+3
Daiki Ayme
Aitenn Megami
Daichi
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 16 z 21
Strana 16 z 21 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21
Re:
Tiež mám taký pocit usmiala som sa na na Hizashho a potom som sa otočila na Shiho Aale Shi...Veď tá myška naňho vyskočila sama! Založila som si ruky na hrudi a úsmev z tváre mi zmizol.
Aitenn Megami- Tokubetsu Jounin (Gobi no Jinchuriki)
- Počet príspevkov : 408
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Itako
Re:
nievieš o niekom kto by mi pomohol s katon technikami??opytal sa a skrabal sa za hlavou po tom jak sa usmieva
Anonymní- Anonymní
Re:
"Už jsem viděl žárlit lidi kvůli všemu možnýmu, ale tohle mě dostalo." Neusmíval jsem se, ani nesmál, ale v hlavně jsem se smál. "Hm...neviděli jste někdo v poslední době toho dědka, jak se jen menuje, jo hokage, bez senseie se naučím velký ho*no."
Anonymní- Anonymní
Re:
Podíval jsem se na Koroki a lehce se usmál. ,,A jo, trošičku ano." Pak jsem otočil hlavu a uviděl hodně lidí na jednom místě. Snad nic nevyvedou.
Anonymní- Anonymní
Re:
Usmál jsem se na Fu. "Hele Fu, mám pro tebe skvělý návrh jak se odreagovat, pojď si zabojovat, jen taijutsu, meč mám u oblečení a chodit se mi pro něj nechce, stejně mám pocit že mě zase špehuje matka jestli nedělám bordel, ona je hrozná." Podíval jsem se na ni prosebně.
Naposledy upravil Kira Seikatsu dne Mon 9 Jan - 20:35, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
ešte raz niekto kto by my pomohol s katonom moj sensei hokage je mimo povedal a znovu čakal
ENMA
tichto nezaujimas hizashi
ENMA
tichto nezaujimas hizashi
Anonymní- Anonymní
Re:
Hej poznám, Uchihu Kinta, ale neviem kde teraz je...Vlastne som ho dlho nevidela pokrčila som ramenami a potom som sa otočila na Kiru Myslím si, že ťa priradí k Azumovi, keďže sa specializuješ na taijutsu. Mňa k nemu hokage tiež priradil, ale jemu sa nechce nás ani skúšať a dokonca si vymyslel, že budeme bojovať na život a na smrť, a kto vyhrá, tak toho bude trénovať prevrátila som očami. A ja rozhodne vrahyňa nie som... Doplnila som v duchu.
Nad jeho návrhom som sa uškrnula Noo dobre...
Nad jeho návrhom som sa uškrnula Noo dobre...
Shinobi
Re:
viem je to moj partner v time a nemusim ho moc niekoho dospeleho som mal na mysly
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tak super...co takhle toho Azumu pak zkusit zpacifikovat, společně, to by ohlo zabrat." Rozzářili se mi oči když souhlasila. "Supeer. Tak jdem na to, braň se!" Vyběhl jsem proti ni, boje s Hyuugou mě bavili asi nejvíc. Vyskočil jsem do vzduchu. "Konoha Reppū!" Byla to vzdušná verze o dost silnější než normální, zablokovat to rukou bylo skono nerealistické, vzhledem k síle toho kopu.
Při dopadu to udělalo docela velkou díru do země a takovou malou explozi.
Při dopadu to udělalo docela velkou díru do země a takovou malou explozi.
Naposledy upravil Kira Seikatsu dne Mon 9 Jan - 20:41, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
Ehm..Nie nepoznám tu žiadneho takého dospeláka pokrčila som ramenami.
Pozrela som sa na Kiru Môžeme to vyskúšať... Zlomyseľne som sa uškrnula. Stočila som pohľad na Shiho a dívala som sa naňho dovtedy, dokým som si nevšimla Kiru No do prčic! Rýchlo som odskočila Mohol si ma aspoň upozorniť! povedala som rozhorčene.
Pozrela som sa na Kiru Môžeme to vyskúšať... Zlomyseľne som sa uškrnula. Stočila som pohľad na Shiho a dívala som sa naňho dovtedy, dokým som si nevšimla Kiru No do prčic! Rýchlo som odskočila Mohol si ma aspoň upozorniť! povedala som rozhorčene.
Shinobi
Re:
Trochu pobaveně jsem pokrčil rameny. "Někdy příště." Zasmál jsem se. "Tak já útočím, bude to útok rukou!" Zakřičel jsem rozběhl jsem se proti Fu, ale byl to útok nohou, přímo na hruď.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Aspoň že tak..."
Koukla jsem se stejným směrem.
"Chceš za nimi? zkontrolovat je?"
Nadzvedla jsem lehce obočí a koukla se na něj.
Koukla jsem se stejným směrem.
"Chceš za nimi? zkontrolovat je?"
Nadzvedla jsem lehce obočí a koukla se na něj.
Guest- Anonymní
Re:
,,Hm, nevím." Ještě jednou jsem se tam podíval. ,,Ti dva mají asi trénink a Shi na jezeře vypadá, že asi nechce rušen a Hideo něco provede určitě." Podíval jsem se zpátky na ni. ,,Je to na tobě."
Anonymní- Anonymní
Re:
ááá..Ja som to nemyslela ták uškrnula som sa a rukou si tľapla do čela...Rozosmiala som sa a keď už bol blízko pri mne, vyskočila som a urobila som salto vo vzduchu tak, aby som skončila za ním. Už by som použila juuken, ale nevedela som, či ho mám použiť alebo nie.
Shinobi
Re:
"Hé? na mě...většina z nich jsou tví studenti"
Koukla jsem se na ně a pak zpět na něj.
"Málem bych zapomněla, vypadá to že dám do kupy staré sídlo klanu takže z a pár dní už nebudu otravovat u tebe doma"
Vyplázla jsem jazyk a usmála se.
Koukla jsem se na ně a pak zpět na něj.
"Málem bych zapomněla, vypadá to že dám do kupy staré sídlo klanu takže z a pár dní už nebudu otravovat u tebe doma"
Vyplázla jsem jazyk a usmála se.
Guest- Anonymní
Re:
"Sakra..." Rychle jsem saltem dopředu se dostal dost daleko od Fujina juunkenu. "Fíha už jsi mě mohla dostat. Tak co pokračujem nebo ne?"
Anonymní- Anonymní
Re:
Z pohľadu na senseia ma odtrhol Shi. Pokrčil som ramenami a vliezol do vody. Až keď som bol pri ňom, uvedomil som si že sa po vode dá chodiť a tak som z nej vyliezol. Čupol som si k Shimu. Čo ťa žerie?
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re:
Usmál jsem se na ni. ,,Klidně můžeš otravovat jak dlouho jen budeš chtít." Vyplázl jsem taky jazyk a ještě více se usmál. ,,A mě tím neotravuješ."
Anonymní- Anonymní
Re:
Myslíš si, že nemám výdrž? Ja by som s tebou bojovala aj do rána vyplazila som naňho provokatívne jazyk a postavila sa do bojového postoja No poď....
(No do prčic xD musím ísť xD zajtra tu MOŽNO budem, takže to MOŽNO zajtra dokončíme xD keď nepojdem teraz spať, ta zajtra do školy nevstanem xD tak sa zatiaľ maj )
(No do prčic xD musím ísť xD zajtra tu MOŽNO budem, takže to MOŽNO zajtra dokončíme xD keď nepojdem teraz spať, ta zajtra do školy nevstanem xD tak sa zatiaľ maj )
Shinobi
Strana 16 z 21 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 16 z 21
Povolení tohoto fóra: