+3
Daiki Ayme
Aitenn Megami
Daichi
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 5 z 21
Strana 5 z 21 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21
Re:
Zamračila jsem se a za mnou se objevila černá mlha...když to ale Daichi odrazil zmizela.
"Nech ho"
"Nech ho"
Guest- Anonymní
Re:
Nevím proč, ale zaujalo mě to co udělal, mě nejlínějšího člověka na planetě zemi. Ti na jezeře mě začali nudit, jen jsem se otočil a díval jsem se na toho kluka co ho objímá ta hezká holka. Jak to jenom udělal? Přemýšlel jsem, ale nebyl jsem sto na to přijít.
Anonymní- Anonymní
Re:
''Varoval jsem ho'',špitl jsem a v tu chvíli se barva mých očí znovu zbarvila do červena.Ze země vyjel úzký dlouhý krystal,který jsem na spodu chytl a kousek pod rukou praskl,čímž jsem si udělal ostrou zbraň.''Nemám náladu..A už vůbec ne na provokaci'',řekl jsem a krystal dal před sebe směrem k Daichimu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Objímala jsem Daichiho a když se Takeshi pohnul černá mlha nás bleskově obklopila. Krystal který k nám letěl v letu omotal černý šlahounek a změnil dráhu jeho letu.
Udělala jsem klon který vzal Daichiho pryč za strom. Černá mlha se stáhla a začala se shromažďovat za mnou do koule.
"Přestaň prosimtě.."
Unaveně jsem si povzdechla a promnula si spánky.
Udělala jsem klon který vzal Daichiho pryč za strom. Černá mlha se stáhla a začala se shromažďovat za mnou do koule.
"Přestaň prosimtě.."
Unaveně jsem si povzdechla a promnula si spánky.
Guest- Anonymní
Re:
K ohnivé kouli jsem natáhl ruku a díky kamenu se hned proti ní vrhla voda, který oheň uhasila. Pak jsem silně trhl nohou tak, abych se uvolnil ze sevření a skočil dozadu. Poskládal jsem pečetě a čekal co udělají teď.
Anonymní- Anonymní
Re:
''Ano..přestanu..Se vším přestanu'',řekl jsem vztekle a hodil krystal,který se zapíchl do stromu zpoza kterého vyšel Daichi.Vytočeně jsem se otočil a šel na jezero,kde jsem si sedl do tureckého sedu a začal se uklidňovat.
Anonymní- Anonymní
Re:
Otočila jsem se vztekle na Daichiho.
"Ještě ty začínej!"
Pak jsem si znova promnula spánek, opět mě bolela hlava.
Zamumlala jsem nadávku na Takeshiho adresu když hodil krystal a mlha za mnou se změnila to černé tyče. Jednou rukou jsem jí chytla a vztekla šla ke stromu kde byl Daichi.
"Ještě ty začínej!"
Pak jsem si znova promnula spánek, opět mě bolela hlava.
Zamumlala jsem nadávku na Takeshiho adresu když hodil krystal a mlha za mnou se změnila to černé tyče. Jednou rukou jsem jí chytla a vztekla šla ke stromu kde byl Daichi.
Guest- Anonymní
Re:
Ten divnej, šedovlasej kluk... Dál jsem nad tím nepřemýšlel, přeskákal jsem po větvích až k té holce. "Co se mu stalo? On žárlí na tohohle 14-ti letýho klučinu?" Zeptal jsem se překvapeně a zároveň pobaveně.
Naposledy upravil Kira Seikatsu dne Wed 4 Jan - 18:48, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
To co řekl ten šašek jsem slyšel dost dobře.'Nejsem hluchej ty zrzavá opice''Zavrčel jsem a znovu se vztekle postavil.Pomalu jsem šel ke kraji jezera a zastavil se asi pět metrů od něj.''Co chceš..Naštvat mě nebo jí sbalit?''Řekl jsem bezmyšlenkovitě a usmál se.
Naposledy upravil Takeshi Kana dne Wed 4 Jan - 18:50, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
Vykašľal som ďalšiu krv, takže som sa znova potopil. No pod vodou som vytvoril klon, na viac som nemal ktorý vyplával na povrch a ja som podoplával senseia. Klon vytiahol som kunai a vrhol sa na neho.
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re:
"Možnost A na 90% možnost B možná." Vyplázl jsem na něj jazyk. To si myslíš že mě tak snadno vyprovokuješ?
Anonymní- Anonymní
Re:
Koukla jsem se na Kiru a pokrčila rameny, koukla jsem se na strom na Daichiho a chystala se něco říct.
Než jsem ze sebe ale vydala hlásku vztekle jsem se otočila na Takeshiho.
"Přestaň a uklidni se"
Než jsem ze sebe ale vydala hlásku vztekle jsem se otočila na Takeshiho.
"Přestaň a uklidni se"
Guest- Anonymní
Re:
Na klon jsem rychle hodil kunai. Pak jsem chytil Hidea tak, aby mi neublížil a vyskočil jsem s ním do vzduchu. Dopadl jsem kousek od Shimona a Hidea položil na jezero. ,,Konec. Počkáme až se dá Hideo do formy." Podíval jsem se na něho. ,,Co se ti vlastně stalo?"
Anonymní- Anonymní
Re:
''Ty..Kdybych mohl využívat své schopnosti naplno zabiju tě'',řekl jsem ze vzteku a podíval se na Koroki.''Nebo co..Budeš se válet i po něm?''Usmál jsem a skousl si ret.
Anonymní- Anonymní
Re:
Byl hodně vidět můj pobavený výraz. "Hele, je v pořádku...nebo má něco s hlavou?" Zeptal jsem se té holky, ale byl jsem pořád až bolestně pobavený.
Naposledy upravil Kira Seikatsu dne Wed 4 Jan - 19:00, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
Prišla som sem. Ihneď ma zaujal akýsi "boj" na jazere. Prišla som bližšie. Boli tam Seito, Shi a Hideo. Pousmiala som sa, otočila sa a skočila som na jeden strom. Odtiaľ som ich pozorovala...
Aitenn Megami- Tokubetsu Jounin (Gobi no Jinchuriki)
- Počet príspevkov : 408
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Itako
Re:
Mne? Nič mi nie je... zaklamal som a znova ma zradila vlastná krv. Pocítil som pramienok krvi stekajúci z úst. Ani som sa neunúval to zakryť.
Vážne mi ni... Pocítil som strašnú bolesť v hrudníku. Chytil som sa zaň a sadol si na jazero. Chvíľku som vykašliaval krv. No... Niečo možno mi aj je. dodal som
Vážne mi ni... Pocítil som strašnú bolesť v hrudníku. Chytil som sa zaň a sadol si na jazero. Chvíľku som vykašliaval krv. No... Niečo možno mi aj je. dodal som
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re:
Okamžitě jsem mu vrazila facku.
"Měla bych!?"
Zatnula jsem zuby a v ruce mačkala tyč.
No neříkala jsem ti že nám jen ublíží?
Zmlkni! je to tvoje vina
"Měla bych!?"
Zatnula jsem zuby a v ruce mačkala tyč.
No neříkala jsem ti že nám jen ublíží?
Zmlkni! je to tvoje vina
Guest- Anonymní
Re:
,,Hideo, Hideo." Zakroutil jsem hlavou a lehce se pousmál. Natáhl jsem k němu ruku a chtěl mu pomoct vstát. ,,Měl bys jít do nemocnice, aby se na to podívali."
Anonymní- Anonymní
Re:
''To se zeptej sama sebe..Nebo spíš tvého druhého já'',řekl jsem potišeji a otřel si tvář.''No tak..Ještě máš šanci si bouchnout..Tohle vážně nemá cenu'',vydal jsem ze sebe a podíval se na ní.
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 21 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 5 z 21
Povolení tohoto fóra: