod strom, blízko, kde bojovala Fu, aby som ju po boji požiadal o tréning.
Shinobi
Re:
Moja voľná ruka vystrelila automaticky k jeho ruke, ktorou zastavil juuken. Chytila som jeho ruku, potom som ho chytila aj druhou, urobila som salto tak, aby som padala k zemi čelom dolu, pričom som Kiru hodila o zem.
Shinobi
Re:
Když se mnou hodila tak docílila jen ničeho, chytl jsem ji totiž taky, ale já jsem byl silnější. Ještě ve vzduchu jsem se přetočil tak, aby Fuu spadla na zem, ale já taky, avšak její pád jsem tak nějak utlumil,když se tak stalo tak jsem na ni v podstatě ležel, jednu ruku jsem ji držel a na druhé si ležela a já jsem ležel na ni takže...
Potom jsem ji však pošeptal do ucha. "Hele, já ti vážně nechci ublížit, měl jsem možnost s tebou praštit, ale neudělal jsem to, proč asi?"
Potom jsem ji však pošeptal do ucha. "Hele, já ti vážně nechci ublížit, měl jsem možnost s tebou praštit, ale neudělal jsem to, proč asi?"
Anonymní- Anonymní
Re:
Ležal na mne a ja som si nahnevane povzdychla...Už som si myslela, že prehrám, ale v tom ma niečo napadlo. Sústredila som sa a v ruke, ktorú som mala pod sebou som vytvorila chakrové senbony. Vložila som do nich toľko čakry, že sa poriadne zvätšili a urobili podo mnou takú dieru, že som mala dosť miesta na vytiahnutie ruky. Všetko som to robila nepozorovane, pripravila som si juuken , rýchlo som vytiahla ruku a obrovskou rýchlosťou ho trafila do hrude. Aj keby mi ruku zastavil, muselo by ho to odhodiť...
Shinobi
Re:
Tohle jsem vykryl jen částečně, teď jsem nemohl k boji skoro použít levou ruku, strčil jsem ji do rány, ale plíce mám v pohodě, vytáhl jsem genesis, vložil jsem do něj čakru katonu a čepel začala svítit červeně."Holčičko, aspoň mám na kom odzkoušet genesis!" Rozběhl jsem se proti ní, byl jsem s mečem silnější a hlavně na mě nemohla dosáhnout kvůli jeho délce. Okamžitě jsem ji sekl po levé ruce, ale během útoku který jsem nedokončil jsem zmizel, stál jsem napravo za ní tak došikma a sekl jsem ji ze stejné vzdálenosti po pravé ruce, te´d už jsem to bral vážně, jediné seknutí ji mohlo zranit tak vážně že bude muset do nemocnice.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pomaly som sa postavil a vytiahol kunaie. Tento boj sa mi vskutku nepáčil ale vôbec. Chvíľu som mieril ale nakoniec som našiel svoj cieľ a vrhol po ňom kunaie. Kunaie sa trafili medzi Fuuine ruky a zabránili tak seknutiu po jej rukách.
Nepreháňaš to? spýtal som sa ho a vykašľal ďalšiu várku krvi.
Nepreháňaš to? spýtal som sa ho a vykašľal ďalšiu várku krvi.
Shinobi
Re:
Hideo, nepleť sa do toho! Čelenka mi kvôli potu na čele skĺzla dole, čím sa odkryla prekliata pečať. Škaredo som zanadávala, a keď som si všimla, že mi chce preťať ruku, jednoducho som sa uhla tak, aby som stála vedľa Kiriho a juukenom som mu vybila z ruky meč.
Shinobi
Strana 7 z 21 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 7 z 21
Povolení tohoto fóra: