+3
Daiki Ayme
Aitenn Megami
Daichi
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 3 z 21
Strana 3 z 21 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21
Re:
Zasmial som sa a rozhodil rukami a na tvári zahral prekvapený výraz ,,No ja neviem.. vážne to nieje na tebe vidno.... som len tak náhodne strelil,, sarkazmus priam kričal v mojom hlase.. ,,No tak s tým von aj tak sa to od niekoho dozviem,,
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Re:
Dotáhla jsem oba až k jezeru a pustila je.
"Musíme zjistit jestli máš naše Kekkei Genkai...nemají ho všichni"
Koukla jsem se na Daichiho a pak jsem se rozhlídla po okolí. Bylo tu pár lidí ale všechno jak se zdálo genini.
"Musíme zjistit jestli máš naše Kekkei Genkai...nemají ho všichni"
Koukla jsem se na Daichiho a pak jsem se rozhlídla po okolí. Bylo tu pár lidí ale všechno jak se zdálo genini.
Guest- Anonymní
Re:
Kira
Nakonec jsem se vrátil ještě víc znuděnej jak když jsem odcházel. "Chjooooo....Nikde není zábava! Chtělo by to boj." Říkám si, když skáču na ten pitomej strom co jsem tam stál opřený předtím.
Nakonec jsem se vrátil ještě víc znuděnej jak když jsem odcházel. "Chjooooo....Nikde není zábava! Chtělo by to boj." Říkám si, když skáču na ten pitomej strom co jsem tam stál opřený předtím.
Naposledy upravil Arget Maireto dne Wed 4 Jan - 16:47, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
,,A ktoré z mojich dievčat?....,, zatváril som sa prekvapene ale po chvíli dodal ,,Asi ti to moc nevyšlo čo..... a Fu zrejme nemala náladu..,, škodoradostne som sa usmial..
Shinobi
Re:
"Když ne tak nevadí... budeš se zlepšovat v tom co umíš"
Pokrčila jsem rameny a předklonila jsem se abych se protáhla, rukama jsem se dotkla země.
Narovnala jsem se a ukázala na stín který vrhla nedaleký strom.
"Zaměř se na něj, představ si že jde z něj pára kterou ty potom jakoby chytneš..."
Pokrčila jsem rameny a předklonila jsem se abych se protáhla, rukama jsem se dotkla země.
Narovnala jsem se a ukázala na stín který vrhla nedaleký strom.
"Zaměř se na něj, představ si že jde z něj pára kterou ty potom jakoby chytneš..."
Guest- Anonymní
Re:
,,Hej..hm.. to je fajn lebo ani ja neviem na čom som tak mi aspoň povieš ako to je...,, zasmial som sa a z ničoho som si ťažkú hlavu nerobil. Rozhodol som sa že sa naučím trpezlivosti a prestanem byť agresívny a pretom som mal taký neutrálny výraz na tvári..
Shinobi
Re:
''Skvělé..To bude na týden..A kde chceš s ním bydlet?Pod mostem?''Řekl jsem pobaveně a sledoval jestli se to Daichimu povede ovládnout.Popošel jsem o pár kroků od nic a sedl si do stínu velkého stromu,na kterém jsem pravidelně cvičil.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tss...třeba!"
Zamračila jsem se a koukla se na Daichiho a usmála se.
"No vidíš..co jsou zač vůbec ty kostlivci?"
Zamračila jsem se a koukla se na Daichiho a usmála se.
"No vidíš..co jsou zač vůbec ty kostlivci?"
Guest- Anonymní
Re:
Hm... pozrel som sa na Shimona s úsmevom. To znamená len jedno, potrebuješ pomoc. Môj výraz tváre sa zmenil. Zvážnel.
Ehm.. Ehm.. zakašľal som hrubým hlasom. Chlapče, vidím že máš problém s babou... Povedz mi o nej, Dr. Láska ti vždy a rád pomôže.
Ehm.. Ehm.. zakašľal som hrubým hlasom. Chlapče, vidím že máš problém s babou... Povedz mi o nej, Dr. Láska ti vždy a rád pomôže.
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re:
Celou dobu jsem stál na odlehlém místě, takže mě asi nikdo neviděl. Uvažoval jsem nad včerejšími věcmi. No, to se povedlo. Lehce jsem si oddychl a dal se do kroku.
Za chvíli jsem pozvedl hlavu a byl jsem skoro u Shimona a Hidea. Lehce jsem se pousmál a díval se na ně. Nic jsem neříkal, ale spíše uvažoval, jestli si pamatují na náš slibovaný boj a jestli hned nezaútočí.
Za chvíli jsem pozvedl hlavu a byl jsem skoro u Shimona a Hidea. Lehce jsem se pousmál a díval se na ně. Nic jsem neříkal, ale spíše uvažoval, jestli si pamatují na náš slibovaný boj a jestli hned nezaútočí.
Anonymní- Anonymní
Re:
(četla jsem ho... ale moje postava to těžko může vědět)
"áha..."
Nadzvedla jsem obočí a pak jsem to nechala být.
"měla bych zajít za Hokagem...ale on tam asi ještě nebude"
Zamyslela jsem se a sedla si na zem.
"áha..."
Nadzvedla jsem obočí a pak jsem to nechala být.
"měla bych zajít za Hokagem...ale on tam asi ještě nebude"
Zamyslela jsem se a sedla si na zem.
Guest- Anonymní
Re:
,,Ja mám a budem mať problémov viac než dosť a určite s ničím nepotrebujem pomôcť ,, otočil som sa smerom na Seita.
,,Tak čo? Budem ten súboj teraz?,, stále som mal neutrálny výraz a všetko som hovoril z ľahkosťou v hlase...
,,Tak čo? Budem ten súboj teraz?,, stále som mal neutrálny výraz a všetko som hovoril z ľahkosťou v hlase...
Shinobi
Re:
,,Souboj, který ověří vaši týmovou spolupráci. Jestli chcete hned, tak můžeme. Budu čekat na jezeře, pokud si chcete vymyslet nějakou taktiku." Šel jsem na jezero a čekal, jestli přijdou, nebo ne.
Anonymní- Anonymní
Re:
Koukala jsem se na něj a pokrčila rameny.
"Nó...já si ho nepamatuji... vím že jsem se s ním jako malá možná párkrát potkala"
Koukla jsem se na oblohu.
"Velký ninja?..."
Ucechtla jsem se...
"On je obr ninja"
Zasmála jsem se.
"Nó...já si ho nepamatuji... vím že jsem se s ním jako malá možná párkrát potkala"
Koukla jsem se na oblohu.
"Velký ninja?..."
Ucechtla jsem se...
"On je obr ninja"
Zasmála jsem se.
Guest- Anonymní
Re:
,,Možno som ale rozhodne nie taký slabý ako ty...,, poznamenal som smerom k Hideovi. Keď Seito odišiel na jazero povedal som Hideovi ,,Takže taktika bude ty odvedieš jeho pozornosť a ja ho prekvapím, má to byť týmový boj takže sa s tým musíme zmieriť,, výraz aj hlas bol stále v neutralite a znel možno aj troška unudene...
Shinobi
Strana 3 z 21 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 3 z 21
Povolení tohoto fóra: